Naliczyłem 18, ale może zaokrąglić do 20...Tomaszek pisze:wow ... we Wro chyba 20 nie było ...ozzy pisze:W Szczecinie tłuste 40 osób.
Suffering Hour >>> Malthusian
Suffering Hour (U.S.) / Malthusian (IRL) - 13.IX - Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Duban
- weteran forumowych bitew
Re: Suffering Hour (U.S.) / Malthusian (IRL) - 13.IX - Warsz
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- zaczyna szaleć
Spoko, biorąc pod uwagę że połowa to przyjezdni ... to trochę nawet zabawne. Wrocław rządzi ...
Do zoba za kilka godzin.
Do zoba za kilka godzin.
- Duban
I tak zawsze te same mordy... Z samego miasta góra połowa.Tomaszek pisze:Spoko, biorąc pod uwagę że połowa to przyjezdni ... to trochę nawet zabawne. Wrocław rządzi ...
Do zoba za kilka godzin.
If you believe the western sun
- Self
- rasowy masterfulowicz
:(gelO pisze:Ja dopiero Tomb Mold :(((Self pisze:Nie pierdol tylko wbijaj. Jo beda robił za te 1/4 przyjezdnych. I może jeszcze Gelo. :D
Płytowo zdecydowanie bardziej mnie SH rusza, zobaczymy czy koncertowo takoż.
Na Tomb Mold postaram się być, wyjebongo biba się szykuje.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Suffering Hour wpierdol konkretny. Szaleństwo i opętanie na pełnym skupieniu. Piękny, chrupiący bas! Ale w ich przypadku byłem gotowy na uderzenie o takiej sile.
Malthusian - ci akurat wzięli mnie z zaskoczenia. Nie wiedziałem, że gruz można zagrać tak momentami przebojowo. Frontman nawiedzony w chuj, ale banan mu chyba z ryja nie schodził.
Oba koncerty tak dobre, że ja pierdolę. Dzięki, Tomek, że Ci się chce. Tak w ogóle to ludzie, przychodźcie na te koncerty, a nie placzecie, że się nic nie dzieje!
Malthusian - ci akurat wzięli mnie z zaskoczenia. Nie wiedziałem, że gruz można zagrać tak momentami przebojowo. Frontman nawiedzony w chuj, ale banan mu chyba z ryja nie schodził.
Oba koncerty tak dobre, że ja pierdolę. Dzięki, Tomek, że Ci się chce. Tak w ogóle to ludzie, przychodźcie na te koncerty, a nie placzecie, że się nic nie dzieje!
-
- zaczyna szaleć
eeeeee było zacnie, ludzie przyszli a koncert się udał ... trochę jak gig na Eltronach, w sali prób piwnicy domu kultury (wystrój jak w remizie), ale to dodało surowizny / dziczyzny ( nie mam na mysli wystroju)
Dzięki, Warszawo i bando przyjezdnych ... afterek na skórzanych kanapach tez fajowy.
Dzięki, Warszawo i bando przyjezdnych ... afterek na skórzanych kanapach tez fajowy.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Zajebista impra. Co prawda bardziej to wygladalo na probe niz koncert, lecz to oceniam akurat na plus. Oba bandy rozjebaly a brzmienie bylo zaskakujaco dobre jak na zaistniale warunki. Klub wielkosci 2x mojego duzego pokoju, kurwa zajebongo! Luda z 40, wiec wszyscy sie pomiescili :D
- ozzy
- postuje jak opętany!
Ja pierdole 2 bdb bandy i 100 osób na 3 koncertach w PL :)
SODOM i chuj
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze jedno - SH grali nowy numer, bdb. Material na plyte gotowy, ale jeszcze nie nagrany. Wyjdzie w ProfoundLore.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
A to coś dziwnego? Taka tendencja ostatnio się zarysowuje, choć np. na Funebrarum w Pogłosie było 100 osób.
Profound Lore? Świetnie! Spodziewam się co najmniej dobrego albumu.
Profound Lore? Świetnie! Spodziewam się co najmniej dobrego albumu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
moze pomysl nad powrotem do Krakowa z imprezami. na Blood Incantation frekwencja byla dobra, na Bell Witch tez wydaje mi sie, ze nie bylo na co narzekac ;-)Tomaszek pisze:Spoko, biorąc pod uwagę że połowa to przyjezdni ... to trochę nawet zabawne. Wrocław rządzi ...
Do zoba za kilka godzin.
Guilty of being right
-
- zaczyna szaleć
Chodzi głównie że nie ma zmiany warty na tej scenie ... mlodzi ludzie wyparowali a starych też coś ubywa.
Troche też klęska urodzaju ...
- Sybir
A może młodzi chodzą teraz na inne koncerty? Na Truchle Strzygi ostatnio były tłumy.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Jeszcze na In twilight embrance była frekwencja, z tego, co pamiętam.Sybir pisze:A może młodzi chodzą teraz na inne koncerty? Na Truchle Strzygi ostatnio były tłumy.
Nie wracam do tej muzyki, dziady (lawa) i wcześniejsze mi aż tak nie pasują. Sama muzyka, chociaż niezła, to nie rzuca na kolana.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- zaczyna szaleć
no spoko, miałem na mysli ten gruzowaty death metal ...Sybir pisze:A może młodzi chodzą teraz na inne koncerty? Na Truchle Strzygi ostatnio były tłumy.
we wro mijam czasem jakąś młoda osobę w pełnym rynsztunku, ale nigdy nie widziałem ich na swoich gigach ... pojawiają się jak jakis odgrzewany suchar gra typu Sodom, tyle ... Oni zajawki na ten death chyba nie przyjęli.
nic tam, to tylko spostrzeżenie, żali tu nie wylewam,
swoja droga przejdę się na ta Gruzję z Truchłem we wro i zobacze ile młodych łepków się pojawi ;)
Drodzy Państwo widzimy się na Tomb Mold.
-
Ja mysle ze o to chodzi, w tym roku nie ma miesiaca zeby nie bylo 2-3 przyzwoitych/bdb koncertow w PL, nie ma czasu i sily ogarnac tego wszystkiego. Ja tam dzielnie walcze w Krakau i na ciekawszym gigu sie stawiam a mimo to wkurwia mnie jak czytam o swietnych sztukach we Wrocku/Warszawie w srodku tygodnia, no ale co zrobic - wszedzie byc nie mozna.Tomaszek pisze:Chodzi głównie że nie ma zmiany warty na tej scenie ... mlodzi ludzie wyparowali a starych też coś ubywa.
- Sybir
OK, jasna sprawa.Tomaszek pisze:no spoko, miałem na mysli ten gruzowaty death metal ...Sybir pisze:A może młodzi chodzą teraz na inne koncerty? Na Truchle Strzygi ostatnio były tłumy.
Tomaszek pisze:we wro mijam czasem jakąś młoda osobę w pełnym rynsztunku, ale nigdy nie widziałem ich na swoich gigach ... pojawiają się jak jakis odgrzewany suchar gra typu Sodom, tyle ... Oni zajawki na ten death chyba nie przyjęli.
nic tam, to tylko spostrzeżenie, żali tu nie wylewam,
Może to o ten rynsztunek chodzi? ;)
Tomaszek pisze:swoja droga przejdę się na ta Gruzję z Truchłem we wro i zobacze ile młodych łepków się pojawi ;)
Agitowałbym :D Przygotuj jakąś bibułę, wlepki ;)
Obowiązkowo. Kto nie pójdzie, ten kiep.Tomaszem pisze:Drodzy Państwo widzimy się na Tomb Mold.