Asymmetry Festival III [Godflesh / Electric Wizard]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Asymmetry Festival III [Godflesh / Electric Wizard]
tu sam się przyznał:
http://forum.hard-core.pl/viewtopic.php ... 7&start=50
http://forum.hard-core.pl/viewtopic.php ... 7&start=50
- Góral
- w mackach Zła
Stąd. Poczytaj sobie cały temat na forum H-C. Zwróć uwagę na posty użytkownika Ubique i jego porażające argumenty.Część swoich dowodów (a było ich trochę) wysłałem Robertowi (szefowi Firleja). Były one moim zdaniem mocno uargumentowane i w sposób w moim odczuciu wiarygodny i wskazujący jednoznacznie na takie a nie inne spojrzenie na ten zespół. Część informacji pochodzi od ludzi, którzy Nihila znają osobiście.
Argumentów tych nie będę tu przytaczał bo to nie jest konieczne (a i niektóre nie powinny zostać upublicznione). Osobą, która wyciągnie z nich wnioski jest Robert i to on podejmie decyzje zgodnie ze swoja wiedzą, przekonaniami i sumieniem.
Z mojej strony EOT (definitywnie) aż do momentu, kiedy Firlej przedstawi swoje stanowisko.
Wolałbym, żebyś Piotr wstrzymał na jakiś czas swój zapał.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- white_pony
- weteran forumowych bitew
wlasnie czytam.Góral pisze:Stąd. Poczytaj sobie cały temat na forum H-C. Zwróć uwagę na posty użytkownika Ubique i jego porażające argumenty.Część swoich dowodów (a było ich trochę) wysłałem Robertowi (szefowi Firleja). Były one moim zdaniem mocno uargumentowane i w sposób w moim odczuciu wiarygodny i wskazujący jednoznacznie na takie a nie inne spojrzenie na ten zespół. Część informacji pochodzi od ludzi, którzy Nihila znają osobiście.
Argumentów tych nie będę tu przytaczał bo to nie jest konieczne (a i niektóre nie powinny zostać upublicznione). Osobą, która wyciągnie z nich wnioski jest Robert i to on podejmie decyzje zgodnie ze swoja wiedzą, przekonaniami i sumieniem.
Z mojej strony EOT (definitywnie) aż do momentu, kiedy Firlej przedstawi swoje stanowisko.
Wolałbym, żebyś Piotr wstrzymał na jakiś czas swój zapał.
do not make equal what is unequal
LOL, jak można być aż takim debilem :D
- white_pony
przeczytałem całosc i nie moge uwierzyc. to wszystko jest tak totalnie beznadziejne ze az strach patrzec. najbardziej żałosny jest brak jasnego komentarza do całej sprawy od organizatora. wiekszosc srodowiska z hc.pl poleciła temu cwelowi puknięcie sie w pusty łeb a organizator postąpił jak postąpił bo jakis burak z którym najwyrazniej jest po imieniu wysłał do niego jakąś swoją spierdoline. smutne to, przykre, żałosne i niskie ale cóż, zawsze mozna wyjsc z zalozenia "chuj, i tak ludzie przyjdą".
- Bloodcult
niech no tylko ten cały Ubique z tym swoim Guantanamo Party Program do Łodzi, przyjedzie to nasmaruje tyle listów o ich faszyzmie że do końca życia tu nie zagrają :twisted:
- white_pony
kurwa to ten koles gra w gpp..? rece opadają ja pierdole.Bloodcult pisze:niech no tylko ten cały Ubique z tym swoim Guantanamo Party Program do Łodzi, przyjedzie to nasmaruje tyle listów o ich faszyzmie że do końca życia tu nie zagrają :twisted:
Z tego co wiem, Nihil przyjaźni się z Havokiem z Blindead. Pewnie razem planują nowy holokaust i budowanie aryjskiego impreium. Trzeba się temu Blinded przyjrzeć. Jak ostatnio słuchałem "Affliction XXIX II MXMVI" to wyczułem pewne narodowo-socjalistyczne wibracje. W dodatku Nick z Blindead ryczał też w Antigama, więc Antigama to nazistowski grindcore :)
Niech się ten debil zabije :)
- white_pony
mielismy kiedystam grać z gpp w krakowie, ale w ostatniej chwili tez nam podziękowano za wspolprace. teraz zupelnie realnie i 100% powaznie mysle ze to przez obecnosc infernal war w naszych frendach na myspace i w top frendach na profilu solowego pogrywania naszego gitarzysty oraz moim.Conflagrator pisze:Z tego co wiem, Nihil przyjaźni się z Havokiem z Blindead. Pewnie razem planują nowy holokaust i budowanie aryjskiego impreium. Trzeba się temu Blinded przyjrzeć. Jak ostatnio słuchałem "Affliction XXIX II MXMVI" to wyczułem pewne narodowo-socjalistyczne wibracje. W dodatku Nick z Blindead ryczał też w Antigama, więc Antigama to nazistowski grindcore :)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
całe to myspace nazizmem jebie. lastfm też zresztą.
