535 pisze:Teraz sam nie wiem, czy mam wpłacić te pięć dych, czy jednak te wódkie zakupić? Cholera jasna, a może jednak piętnaście piw?
Możesz wesprzeć jakiś rodzimy label kupując u nich jakąś płytę. Też jakies wyjście.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
535 pisze:Teraz sam nie wiem, czy mam wpłacić te pięć dych, czy jednak te wódkie zakupić? Cholera jasna, a może jednak piętnaście piw?
Lepiej zostań dobrym człowiekiem i daj biednemu na chleb - zawsze jest jakiś głodny i czeka przed monopolowym :)Nasum pisze:535 pisze:Teraz sam nie wiem, czy mam wpłacić te pięć dych, czy jednak te wódkie zakupić? Cholera jasna, a może jednak piętnaście piw?
Możesz wesprzeć jakiś rodzimy label kupując u nich jakąś płytę. Też jakies wyjście.
http://foch.pl/foch/1,132038,15263104,6 ... a.html#Cukuglak pisze:
a dla fanow owsiaka mam link: http://wiadomosci.wp.pl/kat,135274,titl ... omosc.html bo jak widze czesc argumentow to mam ochote napisac do administatorow, zeby udostepnili opcje "ignoruj temat"
W ogóle zaczęło się (w mediach) ponieważ ktoś tam związany z pewna opcją polityczną, od dawna ostentacyjnie niechętną Owsiakowi, zarzucił mu, że wydał na sprzęt w roku dużo mniej niż zarobił i tyle, co prawda wyjaśnienie sprawy o rozliczeniu w cyklu 1,5 rocznym (i ile procent zebranych pieniędzy jest przekazywane do szpitali) ukazało się ale i tak to pomówienie puszczone publicznie w eter wystarczyło aby część osób dziś była przekonana, że Owsiak w ogóle nie rozlicza się z faktur nikt go nie kontroluje i robi z tymi pieniędzmi co chce - i to jest ciekawe zjawisko - wystarczyło publicznie pomówić, zasiać niepewność i dalej samo poszło i niech się Owsiak tłumaczy, że nie jest wielbłądem i tak mu część osób nie uwierzy.535 pisze:No. Narobiłeś bigosu. Teraz sam nie wiem, czy mam wpłacić te pięć dych, czy jednak te wódkie zakupić? Cholera jasna, a może jednak piętnaście piw? Z jednej strony czerwona pajęczyna, z drugiej ekonomiczny ignorant. Co robić? Do tego zaczęło padać i cały dzisiejszy plan prawdopodobnie ch.. strzelił. Jak żyć? Jak żyć? Cytując poetę Umrzeć? Wyjechać? Nie zareagować?Bezdech pisze:Co to się wyrabia, wkleić parę cyferek i jaki burdel wybucha.
Krótko mówiąc wpłacając na akcję, korumpujesz nieszczęsnych urzędników. Zaiste szatański to plan.Pacjent pisze: Uważam, że ten sprzęt i tak zostałby kupiony, a dzięki WOŚP NFZ z budżetem 60 mld może wydać więcej kasy na nagrody dla urzędników i swoje pałace.
Taki chuj, jak komin Batorego;)Sova pisze: caritas cacy? ;))
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Drobna uwaga. Jeżeli nie mają więcej niż 12 lat to na 100 procent korzystały. Swoją drogą rozbrajająca jest niechęć do "jego" sprzętu. I piszę to z pozycji gościa, którego jebie to czym lekarze będą leczyć wasze dzieci w umieralniach zwanych szpitalami. Jak dla mnie może to być post i modlitwa, względnie popularne swego czasu, rozgrzany piec i trzy zdrowaśki.Sova pisze: ok, przeczytałem te pare stron. generalnie wośp mam w dupie. nie dotyczy to moich najblizszych więc ok. rozumiem jednak, ze ktoś daje na to kase, jego sprawa - zwłaszcza, ze sam jestem ojcem a moje dzieciaki na szczęscie nie musiały z "jego" sprzętu korzystać. .
Kolega tkwi w mylnym błędzie. Ten konkretny przypadek sprowadza się do tego, że mr. Owsik ma przedstawić sprawozdania finansowe, do czego jest zobowiązany przed sądem. Przedstawi to nie będzie sprawy przecież. Póki co skacze po stołach i na inne sposoby próbuje zapewnić o własnej niepoczytalności, mimo że z cyferek wynika, że co najmniej na cztery nogi kuty, a może i pięć.Raf pisze:W ogóle zaczęło się (w mediach) ponieważ ktoś tam związany z pewna opcją polityczną, od dawna ostentacyjnie niechętną Owsiakowi, zarzucił mu, że wydał na sprzęt w roku dużo mniej niż zarobił i tyle, co prawda wyjaśnienie sprawy o rozliczeniu w cyklu 1,5 rocznym (i ile procent zebranych pieniędzy jest przekazywane do szpitali) ukazało się ale i tak to pomówienie puszczone publicznie w eter wystarczyło aby część osób dziś była przekonana, że Owsiak w ogóle nie rozlicza się z faktur nikt go nie kontroluje i robi z tymi pieniędzmi co chce - i to jest ciekawe zjawisko - wystarczyło publicznie pomówić, zasiać niepewność i dalej samo poszło i niech się Owsiak tłumaczy, że nie jest wielbłądem i tak mu część osób nie uwierzy.535 pisze:No. Narobiłeś bigosu. Teraz sam nie wiem, czy mam wpłacić te pięć dych, czy jednak te wódkie zakupić? Cholera jasna, a może jednak piętnaście piw? Z jednej strony czerwona pajęczyna, z drugiej ekonomiczny ignorant. Co robić? Do tego zaczęło padać i cały dzisiejszy plan prawdopodobnie ch.. strzelił. Jak żyć? Jak żyć? Cytując poetę Umrzeć? Wyjechać? Nie zareagować?Bezdech pisze:Co to się wyrabia, wkleić parę cyferek i jaki burdel wybucha.
Piszesz o procesie sądowym z tym blogerem Matka_Kurka ?Bezdech pisze:Kolega tkwi w mylnym błędzie. Ten konkretny przypadek sprowadza się do tego, że mr. Owsik ma przedstawić sprawozdania finansowe, do czego jest zobowiązany przed sądem. Przedstawi to nie będzie sprawy przecież. Póki co skacze po stołach i na inne sposoby próbuje zapewnić o własnej niepoczytalności, mimo że z cyferek wynika, że co najmniej na cztery nogi kuty, a może i pięć.