też macie wrażenie że Pandemonium w coraz lepszej formie? Nawet Paweł miotał sie po scenie....trup pisze: PANDEMONIUM
http://www.youtube.com/user/rosenstahl3 ... h3aK4dg1Jw
Incantation 02.05.11 Warszawa Progresja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: Incantation 02.05.11 Warszawa Progresja
j
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Też o tym myślałem.kregozmyk pisze:Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby zrobić 2-3 koncerty z większą obstawą, takie maratony w stylu tego, jaki miał miejsce z ASPHYX w roli głównej. Ludzi byłoby więcej, a tym samym atmosfera bardziej gorąca.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dobrze, że mam nockę dzisiaj, bo i tak pewnie bym nie zasnął przed koncertem;)
-
- zaczyna szaleć
A jak z frekwencją w Olsztynie??Zeszło się trochę luda??kregozmyk pisze:Wczoraj w Olsztynie zaszalałem i ledwo do siebie dochodzę..
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Zależy jak na to spojrzeć. Dla organizatorów to było by najlepsze rozwiązanie, dla fanów myślę że tygodniowa trasa po kraju jest lepsza.Gore_Obsessed pisze:Też o tym myślałem.kregozmyk pisze:Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby zrobić 2-3 koncerty z większą obstawą, takie maratony w stylu tego, jaki miał miejsce z ASPHYX w roli głównej. Ludzi byłoby więcej, a tym samym atmosfera bardziej gorąca.
Jutro nawiedzamy Poznań....
- ozzy
- postuje jak opętany!
czyli flachę przed bazylem wypadało by ojebać
SODOM i chuj
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Odpowiem jak koreański "przewodnik" do francuskiego turysty proponującego dodatkowy, wspólny pokłon przed kolejnym posągiem Kima z brązu: CZEMU NIE!
-
- postuje jak opętany!
O ktorej jutro zaczyna sie impreza w Bazylu???
-
- zaczyna szaleć
kolejny kawałek INCANTATION z lubelskiego graffiti
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
ANTHEMSodomix pisze:O ktorej jutro zaczyna sie impreza w Bazylu???
19:30-20:00
BLOODTHIRST
20:20-21:10
CHRIST AGONY
21:30-22:30
INCANTATION
22:50-????
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
biletów poszło jak na razie lekko ponad 200 sztuk na Poznań, które wyglądają jak z wyglądać powinny, aż nie mogę się doczekać do kurwy nędzy!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
7 dat to wg mnie naprawdę bardzo optymalny rozkład. Zobaczcie jakie 'tłumy' walą na pojedyncze koncerty Immolation do stolicy - moim zdaniem sporo ekip powinno wprowadzić w rozpiskach więcej dat w naszym kraju - jak w Niemczech, czy na Wyspach, gdzie prawie każdy, przy okazji swojego Euro Tour, gra dodatkową trasę w tych krajach. No, ale to też kwestia zaplecza organizatorskiego, a nie tylko chęci.Czesław pisze:Zależy jak na to spojrzeć. Dla organizatorów to było by najlepsze rozwiązanie, dla fanów myślę że tygodniowa trasa po kraju jest lepsza.Gore_Obsessed pisze:Też o tym myślałem.kregozmyk pisze:Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby zrobić 2-3 koncerty z większą obstawą, takie maratony w stylu tego, jaki miał miejsce z ASPHYX w roli głównej. Ludzi byłoby więcej, a tym samym atmosfera bardziej gorąca.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- twoja_stara_trotzky
W Gdyni luda mało... Christ Agony bardzo fajnie. podoba mi się ten ascetyzm, uwypukla klimat muzyki, po rozmowie z Czarkiem nawet zaczynam z pewnymi nadziejami patrzeć na ten nowy krążek... Incantation... cóż... jak mówiłem coś złego o tym zespole, to odszczekuję to niniejszym oficjalnie. fenomen. dla garstki fanów dać taki koncert, to trzeba być kompletnym maniakiem samemu. no i goście brzmią, powtarzam BRZMIĄ, na żywo lepiej niż z płyt. pełen szacun.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
fakt, totalna porażka. 100 luda na INCAN-fuckin'-TATION to czysta kpinatwoja_stara_trotzky pisze:W Gdyni luda mało...
bardzo fajnie, bo set złożony głównie ze starych kawałków, a te wiadomo, znakomicie się dziś broniątwoja_stara_trotzky pisze:Christ Agony bardzo fajnie. podoba mi się ten ascetyzm, uwypukla klimat muzyki, po rozmowie z Czarkiem nawet zaczynam z pewnymi nadziejami patrzeć na ten nowy krążek...
jak trotzky macha banią (trochę na wyrost powiedziane;) dla Szatana, to z jego strony wyraz najwyższego uznania ;)twoja_stara_trotzky pisze:Incantation... cóż... jak mówiłem coś złego o tym zespole, to odszczekuję to niniejszym oficjalnie. fenomen. dla garstki fanów dać taki koncert, to trzeba być kompletnym maniakiem samemu. no i goście brzmią, powtarzam BRZMIĄ, na żywo lepiej niż z płyt. pełen szacun.
Amerykańcy zmiażdżyli doszczętnie... do tego totalne zaangażowanie i oddanie undergroundowi.... na weekend obiecuję sobie tour de INCANTATION
jedyny minus koncertu to to, że przez te wszystkie supporty Christ Agony i Incantation zaczęli dość późno. Zdaje się, że ChA miał nawet mniej czasu niż poprzedzające kapele, albo po prostu nie męczył tak buły jak poprzednicy i po prostu szybciej zleciało
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- twoja_stara_trotzky
no dokładnie, na Incantation już byłem dość konkretnie zmulon pod ponckim piłatem...
no ale wcześniej poczyniłem krok w kierunku integracji środowiska masterfulowego, integrując mhrocznego Borówę z mhrocznym Ultrawąsem ;)
no ale wcześniej poczyniłem krok w kierunku integracji środowiska masterfulowego, integrując mhrocznego Borówę z mhrocznym Ultrawąsem ;)
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
A jutro we Wrocku ktoś będzie? Ja na 100%
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- Mol
- twoja_stara_trotzky
jak wpadną do Trójmiasta, to pewnie ich pójdę zobaczyć, chociaż Incantation zawsze było ZNACZNIE wyżej w moim rankingu. mam ich 6 płyt na półce, a Suffo tylko dwie ;)
- Mol