Witnessing the Idimmu's Upgrade 2011|Svart Crown,Neolith,BM|
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Witnessing the Idimmu's Upgrade 2011|Svart Crown,Neolith
Dobre z tych francuzów herbatniki, dobre. Udał im się występ.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no, aż Cię na zakup płyty namówiłem :DPelson pisze:Dobre z tych francuzów herbatniki, dobre. Udał im się występ.
Odnośnie koncertu, nastawilem się na megachujowe brzmienie, bo w MADNESSIE innego się wyłuskać po prostu nie da, ale jak widać można. Wystarczy mieć własnego dźwiękowca. SVART CROWN zabrzmiał POTĘŻNIE i choć pod sceną znalazła się tylko garstka zapaleńców to i tak koncert dali bardzo dobry. Jest w nich ogromny potencjał i jeśli nic im się po drodze nie spierdoli, to będzie o nich głośno. Inspiracje mają znakomite, sami zresztą wymienili IMMOLATION i DsO, więc o ścieżkę ich "kariery" nie trzeba się martwić.
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
Re:
No nabyłem, a jeszcze nie przesłuchałem. Za gig piątka- jeszcze dziś boli mnie szyja.Skaut pisze:no, aż Cię na zakup płyty namówiłem :DPelson pisze:Dobre z tych francuzów herbatniki, dobre. Udał im się występ.
Odnośnie koncertu, nastawilem się na megachujowe brzmienie, bo w MADNESSIE innego się wyłuskać po prostu nie da, ale jak widać można. Wystarczy mieć własnego dźwiękowca. SVART CROWN zabrzmiał POTĘŻNIE i choć pod sceną znalazła się tylko garstka zapaleńców to i tak koncert dali bardzo dobry. Jest w nich ogromny potencjał i jeśli nic im się po drodze nie spierdoli, to będzie o nich głośno. Inspiracje mają znakomite, sami zresztą wymienili IMMOLATION i DsO, więc o ścieżkę ich "kariery" nie trzeba się martwić.
Odnośnie inspiracji- on tam jeszcze Ulcerate i Dead Congregation podawał.
-
- zaczyna szaleć
Re: Witnessing the Idimmu's Upgrade 2011|Svart Crown,Neolith
ooo widzę że francuzi zdążyli już wytrzeźwieć...hehehe