słuchając tego koncertu ,czułem się jak pod koniec lat `80 gdy katowałem tasmy MG Records i TAKT z ich albumami;

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sugestia wygląda naprawdę rozsądnie. Ty masz łeb.Sybir pisze:Może podpowiem:trup pisze:Jakie zespoły mogą zaprosić w przyszłości, żeby przebić tę edycję?
Autopsy
Imprecation
Mitochondrion
Power Trip
Stargazer
Witchrist
To tylko taka mała sugestia z mojej strony ;)
+666 a oni mają problem kogo by tu teraz:) + czeskiego ROOTHarlequin pisze:MORTEM KUR*A!!!!!!!!!!!!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Oczywiście, że żyje cały i zdrowy :) Nawet vinyl się dzis odnalzł, a już spisałem go na straty.535 pisze:Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
Oj to osiągnięcie nieziemskie:))) PozdrawiamgelO pisze:Oczywiście, że żyje cały i zdrowy :) Nawet vinyl się dzis odnalzł, a już spisałem go na straty.535 pisze:Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
Znakomicie. Natomiast oświadczam oficjalnie, że ostatni raz dałem się osaczyć niczym mamut. Trzymając dwa piwa, gdy moje samopoczucie oscylowało prawdopodobnie w okolicach dwa i trzy dziesiąte, podczas setu sympatycznych Słowaków, był moment, że zastanawiałem się, czy mam je wylać na pewien rozpalony łeb, czy od razu weń przylać. Mam podejrzenie, że w pozycji "drugie imię" masz ADHD. Zgubiłeś misia, że chciałeś się do mnie tak mocno i często przytulać? Spokojnie, nic z tych rzeczy, nie gniewam się, ale dlaczego okazujesz czułość waląc pięściami? Hi,hi,hi.gelO pisze:Oczywiście, że żyje cały i zdrowy :) Nawet vinyl się dzis odnalzł, a już spisałem go na straty.535 pisze:Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
Moje spełnienie marzeń kiedyś miało już miejsce niestety nie mogłem brać w nim udziału. Do tego spore ułatwienie ,wszyscy mogą lecieć jednym samolotem więc organizator zaoszczędzi na kosztach przedsięwzięcia.Sybir pisze:Może podpowiem:trup pisze:Jakie zespoły mogą zaprosić w przyszłości, żeby przebić tę edycję?
Autopsy
Imprecation
Mitochondrion
Power Trip
Stargazer
Witchrist
Co do soboty, to nie mam już co pisać - czy też mam kogoś dobić kolejnym wpisem, że publiczność najpierw została zakopana żywcem przez Grave Miasma, by potem dostąpić brutalnego wpiekłozstąpienia za sprawą Sadistic Intent? OK, może takie słowo komentarza: z kol. Harlequinem byliśmy pod tak wielkim wrażeniem Brytoli, że nawet wymsknęło się jedno i drugie słowo zwątpienia, że SI nie przebije GM swoim występem. Zwyczajnie wydawało się to mało prawdopodobne, jednak Amerykanie... No, co tu dużo pisać - Sadistic Intent dopierdoliło tak, że ja nawet nie i w ogóle chyba jeszcze trochę się zbieram i wracam do siebie. Trudno jest mi opisać, jak bardzo ten koncert odsadził resztę stawki ItAF2.
Uwaga na marginesie - kol. Harlequin, który nigdy nie kupuje płyt na koncertach, tym razem zaopatrzył się w kompilację EPek SI. Ponieważ całe życie jedzie na farcie, drogą wymiany na bilety płatnicze NBP zdobył ostatnią dostępną tego wieczoru sztukę :D
Oczyma wyobraźni widzę tę imprezę, Podłoga nieprzyjemnie lepka, buty w buro czerwonej mazi, do tego poprzylepiane pióra. I te bezlitosne komentarze. Drób? Jaki kurwa drób? Bo przecież krzyku biednego ptactwa, nikt w tej ciżbie i łomocie nie miałby prawa usłyszeć.
Nie pij wódki tfu :)nie trać nadziei:)))))tomaszm pisze:Moje spełnienie marzeń kiedyś miało już miejsce niestety nie mogłem brać w nim udziału. Do tego spore ułatwienie ,wszyscy mogą lecieć jednym samolotem więc organizator zaoszczędzi na kosztach przedsięwzięcia.Sybir pisze:Może podpowiem:trup pisze:Jakie zespoły mogą zaprosić w przyszłości, żeby przebić tę edycję?
Autopsy
Imprecation
Mitochondrion
Power Trip
Stargazer
Witchrist
Co do soboty, to nie mam już co pisać - czy też mam kogoś dobić kolejnym wpisem, że publiczność najpierw została zakopana żywcem przez Grave Miasma, by potem dostąpić brutalnego wpiekłozstąpienia za sprawą Sadistic Intent? OK, może takie słowo komentarza: z kol. Harlequinem byliśmy pod tak wielkim wrażeniem Brytoli, że nawet wymsknęło się jedno i drugie słowo zwątpienia, że SI nie przebije GM swoim występem. Zwyczajnie wydawało się to mało prawdopodobne, jednak Amerykanie... No, co tu dużo pisać - Sadistic Intent dopierdoliło tak, że ja nawet nie i w ogóle chyba jeszcze trochę się zbieram i wracam do siebie. Trudno jest mi opisać, jak bardzo ten koncert odsadził resztę stawki ItAF2.
Uwaga na marginesie - kol. Harlequin, który nigdy nie kupuje płyt na koncertach, tym razem zaopatrzył się w kompilację EPek SI. Ponieważ całe życie jedzie na farcie, drogą wymiany na bilety płatnicze NBP zdobył ostatnią dostępną tego wieczoru sztukę :D
http://www.blogto.com/events/mitochondr ... -luck-bar/
gelO pisze:Oczywiście, że żyje cały i zdrowy :) Nawet vinyl się dzis odnalzł, a już spisałem go na straty.535 pisze:Gdzie jest Gelo? Nie chcę nawet myśleć, że komuś mogły puścić nerwy podczas jego tradycyjnych koncertowych "końskich pieszczot". HI,HI,HI...Żyjesz kolego?
gelO pisze:Piękne. Wydrukuje i powieszę na ścianie :D
przecie to pierwszy dzień...wypilismy dopiero co po poł litra na łeb.....tomaszm pisze:Wyglądam na zmeczonego:)