no chopie! LAST FASCIST MACHINE :)Scaarph pisze: lastfm też zresztą.
- white_pony
Lost Aryan Supremacy Totalitarian Fascist Machine
postuluje odwołanie udziałyu godflesh. po puszczeniu "slavestate" od tyłu wyraznie słychać sieg hail. z reszta slavestate to jawna kpina z czarnego niewolnictwa. NO PASARAN!
postuluje odwołanie udziałyu godflesh. po puszczeniu "slavestate" od tyłu wyraznie słychać sieg hail. z reszta slavestate to jawna kpina z czarnego niewolnictwa. NO PASARAN!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Jebać lewackie psy, dawać bilety jednodniowe.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
o tym samym pomyślałem na samym początku :)Conflagrator pisze:Z tego co wiem, Nihil przyjaźni się z Havokiem z Blindead. Pewnie razem planują nowy holokaust i budowanie aryjskiego impreium. Trzeba się temu Blinded przyjrzeć. Jak ostatnio słuchałem "Affliction XXIX II MXMVI" to wyczułem pewne narodowo-socjalistyczne wibracje. W dodatku Nick z Blindead ryczał też w Antigama, więc Antigama to nazistowski grindcore :)
-
- świeżak
Fleshworld, nieprawdaż?white_pony pisze: mielismy kiedystam grać z gpp w krakowie, ale w ostatniej chwili tez nam podziękowano za wspolprace. teraz zupelnie realnie i 100% powaznie mysle ze to przez obecnosc infernal war w naszych frendach na myspace i w top frendach na profilu solowego pogrywania naszego gitarzysty oraz moim.
Podziękowaliśmy Wam (organizatorzy gigu), bo się okazało, że po prostu gracie chujowo.
dobre :lol:Bloodcult pisze:niech no tylko ten cały Ubique z tym swoim Guantanamo Party Program do Łodzi, przyjedzie to nasmaruje tyle listów o ich faszyzmie że do końca życia tu nie zagrają :twisted:
- Bloodcult
kirek pisze:dobre :lol:Bloodcult pisze:niech no tylko ten cały Ubique z tym swoim Guantanamo Party Program do Łodzi, przyjedzie to nasmaruje tyle listów o ich faszyzmie że do końca życia tu nie zagrają :twisted:

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A nie łatwiej będzie im po prostu wyjebać ? ;) ;) ;)Bloodcult pisze:kirek pisze:dobre :lol:Bloodcult pisze:niech no tylko ten cały Ubique z tym swoim Guantanamo Party Program do Łodzi, przyjedzie to nasmaruje tyle listów o ich faszyzmie że do końca życia tu nie zagrają :twisted:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- świeżak
@Bloodcult
umiejętność odczytywania ironii nie jest Twoją mocną stroną.
@Nerwowy
A może sobie jebnij bańką z rozpędu w mur.
Rozpaczacie z tego powodu jak ten koleś na you tube od "leave Britney alone"
Wyjebali jedno słabe Morowe, przeszły dwa zajebiste zespoły. Grunt, że wynik wymiany jest ok.
umiejętność odczytywania ironii nie jest Twoją mocną stroną.
@Nerwowy
A może sobie jebnij bańką z rozpędu w mur.
Rozpaczacie z tego powodu jak ten koleś na you tube od "leave Britney alone"
Wyjebali jedno słabe Morowe, przeszły dwa zajebiste zespoły. Grunt, że wynik wymiany jest ok.
- aginsiak
- w mackach Zła
Kirek jak jesteś zaangazowany w odwoływanie koncertów metalowych - nazi zespołów,to moge ci dodać kilka nazw.
Na pewno VADER i TRAUMA.100% dowody moge podesłać jeśli sobie tego życzysz
Serdecznie pozdrawiam
Na pewno VADER i TRAUMA.100% dowody moge podesłać jeśli sobie tego życzysz
Serdecznie pozdrawiam