Ale chyba przy Voivod, oderwiesz się na chwilę od pipy?Maria Konopnicka pisze:Ja jadę piwa się napić, ...:)
Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Brutal Assault XVIII
Widziałem wszystko z tego co jeszcze można zobaczyć, oczywiście biorąc pod uwagę to co mnie interesuję. Każdy średnio inteligentny użytkownik forum doskonale mnie zrozumiał, a dla Ciebie zawsze specjalne przypisy trzeba robić.Adrian696 pisze: prezciez napisąłes, ze wszystko widziałes...
Staram się pisać tak, żebyś zrozumiał - czasami wbrew gramatyce :)Adrian696 pisze: przy okazji, bo kiedys sie dowalałes - popracuj nad gramatyka ;) bo to prostactwo tak pisac - raczej na koncert Bathory trudno juz zaliczyc :)
Między tymi warsztatami z robienia karmników mogliby Was też trochę czytać pouczyć :)Adrian696 pisze: bo to prostactwo tak pisac - raczej na koncert Bathory trudno juz zaliczyc :)
Nie muszę, ale chętnie zobaczę. Są zespoły, na których koncerty mógłbym chodzić kilka razy w roku.neuro pisze: Hyh, mam nadzieję że tego poziomu blazy nigdy nie osiągnę ;) Chociaż 20 lat stażu tyż pękło już jakiś czas temu (zapierdala ten czas za szybko :( )
Zgadza się. Miejsce rzeczywiście fajne i atmosfera niepowtarzalna...neuro pisze: Pomijając już kwestie co się widziało co nie - strasznie lubię ten fest, klimat, tą miejscówkę, Chyba najlepsza jaką można sobie na open air wymarzyć.
Ale akurat piwo to straszne szczyny - chyba ma z 1,5 proc. alkoholu.neuro pisze: Browar swoją drogą. Główny składnik brutalowej diety :)
Oczywiście się wybieram. Myślę właśnie jak najlepiej z Warszawy dojechać na to zadupie, żeby nie brać samochodu....ozzy pisze:no to masz świetną okazję zobaczyć pod Słupskiem w tym roku. Całkiem spoko miejscówka.Maria Konopnicka pisze: tylko mi Alice Cooper został
-
- zaczyna szaleć
Ja mam zdecydowane bliżej do Brna. 26 lipca jest koncert.Maria Konopnicka pisze:Oczywiście się wybieram. Myślę właśnie jak najlepiej z Warszawy dojechać na to zadupie, żeby nie brać samochodu....ozzy pisze:no to masz świetną okazję zobaczyć pod Słupskiem w tym roku. Całkiem spoko miejscówka.Maria Konopnicka pisze: tylko mi Alice Cooper został
Prawdopodobnie w dniu dzisiejszym zmieniły się moje plany urlopowe.
-
- postuje jak opętany!
Alkoholowo słabe, ale dzięki temu można cały dzień tankować i żyć, mocniejsze by sponiewierało za szybko, a tak jest lekka stała faza i ciągłe uzupełnianie mikroelementów hehe:) Natomiast smakowo jest bardzo w porządku, jak to czeskie. Jakoś kurde Czesi potrafią robić dobre piwa, no.Maria Konopnicka pisze:Ale akurat piwo to straszne szczyny - chyba ma z 1,5 proc. alkoholu.neuro pisze: Browar swoją drogą. Główny składnik brutalowej diety :)
Smakowo w porządku, biorąc pod uwagę, że dodatkowo zawsze coś się dowiezie ze sklepu, a żeby pogadać z najatrakcyjniejszymi dziewczętami na festiwalu trzeba zakupić od nich Jägermeistera to da się przeżyć :))
Ta fotka jest fajna:

Jeśli dobrze liczę to są na niej przynajmniej cztery osoby z Masterfula :)

Jeśli dobrze liczę to są na niej przynajmniej cztery osoby z Masterfula :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Chciałem napisać, że w celu nacieszenia oczu zamiast na Brutala możesz na Depeche Mode jechać, ale tam też płeć większości osobników zapewne ciężko odróżnić. ;)
- horrified
- starszy świeżak
+ PRO-PAIN, KATALEPSY, BROTHERHOOD OF THE LAKE
-
- zaczyna szaleć
Badziewie
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No fajne panie. Nie zapomnę miny jednej z nich jak podeszła do nas i dokładnie w tym samym momencie kumpel zaliczył taki zgon, że się spierdolił kompletnie bezwładnie ze stosu palet na których siedział ;dMaria Konopnicka pisze:
jak tu nie pić?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- horrified
- starszy świeżak
WAR FROM A HARLOTS MOUTH, Hacride, E.N.D. Raczej same gówna, ale trzeba kiedyś pić piwo.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Jak kupujecie bilety? Ryzykujecie kolejkę, jak w zeszłym roku?
- jaszyn
- postuje jak opętany!
A jak niby można obejść tę kolejkę?
- Dragazes
- w mackach Zła
Ja już kupiłem bilet przez internet. Obiecywali, że taka sytuacja już się więcej nie powtórzy. Mam nadzieję, że nie będę żałował.
Rok temu najszybciej wchodzili ci co kupowali bilet na miejscu albo mieli bilet z ticketpro czy innego operatora.
Rok temu najszybciej wchodzili ci co kupowali bilet na miejscu albo mieli bilet z ticketpro czy innego operatora.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Czyli z tymi biletami obsługują w innej budce?Dragazes pisze: Rok temu najszybciej wchodzili ci co kupowali bilet na miejscu albo mieli bilet z ticketpro czy innego operatora.