Into the Abyss Fest #2 -SADISTIC INTENT, GRAVE MIASMA +more

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: Into the Abyss Fest #2 -SADISTIC INTENT, GRAVE MIASMA +m

14-12-2016, 12:38

POSSESSED 10/10!

słuchając tego koncertu ,czułem się jak pod koniec lat `80 gdy katowałem tasmy MG Records i TAKT z ich albumami;

Obrazek
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
535

14-12-2016, 17:37

Sybir pisze:
trup pisze:Jakie zespoły mogą zaprosić w przyszłości, żeby przebić tę edycję?
Może podpowiem:

Autopsy
Imprecation
Mitochondrion
Power Trip
Stargazer
Witchrist

To tylko taka mała sugestia z mojej strony ;)
Sugestia wygląda naprawdę rozsądnie. Ty masz łeb.
aniola
weteran forumowych bitew

14-12-2016, 17:57

Harlequin pisze:MORTEM KUR*A!!!!!!!!!!!!
+666 a oni mają problem kogo by tu teraz:) + czeskiego ROOT
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

14-12-2016, 17:59

Jechałbym. Zresztą, gdyby okazało się, że chociaż jeden z tych zespolow zagra na trzeciej edycji (o ile do niej dojdzie :P), to jadę. No, chyba że bym nie mógł z przyczyn niezależnych ode mnie opuścić Warszawy :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

14-12-2016, 18:51

Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
Core-poration2
zaczyna szaleć

15-12-2016, 12:56

Siemanko. Tu Maciaka tak na szybko z telefonu.
Większość z Was udało mi się spotkać i chwilę zagadać.
Dzięki za miłe słowa. Osobisćie jestem zajarany do teraz, bo festiwal przerósł moje oczekiwania co jest mega niespodzianką. Jak wrócę po Eindhoven Metal Meeting to zapodam swoją relację na profil Anatomia Śmierci a dla leniwch przekleję ją tu. Kilka mądrych zdjęć też będzie więc jest na co czekać. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam Wszystkich - Gaz or Die !
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

15-12-2016, 20:44

535 pisze:Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
Oczywiście, że żyje cały i zdrowy :) Nawet vinyl się dzis odnalzł, a już spisałem go na straty.
aniola
weteran forumowych bitew

15-12-2016, 20:58

gelO pisze:
535 pisze:Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
Oczywiście, że żyje cały i zdrowy :) Nawet vinyl się dzis odnalzł, a już spisałem go na straty.
Oj to osiągnięcie nieziemskie:))) Pozdrawiam
535

16-12-2016, 20:21

gelO pisze:
Znakomicie. Natomiast oświadczam oficjalnie, że ostatni raz dałem się osaczyć niczym mamut. Trzymając dwa piwa, gdy moje samopoczucie oscylowało prawdopodobnie w okolicach dwa i trzy dziesiąte, podczas setu sympatycznych Słowaków, był moment, że zastanawiałem się, czy mam je wylać na pewien rozpalony łeb, czy od razu weń przylać. Mam podejrzenie, że w pozycji "drugie imię" masz ADHD. Zgubiłeś misia, że chciałeś się do mnie tak mocno i często przytulać? Spokojnie, nic z tych rzeczy, nie gniewam się, ale dlaczego okazujesz czułość waląc pięściami? Hi,hi,hi.
tomaszm

16-12-2016, 22:27

Sybir pisze:
Może podpowiem:

Autopsy
Imprecation
Mitochondrion
Power Trip
Stargazer
Witchrist

Co do soboty, to nie mam już co pisać - czy też mam kogoś dobić kolejnym wpisem, że publiczność najpierw została zakopana żywcem przez Grave Miasma, by potem dostąpić brutalnego wpiekłozstąpienia za sprawą Sadistic Intent? OK, może takie słowo komentarza: z kol. Harlequinem byliśmy pod tak wielkim wrażeniem Brytoli, że nawet wymsknęło się jedno i drugie słowo zwątpienia, że SI nie przebije GM swoim występem. Zwyczajnie wydawało się to mało prawdopodobne, jednak Amerykanie... No, co tu dużo pisać - Sadistic Intent dopierdoliło tak, że ja nawet nie i w ogóle chyba jeszcze trochę się zbieram i wracam do siebie. Trudno jest mi opisać, jak bardzo ten koncert odsadził resztę stawki ItAF2.
Uwaga na marginesie - kol. Harlequin, który nigdy nie kupuje płyt na koncertach, tym razem zaopatrzył się w kompilację EPek SI. Ponieważ całe życie jedzie na farcie, drogą wymiany na bilety płatnicze NBP zdobył ostatnią dostępną tego wieczoru sztukę :D
Moje spełnienie marzeń kiedyś miało już miejsce niestety nie mogłem brać w nim udziału. Do tego spore ułatwienie ,wszyscy mogą lecieć jednym samolotem więc organizator zaoszczędzi na kosztach przedsięwzięcia.

