Zapomnieliście o rastamanach:535 pisze:Głównie skinheadowska.tomaszm pisze:Nie wiem kurwa tu jest scena metalowo- punkowa- skiheadowska
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Zapomnieliście o rastamanach:535 pisze:Głównie skinheadowska.tomaszm pisze:Nie wiem kurwa tu jest scena metalowo- punkowa- skiheadowska
:))))))))))))))))tomaszm pisze:Plastek z całym szacunkiem nie byles na powaznej imprezie punkowej.
tomaszm, jak już wytrzeźwiejesz napisz proszę co to są te "poważne imprezy punkowe". Serio, ciekaw jestem czy przez te dwadzieścia kilka lat* zdarzyło mi się być na jakiejś "poważnej".Plastek pisze::))))))))))))))))tomaszm pisze:Plastek z całym szacunkiem nie byles na powaznej imprezie punkowej.
Oj pewnie tak, nie byłem nigdy na poważnej imprezie punkowej:) W księgarni też nigdy nie byłem:)
Dajesz się łapać na prymitywny trolling jak małe dziecko. Przecież ten koleś doskonale wie, że na koncertach punkowych jest taka hołota że tylko strzelać, ale że przy okazji ma kompletnie zjebany charakter i lubi podpuszczać forumowiczów, no to inna kwestia.tomaszm pisze:Plastek z całym szacunkiem nie byles na powaznej imprezie punkowej.
To taka impreza, że wszystkie punki stoją grzecznie w rządkach, piją amarenę z kieliszków i w skupieniu słuchają NOMEANSNO.Prodi pisze:co to są te "poważne imprezy punkowe"
Nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Elita można rzec.tomaszm pisze: Jestem zdania że(a sporo wszelkich środowisk poznałem i na koncertach bywa tu i ówdzie) że środowisko metalowe szczególnie te bywające na niszowych koncertach to jest pisząc górnolotnie środowisko bardzo świadome i na poziomie.
Nie wiem, nie chodzę na koncerty Behemotha:) A jeżeli tak jak widziałem zachowują się "zwykli, świadomi kolesie" (ze świadomością to chyba właśnie u nich ciężko, skoro wlali w swoje obleśne, obwisłe bandziochy tyle szczyn z procentami) to jednak upierałbym się przy określeniu "ELITA":)tomaszm pisze:Jestem zdania że wrzuciłeś wszystkich do jednego wora, tu nie chodzi o żadną elitą ot zwykli świadomi kolesie słuchający takich a nie innych rzeczy. raczej tych bywalców nie uświadczysz na koncercie Behemotha. Ot takie spostrzeżenie.
Specyficzna manieryczność ich propozycji artystycznej to po prostu własny język. Jakby Nikifor żył w naszych czasach i zamiast malować grał black metal.
Acha. Chciałbym kiedyś pójść na coś takiego. Co oprócz niegrającego już chyba NMN byś polecił zobaczyć w takich warunkach>? UK Subs, na który się wybieram w styczniu myślisz nada się?kenediusze pisze:To taka impreza, że wszystkie punki stoją grzecznie w rządkach, piją amarenę z kieliszków i w skupieniu słuchają NOMEANSNO.Prodi pisze:co to są te "poważne imprezy punkowe"
Plastek pisze:No i w porządku; też znam paru rozsądnych metaluchów, podobnie jak znam paru punkowych zjebów [...]
A to nie Ty wstawiałeś jakieś fotki cpykane panienkom z ukrycia?tomaszm pisze:Hehe kolejny temat to jest kwestia ochrona dóbr osobistych a parę osób w temacie Infernal War popłynęło. Internet- internetem ale publikacja prywatnych zdjęc to srogie przegięcie. To co się w ichniejszym temacie odpierdala jest rzeczą niepojętą. Nie wiem Panowie skąd tyle jadu ale mnie internety przerastają.
No ale akurat naiwiści to jest bardzo dobry trop i da się to uzasadnić. A Witkacy to jest bardzo zły trop i wiedzie prosto w objęcia Plastka.nagrobek pisze:hej hej tomash chłopie nie zapomnij jak już wrócisz napisać relacji z trasy infernali i ile wódy wyjebaleś z zyklopem, hail satan :))
a bardziej w temacie okazuje się że nie tylko Witkacy ale i Nikifor, kocham to :DSpecyficzna manieryczność ich propozycji artystycznej to po prostu własny język. Jakby Nikifor żył w naszych czasach i zamiast malować grał black metal.
:D a w którym to niby mieście panny leżą z wypiętymi gołymi piczami?Plasfodeur pisze:A to nie Ty wstawiałeś jakieś fotki cpykane panienkom z ukrycia?tomaszm pisze:Hehe kolejny temat to jest kwestia ochrona dóbr osobistych a parę osób w temacie Infernal War popłynęło. Internet- internetem ale publikacja prywatnych zdjęc to srogie przegięcie. To co się w ichniejszym temacie odpierdala jest rzeczą niepojętą. Nie wiem Panowie skąd tyle jadu ale mnie internety przerastają.