Tylko zauważ jedną rzecz, przez takie głupie nawet odwalenie MOROWE bez jakiegokolwiek wyjaśnienia świadczy o niezbyt profesjonalnym podejściu w stosunku do "fanów". Ja w pełni rozumie obawy etc. ale czy nie ładniej wyglądało by wydanie jakiegoś oficjalnego oświadczenia w sprawie odwołania MOROWE? wg mnie załatwiło by sprawę w 100% pomijam już fakt, że tylko imbecyl mógł doczytać się w tekstach nazistowskich przesłanek, ale to nie moja wina że ktos ma problemy z analizą tekstu :)asymmetry.pl pisze:Szczerze mówiąc ten festiwal od pierwszej edycji zbiera po dupie, a to karnety za drogie, a to kapele za słabe, a to zła kolejność zespołów, a to za mało blacku, a to za dużo break-core'a, a to ktoś odwołany, a to ktoś nie zaproszony.... a festiwal tylko na 350osób, taka Polska właśnie. najzwyczajniej w świecie nie chce nam się bawić w wydawanie oświadczeń w sprawie tematów rozpoczynanych przez sfrustrowanych idiotów.
Ogólnie pełny szacunek za Trzecią edycję Asymmetry, z roku na rok jest coraz lepsza obsada, w tym roku ponownie się pewnie pojawię [na pewno na GODFLESH!!], ale pewien niesmak pozostaje, mimo że cholernie lubię imprezy przez Was organizowane w Firleju, bo atmosfera jest na prawdę bardzo ok!
Co do kapel, wiadomo ciężko każdemu dogodzić, nigdy nie będzie idealnie bo wiadomo są gusta i guściki, każdy co innego chciałby zobaczyć, każdy wolał by inne zestawienia w danym dniu ale to już są detale, na które nie warto zwracać uwagi.
Dla mnie zajebistą informacją już był fakt, że wystąpi GODFLESH reszta jest nieistotna;