PROCESSION - 27 lutego, Goleniów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Re: PROCESSION - 27 lutego, Goleniów
Koncert rewelacja. Po prostu czysty DOOM. Relacja pojawi się w nowym Hellgate 'zine.
Brawo Paweł, organizacja kocur :)
Brawo Paweł, organizacja kocur :)
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Deathless King
No wlasnie slyszalem ze koncert swietny, a i podobno fajny cover byl ;) bylem inicjatorem wyjazdu, znajomi pojechali a mnie praca zatrzymala niestety ;(
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- zaczyna szaleć
A ja w ostatniej chwili musiałem zrezygnować z wyjazdu...kurwa mać!!!
-
- zaczyna szaleć
A jak z frekwencją Paweł?
- Duvelor
Uuuu, żałuj. "Solitude" wypadł rewelacyjnie. W ogóle goście grają we trzech, a robia istną miazgę. Świetnie brzmieli.Deathless King pisze:No wlasnie slyszalem ze koncert swietny, a i podobno fajny cover byl ;) bylem inicjatorem wyjazdu, znajomi pojechali a mnie praca zatrzymala niestety ;(
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- BadBlood
koło 80 biletów sprzedaliśmy, dla mnie spoko. mieliśmy trochę sponsorów, klub też nic nie wziął, więc temu dzieciakowi, na którego zbieraliśmy, polejemy ok. 1700 złBeerhead pisze:A jak z frekwencją Paweł?
trochę żeśmy się podjarali i może na jesień znowu jakieś klasowe doomowe pierdzidło przyciągniemy, się zobaczy się
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- BadBlood
z Brzydgoszczy jesteś?Deathless King pisze:bylem inicjatorem wyjazdu, znajomi pojechali a mnie praca zatrzymala niestety ;(
- Duvelor
- Deathless King
siBadBlood pisze:z Brzydgoszczy jesteś?Deathless King pisze:bylem inicjatorem wyjazdu, znajomi pojechali a mnie praca zatrzymala niestety ;(
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- lucass
Tak myslałem, ze tym zestawem zaczną :D kosi mnie maksymalnie.Wishman pisze:Materiał poglądowy:
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Duvelor
Cały set był niezły. Chętnie zobaczyłbym ich ponownie. Jak Badblood zepnie poślady i się zaweźmie to może ściągnie do Goleniowa kilka innych aktów.
Paweł, a może drugi "Hammer of Doom" byś zdjełał? ;) Procession, Lord Vicar, Griftegard, Seamount, a jako gwiazda Candlemass lub Cathedral, hehehe...
Paweł, a może drugi "Hammer of Doom" byś zdjełał? ;) Procession, Lord Vicar, Griftegard, Seamount, a jako gwiazda Candlemass lub Cathedral, hehehe...
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
O, dawać Orthodox hiszpański.BadBlood pisze: trochę żeśmy się podjarali i może na jesień znowu jakieś klasowe doomowe pierdzidło przyciągniemy, się zobaczy się
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- lucass
Griftegard kombinowac i bedzie cacy. Daleko nie maja:)
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Autopsy albo Impetigo, to nawet z kapcia przyjdę ;)
- BadBlood
taaaaa... jasne ;) ale faktycznie żeśmy się z Marcinem trochę podpalili i na pewno z częścią tych kapel będziemy gadać. Lord Vicar - niewykluczone, ale są dość drodzy. Seamount będzie w trasie z Orchid, wydawcę trochę znamy, może uda się coś wykręcić. Dawn Of Winter byłby zajebisty. jeszcze będzie Rampa Of Doom, ale pojedynczo ;)Wishman pisze:Paweł, a może drugi "Hammer of Doom" byś zdjełał? ;) Procession, Lord Vicar, Griftegard, Seamount, a jako gwiazda Candlemass lub Cathedral, hehehe...
- BadBlood
przynajmniej 100 euro za dużo ;) zobaczymy, może uda się stargować, może inne fiki-miki wyjdą, będziemy gadać, ale i tak nie będzie tak naprawdę sprawy póki sami tematu trasy nie ruszą. kwoty nie podam, bo nie wypada ;)
- BadBlood
jakby dało rady Impetigo, to ja tego kapcia oficjalnie na scenie zeżrę ;)))Bonny pisze:Autopsy albo Impetigo, to nawet z kapcia przyjdę ;)
Dlaczego nie wypada? Większe kapele nieraz mają wypisane wprost ile chcą za koncert i to nie jest żadna tajemnica. Akurat mam w najbliższej rodzinie kogoś organizującego koncerty i kwoty typu 50000zł za występ zdarzają się.BadBlood pisze:przynajmniej 100 euro za dużo ;) zobaczymy, może uda się stargować, może inne fiki-miki wyjdą, będziemy gadać, ale i tak nie będzie tak naprawdę sprawy póki sami tematu trasy nie ruszą. kwoty nie podam, bo nie wypada ;)