Asymmetry Festival III [Godflesh / Electric Wizard]

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: Asymmetry Festival III [Godflesh / Electric Wizard]

03-02-2011, 11:21

asymmetry.pl pisze:Szczerze mówiąc ten festiwal od pierwszej edycji zbiera po dupie, a to karnety za drogie, a to kapele za słabe, a to zła kolejność zespołów, a to za mało blacku, a to za dużo break-core'a, a to ktoś odwołany, a to ktoś nie zaproszony.... a festiwal tylko na 350osób, taka Polska właśnie. najzwyczajniej w świecie nie chce nam się bawić w wydawanie oświadczeń w sprawie tematów rozpoczynanych przez sfrustrowanych idiotów.
Tylko zauważ jedną rzecz, przez takie głupie nawet odwalenie MOROWE bez jakiegokolwiek wyjaśnienia świadczy o niezbyt profesjonalnym podejściu w stosunku do "fanów". Ja w pełni rozumie obawy etc. ale czy nie ładniej wyglądało by wydanie jakiegoś oficjalnego oświadczenia w sprawie odwołania MOROWE? wg mnie załatwiło by sprawę w 100% pomijam już fakt, że tylko imbecyl mógł doczytać się w tekstach nazistowskich przesłanek, ale to nie moja wina że ktos ma problemy z analizą tekstu :)

Ogólnie pełny szacunek za Trzecią edycję Asymmetry, z roku na rok jest coraz lepsza obsada, w tym roku ponownie się pewnie pojawię [na pewno na GODFLESH!!], ale pewien niesmak pozostaje, mimo że cholernie lubię imprezy przez Was organizowane w Firleju, bo atmosfera jest na prawdę bardzo ok!

Co do kapel, wiadomo ciężko każdemu dogodzić, nigdy nie będzie idealnie bo wiadomo są gusta i guściki, każdy co innego chciałby zobaczyć, każdy wolał by inne zestawienia w danym dniu ale to już są detale, na które nie warto zwracać uwagi.
Dla mnie zajebistą informacją już był fakt, że wystąpi GODFLESH reszta jest nieistotna;
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
535

15-02-2011, 09:14

..
Ostatnio zmieniony 03-03-2011, 07:55 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

15-02-2011, 09:27

majter pisze:Doszły ZOROASTER i WEEDEATER. :)

http://www.myspace.com/thezoroaster
http://www.myspace.com/weedeater
o kurwa! weedeatera na zywca chetnie zobacze. zajebiscie!
do not make equal what is unequal
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

15-02-2011, 09:48

Zajebioza
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

15-02-2011, 10:01

asymmetry.pl pisze:Szczerze mówiąc ten festiwal od pierwszej edycji zbiera po dupie, a to karnety za drogie, a to kapele za słabe, a to zła kolejność zespołów, a to za mało blacku, a to za dużo break-core'a, a to ktoś odwołany, a to ktoś nie zaproszony.... a festiwal tylko na 350osób, taka Polska właśnie. najzwyczajniej w świecie nie chce nam się bawić w wydawanie oświadczeń w sprawie tematów rozpoczynanych przez sfrustrowanych idiotów.

gdyby wszyscy Ci, którzy się do nas o coś dopierdalają faktycznie wybierali się na Asymmetry to musielibyśmy chyba robić tą imprezę na lotnisku Bemowo
i tak sie pewnie pojawie bo sklad mocarny. ale podejscie które zaprezentowałeś w przedostatnim zdaniu to 120% brak szacunku do ludzi którzy jednak dają wam na chleb i smalczyk. (wiem wiem, napewno nic na tym nie zarabiacie, robicie to wszystko pro publico bono, jeszcze musiała być sciepa na gwiazdy u kumpli). cena za karnet jest bardzo dobra, ale dla niektórych, np dla mnie pojawienie sie we wrocku, to problem i musze sie sporo nazapierdalać i nakombinować zeby moc przyjechać i wam nasypać i chocby z takiego, głupiego powodu, ładnie byłoby wprost powiedziec o co biega. moje zdanie jest takie ze jak pojawiają sie wątpliwosci jak kwaśny bąk którego ktos cichaczem wypuscił to trzeba je wyjasnić.

