Morph pisze: sieg marian
Picie i palenie na tym koncercie warte jest oddzielnego tematu :))) czyste zło !!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Morph pisze: sieg marian
Trzeba bylo tyle nie pic!Necroscope pisze:Pomijając fakt że Mgła zagrała najkrócej, bodajże 20min? może trochę więcej, cała reszta wyszła genialnie.
bez względu na temperatrurę utrzymanie się przez kilka minut przy samej scenie na koncercie BESTIAL RAIDS to była wielka sztukaMaria Konopnicka pisze:...Było tak zajebiście gorąco i duszno, że utrzymanie się przy samej scenie przez kilka kawałków było przyjemnością porównywalną do siedzenia w fińskiej saunie z kołdrą na głowie, w którą chwilę wcześniej ktoś wytarł przepocone nogi i pachy.
oj kurwa wielka sztuka, sam lądowałem z pyskiem o glebę, najlepszy koncert, totalnie zagładowy, kurwa to była masakra co Bestial Raids zrobiło. Mgła genialnie, w końcu brzmienie było idealne, za krótko jak dla mnie. Kilka przebojów i ze sceny, ale za to w jakim stylu. Kapela wizualnie pozamiatała wszystko , nie było co prawda takiej pożogi jak na Bestialach ale koncert mnie zabił !Stoigniew pisze:bez względu na temperatrurę utrzymanie się przez kilka minut przy samej scenie na koncercie BESTIAL RAIDS to była wielka sztukaMaria Konopnicka pisze:...Było tak zajebiście gorąco i duszno, że utrzymanie się przy samej scenie przez kilka kawałków było przyjemnością porównywalną do siedzenia w fińskiej saunie z kołdrą na głowie, w którą chwilę wcześniej ktoś wytarł przepocone nogi i pachy.
To skoro ich tyle było, że aż wkurwiali to niech się który pochwali ;)atr pisze:strasznie wkurwiający byli ci pseudofotografowie
A cóż z nim?atr pisze: imydż Mgły nieco mnie zaskoczył
skóry, kaptury, jakieś szmaty na ryjach.maciej pisze:A cóż z nim?atr pisze: imydż Mgły nieco mnie zaskoczył
nie mówię, że źle ;)Vitriol pisze:i dobrze, że nie jak KSM. zajebiście wyglądali
a gdzie masz rozpiskę? poka pokachoronzon14 pisze:z rozpiski numerow, widze, ze mialem czego zalowac. Jak wypadlo BR??
Vitriol pisze:i dobrze, że nie jak KSM. zajebiście wyglądali