nie sadzeIRONMIL pisze:po prostu ludzie miłość do Sodom przelali na Hirax, z braku tych pierwszych ... Jak głównym zespołem będzie Sodom, to na Hirax wszyscy będą pili piwo i stali tyłem do sceny ;)Alsvartr pisze:Jeżeli zostaliby przywitani tak jak w sobotę, to na Sodom byłoby pół sali ledwo zywych zwłok a ochroniarze w swoim wkurwieniu zaczeli by strzelac do ludzi, tak że nie radzę ;)
Hirax zmiótł wszystkich łącznie ze mną. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Jakby Sodom zagrał to Death Angel miałoby jeszcze gorzej, a ludzi trzeba byłoby taczkami wywozić z mega. poradziłem chłopakom żeby na czerwiec takie kupili
zagrają teraz dwa koncerty w polsce w towarzystwie dwóch innych legend zza oceanu i dwóch zespołów z młodej fali z europywitchfinder pisze:Hehe, dokładnie :D Ale przywitanie było jak najbardziej adekwatne do koncertowego poziomu zespołu, spokojnie sami mogą być headlinerem ;)Alsvartr pisze:Jeżeli zostaliby przywitani tak jak w sobotę, to na Sodom byłoby pół sali ledwo zywych zwłok a ochroniarze w swoim wkurwieniu zaczeli by strzelac do ludzi, tak że nie radzę ;)