mówi sie "chłopaki zesrałem sie, głupio wyszło" i po sprawie.
Maria Konopnicka

15-02-2011, 13:48

Bardzo fajnie - od dłuższego czasu miałem ochotę pojechać sobie na weekend do Wrocławia. Pojadę sobie więc na ten festiwal. Zobaczę Yakuza, Oranssi Pazuzu, Electric Wizard i Godflesh. Swoją drogą, szkoda że nie grają jednego dnia.
DCI Hunt

16-02-2011, 19:47

twoja_stara_trotzky pisze:czyli co, musieliście wywalić Morowe, bo ktoś wam groził, że cały festiwal pójdzie się walić?
Nie jestem pewien, ale namieszał chyba ten sam przygłup, który mieszał w sprawie koncertów "nazistowskiego" Iperyt z Mord'A'Stigmata i Embrional jakie miały się swego czasu odbyć. Groził pisaniem do władz miasta itd. Morowe jest przecież nazistowskim zespołem skoro Nihil z Massemord/Furia dzielił scenę z takimi "nazistowskimi" zespołami jak IW czy Iperyt. Głupota takich ludzi nie zna granic, takie coś nie powinno żyć. Mam wrażenie, że gdyby nawet okazało się, że ktoś z Morowe ma dziewczynę-murzynkę to taki kretyn napisałby, że ta murzynka to kamuflaż albo, że też jest nazistką skoro się z nimi zadaje :) Ja pierdolę, co za debile...
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

16-02-2011, 19:49

Bingo.

Wiesz co to za typ? Przynajmniej w przybliżeniu?
Maria Konopnicka

16-02-2011, 20:16

nie wiem co bardziej żenujące - gość, który zajmuje się takimi pierdołami, czy organizator koncertu, który daje się zastraszyć :)
DCI Hunt

16-02-2011, 20:21

white_pony pisze: a wiesz co to za typ? przynajmniej w przyblizeniu?
Jeżeli to ten sam idiota to wiem, tzn mniej więcej.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

16-02-2011, 20:25

IRONMIL pisze:nie wiem co bardziej żenujące - gość, który zajmuje się takimi pierdołami, czy organizator koncertu, który daje się zastraszyć :)
pytanie tylko jakie faktycznie konsewkencje moglby poniesc festiwal jakby jakis tego typu becwal naglosnil to w poprawnych politycznie mediach badz u wladz miasta. duze problemy wcale niewykluczone.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

16-02-2011, 20:32

Conflagrator pisze:
white_pony pisze: a wiesz co to za typ? przynajmniej w przyblizeniu?
Jeżeli to ten sam idiota to wiem, tzn mniej więcej.
zastanawiam sie czy myslimy o tej samej osobie. pewien łódzki śpiewak?
Karkasonne

16-02-2011, 20:33

white_pony pisze:
bingo.

a wiesz co to za typ? przynajmniej w przyblizeniu?
Ubek z Toxic Bonkers.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

16-02-2011, 20:37

Riven pisze:
IRONMIL pisze:nie wiem co bardziej żenujące - gość, który zajmuje się takimi pierdołami, czy organizator koncertu, który daje się zastraszyć :)
pytanie tylko jakie faktycznie konsewkencje moglby poniesc festiwal jakby jakis tego typu becwal naglosnil to w poprawnych politycznie mediach badz u wladz miasta. duze problemy wcale niewykluczone.
nie wiem tylko co to za mania z tymi oskarzeniami ostatnio. nazista to taki nowy heretyk albo żyd. morzna rzucic i zawsze sie przyklei. bez zadnych podstaw czy zastanowienia. lepiej odjebać na wszelki wypadek.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

16-02-2011, 20:38

Karkasonne pisze:
white_pony pisze:
bingo.

a wiesz co to za typ? przynajmniej w przyblizeniu?
Ubek z Toxic Bonkers.
:))))
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

16-02-2011, 20:42

jestem niemal pewny ze z ta akcja z morowe nie ma osobiscie nic wspolnego.
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

16-02-2011, 20:47

http://www.lastfm.pl/user/ubique raczej to ten gość.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
DCI Hunt

16-02-2011, 20:53

white_pony pisze:jestem niemal pewny ze z ta akcja z morowe nie ma osobiscie nic wspolnego.
Dlatego nie piszę, że to ten, ale pewnie ten sam kaliber.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

16-02-2011, 20:56

Góral pisze:http://www.lastfm.pl/user/ubique raczej to ten gość.
skąd wiadomo?
ODPOWIEDZ