http://www.blogto.com/events/mitochondr ... -luck-bar/

Obrazek
535

16-12-2016, 23:10

Oczyma wyobraźni widzę tę imprezę, Podłoga nieprzyjemnie lepka, buty w buro czerwonej mazi, do tego poprzylepiane pióra. I te bezlitosne komentarze. Drób? Jaki kurwa drób? Bo przecież krzyku biednego ptactwa, nikt w tej ciżbie i łomocie nie miałby prawa usłyszeć.
aniola
weteran forumowych bitew

16-12-2016, 23:20

tomaszm pisze:
Sybir pisze:
Może podpowiem:

Autopsy
Imprecation
Mitochondrion
Power Trip
Stargazer
Witchrist

Co do soboty, to nie mam już co pisać - czy też mam kogoś dobić kolejnym wpisem, że publiczność najpierw została zakopana żywcem przez Grave Miasma, by potem dostąpić brutalnego wpiekłozstąpienia za sprawą Sadistic Intent? OK, może takie słowo komentarza: z kol. Harlequinem byliśmy pod tak wielkim wrażeniem Brytoli, że nawet wymsknęło się jedno i drugie słowo zwątpienia, że SI nie przebije GM swoim występem. Zwyczajnie wydawało się to mało prawdopodobne, jednak Amerykanie... No, co tu dużo pisać - Sadistic Intent dopierdoliło tak, że ja nawet nie i w ogóle chyba jeszcze trochę się zbieram i wracam do siebie. Trudno jest mi opisać, jak bardzo ten koncert odsadził resztę stawki ItAF2.
Uwaga na marginesie - kol. Harlequin, który nigdy nie kupuje płyt na koncertach, tym razem zaopatrzył się w kompilację EPek SI. Ponieważ całe życie jedzie na farcie, drogą wymiany na bilety płatnicze NBP zdobył ostatnią dostępną tego wieczoru sztukę :D
Moje spełnienie marzeń kiedyś miało już miejsce niestety nie mogłem brać w nim udziału. Do tego spore ułatwienie ,wszyscy mogą lecieć jednym samolotem więc organizator zaoszczędzi na kosztach przedsięwzięcia.

http://www.blogto.com/events/mitochondr ... -luck-bar/

Obrazek
Nie pij wódki tfu :)nie trać nadziei:)))))
Awatar użytkownika
Harlequin

17-12-2016, 19:17

gelO pisze:
Obrazek
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

17-12-2016, 21:16

Obrazek

Obrazek

Niczego nie jestem w stanie nowego napisac o festiwalu,bo wszystko praktycznie już wszystko zostało napisane....jednak uważam ,że warto odnotować fakt ,że austriacy z Kringa zagrali bardzo dobry koncert. Nie mieli lekko bo Sadistic Intent nie dość ze praktycznie pozamiatał jako gwiazda wieczoru ,to jeszcze zapierdolił cała publikę (na koncercie Kringa doliczyłem może z 40 osobników).
4 punktowe czerwone światła i 3 postacie ( w sumie 4 ,ale perkusisty i tak chuja było widać...) na scenie zagrały z ogromnym zaangażowaniem...odnotowałem w tym wszystkim wybuchowa mieszankę szaleństwa,surrealizmu i depresyjnej atmosfery:)
Na dobitkę festiwalową zespół jak znalazł...po koncercie panowie z Austrii okazali się przemiłymi kolesiami, uśmiechniętymi ,z dystansem oraz z nadzieja,że jeszcze u Nas zagrają.
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

22-12-2016, 12:28

Piękne. Wydrukuje i powieszę na ścianie :D
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

22-12-2016, 19:02

gelO pisze:Piękne. Wydrukuje i powieszę na ścianie :D
Obrazek

BYŁO CIEBIE ZBYT PEŁNO :):):),,,w kiblu,przy barze,w wewnątrz i na zewnątrz :)
tomaszm

22-12-2016, 19:37

Wyglądam na zmeczonego:)
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

22-12-2016, 19:40

tomaszm pisze:Wyglądam na zmeczonego:)
przecie to pierwszy dzień...wypilismy dopiero co po poł litra na łeb.....
ODPOWIEDZ