Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- mad
- weteran forumowych bitew
Re: Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
Przecież w tym dniu na Mistrzostwach Świata będą następujące mecze:
Honduras - Chile
Hiszpania - Szwajcaria
RPA - Urugwaj
FIFA musi zmienić termin!
Honduras - Chile
Hiszpania - Szwajcaria
RPA - Urugwaj
FIFA musi zmienić termin!
-
- zaczyna szaleć
I ciągle jestWishman pisze:BEERHEAD ma rację. W Szczecinie była masa maniaków Venom!

- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Doszedł koncert w Szwajcarii - dodatkowo Heaven & Hell oraz MOTORHEAD! Ten Behemłot u nas to tak poważnie patrząc ni w chuj ni w oko
support music, not rumors
- Adrian696
a ja uwazam ze dobrze, ze zagraja - umowimy sie na Behemocie w jakims miejscu i nikt nie bedzie pierdolił, że coś przeoczył bo reszta chciala pogadacRattlehead pisze:Doszedł koncert w Szwajcarii - dodatkowo Heaven & Hell oraz MOTORHEAD! Ten Behemłot u nas to tak poważnie patrząc ni w chuj ni w oko

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
że w ten sam dzień, na jednej scenie, na jednym gigu?Rattlehead pisze:Doszedł koncert w Szwajcarii - dodatkowo Heaven & Hell oraz MOTORHEAD! Ten Behemłot u nas to tak poważnie patrząc ni w chuj ni w oko

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
^ nie kumam dowcipu 

this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Duvelor
Na laski się nie patrzy tylko... (wstaw dowolne)kregozmyk pisze:E tam, na te laski fajnie czasem popatrzeć jak idzie się do baru lub do kiblaMaria Konopnicka pisze:Zawsze mnie to dziwi jak niektórzy przychodzą na koncert y i spędzają cały czas przy barze w zasadzie mając w dupie to co się dzieje na scenie. Celuję w tym zwykle te wszystkie panienki, które przychodzą ze swoimi facetami, najczęściej nie wiedząc w ogóle kto będzie grał

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
Do składu tych kolejnych festów dołączyłbym jeszcze Minotaura i Vectom!!!:-)
- Rattlehead
Tak w ogóle to kiedy można się spodziewać zamówionego biletu?
support music, not rumors
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Skład imponujący w sumie, ale wolałbym zobaczyć Slayer + Mastodon gdzieś w mniejszej lokacji. Na Metallice mi w sumie nie zależy (ewentualnie przy okazji gdzieś kiedyś mógłbym rzucić okiem na jakimś feście...), Anthrax mnie nie bawi, Megadeth widziałem. Ale pomysł z koncertem dobry, myślę że będzie się dużo działo.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Riven
- Kontakt:
z koncertu Slayer z jakims supportem w malym klubie cieszylbym sie duzo bardziej niz z tego 

this is a land of wolves now
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Tak do 5000 ludzia, może i nawet mniej (najlepiej do max 300 osób, no ale pomarzyć można)Riven pisze:z koncertu Slayer z jakims supportem w malym klubie cieszylbym sie duzo bardziej niz z tego

I dream of colour music,
-
Była już taka możliwość ze składem: Slayer, Celtic Frost, Mastodon... na ostatnim Feście Mystica w Spodku!!!:-)Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Skład imponujący w sumie, ale wolałbym zobaczyć Slayer + Mastodon gdzieś w mniejszej lokacji. Na Metallice mi w sumie nie zależy (ewentualnie przy okazji gdzieś kiedyś mógłbym rzucić okiem na jakimś feście...), Anthrax mnie nie bawi, Megadeth widziałem. Ale pomysł z koncertem dobry, myślę że będzie się dużo działo.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Hehe, byłem ale Mastodon nie uświadczyłemDeath in another way pisze:Była już taka możliwość ze składem: Slayer, Celtic Frost, Mastodon... na ostatnim Feście Mystica w Spodku!!!:-)Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Skład imponujący w sumie, ale wolałbym zobaczyć Slayer + Mastodon gdzieś w mniejszej lokacji. Na Metallice mi w sumie nie zależy (ewentualnie przy okazji gdzieś kiedyś mógłbym rzucić okiem na jakimś feście...), Anthrax mnie nie bawi, Megadeth widziałem. Ale pomysł z koncertem dobry, myślę że będzie się dużo działo.

I dream of colour music,
-
- świeżak
Mastodon był tylko na bilecie. Ostatecznie nie dojechałDeath in another way pisze:Była już taka możliwość ze składem: Slayer, Celtic Frost, Mastodon... na ostatnim Feście Mystica w Spodku!!!:-)Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Skład imponujący w sumie, ale wolałbym zobaczyć Slayer + Mastodon gdzieś w mniejszej lokacji. Na Metallice mi w sumie nie zależy (ewentualnie przy okazji gdzieś kiedyś mógłbym rzucić okiem na jakimś feście...), Anthrax mnie nie bawi, Megadeth widziałem. Ale pomysł z koncertem dobry, myślę że będzie się dużo działo.

- Edinazzu
no nieźle naruchaliście stron o tym fescie. W sumie się nie dziwię topowe wydarzenie ostatnich dni. A gdybym założył temato MORBID SCREAM to by pewnie parę postów na krzyż było
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Edinazzu
wy macie Mańka a my w Krakowie SZYNĘ. Krakusy z forum pewnie znają tą legendarną już postać. Ile razy zadawałem mu pytanie:No i jak Szyna było na koncercie? a wiesz spotkałem starych znajomych z OpolaAnalripper pisze:znam takiego jednego z tego forum, ktory zrobil sie przed slayerem w Stodole jakis czas temu tak,ze zasnal przed wejsciem z biletem w kieszeni.. po koncercie wychodzac obudzilem go i spytalem "Maniś, jak Ci sie koncert podobał?"electricwizard pisze:Kupić bilet za 880 złotych, jechać, najebać się jak prawdziwy metaliszczyk i olać koncert. To jest kurva prawdziwe, zajebiste i jedyne rozwiązanie! ;D

"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- olo1972
- postuje jak opętany!
Generalnie fajnie,że taki gig będzie w naszym kraju.Bez Metallici bym się obszedł,ale resztę chętnie zobaczę.Chociaż trochę przeraża mnie spęd tysięcy ludzi,bo byłem kiedys na U2 na S tegnach masakra przy wejsciu,chociaż na samym koncercie przy prawie prawie 2 metrach wzrostu wszystko widziałem,he he,więc o''widok''się nie martwię 

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Ja myślę, że Wiciu jest ewenementem na skalę znacznie większą niż Kraków. Postać ze wszech miar nietuzinkowaEdinazzu pisze:wy macie Mańka a my w Krakowie SZYNĘ. Krakusy z forum pewnie znają tą legendarną już postać. Ile razy zadawałem mu pytanie:No i jak Szyna było na koncercie? a wiesz spotkałem starych znajomych z OpolaAnalripper pisze:znam takiego jednego z tego forum, ktory zrobil sie przed slayerem w Stodole jakis czas temu tak,ze zasnal przed wejsciem z biletem w kieszeni.. po koncercie wychodzac obudzilem go i spytalem "Maniś, jak Ci sie koncert podobał?"electricwizard pisze:Kupić bilet za 880 złotych, jechać, najebać się jak prawdziwy metaliszczyk i olać koncert. To jest kurva prawdziwe, zajebiste i jedyne rozwiązanie! ;D