a choćby tylko połowa albo i 1/3chaostar pisze: Dokładnie, hehe. Biorąc pod uwagę, że IMMORTAL już wypadł ze składu tego festu... Jestem ciekaw ile z zapowiadanych kapel faktycznie pojawi sie w lipcu w Ostravie.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
a choćby tylko połowa albo i 1/3chaostar pisze: Dokładnie, hehe. Biorąc pod uwagę, że IMMORTAL już wypadł ze składu tego festu... Jestem ciekaw ile z zapowiadanych kapel faktycznie pojawi sie w lipcu w Ostravie.
czyzby SlipknotNemo pisze:Immortal gra na 100%... Bedzie to jedyny ich koncert w Europie srodkowej i wschodniej w 2009r. Będzie pirotechnika i takie rzeczy. Nie ma ich na plakacie, bo czekamy na materiały promocyjne... a mozemy w reklamie wykorzystywać tylko materiały zatwierdzone przez management. Mayhem bedzie obchodził akurat swoje 25 lecie i bedzie kilka niespodzianek. Natomiast Gorgoroth zagra swoje kontrowersyjne show z modelkami i krzyzami... Na pewno bedzie wesoło![]()
Wszystkie zespoły są potwierdzone. Dojdą jeszcze 4. Jeden strasznie komercyjny i 3 polskie... Czekamy na oferty od kapel i chcemy wybrać naprawdę dobre.
Skład jest naprawdę mocny wiec rozumiem, ze ciezko niektorym w to uwierzyć - wkrotce powinny sie pojawiac informacje na stronach kapel wiec wątpliwości zostaną rozwiane....
Pozdrawiam
Dla organizatorów to raczej za "małe" nazwy.Husar pisze:Fajnie jakby zagralo KSM, Infernal War i Witchmasterewentualnie Azarath, Stillborn, Hell-born.
Ja rozumiem, ale wiem też, jak patrzą na to organizatorzy takich festówBlock69 pisze:Dużo większe niż FURIA czy ABUSED MAJESTY. Ale FURIA jak najbardziej ok. INFERNAL WAR powinno być bez dwóch zdań.
Nic nie ukryło się przed czujnym okiem Watsonazuo pisze:gdzies tam wyczytałem że w tym bukiecie róże mają duży udział.
tak tylko mowia, a pewnie i tak sobie obciagaja paly na wzajem.beastov23 pisze:To niby są różyczki, które nie chcą być kojarzone z k666. Ogólnie, taka opera mydlana.
Jakby grali, to bym się zdziwił. Ciekawi mnie zresztą udział HateHusar pisze:Kurwa Dismember zniknal
Podobno mają silne uczulenie na różeHusar pisze:Kurwa Dismember zniknal