Metalfest 2013 Jaworzno
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Re: Metalfest 2013 Jaworzno
Jak tam dzisiaj zagrał Onslaught i Sodom?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
W-wa. Polecam, Maciej Mińczykowski.Alsvartr pisze: Na jesieni (październik/listopad) planowana jest trasa promująca która ma zahaczyć o Polskę. Ja już ostrzę zęby i mam nadzieję że zagrają w Katowicach lub Krakowie :)
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Byłem. Więcej napisze jak znajdę trochę czasu;-)
-
- zaczyna szaleć
Ja tyż:-)gelO pisze:Byłem. Więcej napisze jak znajdę trochę czasu;-)
Wszyscy starają się coś sobie przypomnieć... cholera, może zadzwonimy do taksówkarza z białej skody? On powinien wiedzieć gdzie nas woził, później popytamy w sklepach i knajpach, zapytamy leśniczego, zadzwonimy do pobliskiego szpitala i na izbę wytrzeźwień. Damy radę chłopaki! Jakoś to poskładamy do kupy! Czy tylko ja widziałem tygrysa przechadzającego się pomiędzy namiotami?
- Klemens
- zaczyna szaleć
Pamiętam, że Volbeat nieźle pojechał!Maria Konopnicka pisze:Wszyscy starają się coś sobie przypomnieć... cholera, może zadzwonimy do taksówkarza z białej skody? On powinien wiedzieć gdzie nas woził, później popytamy w sklepach i knajpach, zapytamy leśniczego, zadzwonimy do pobliskiego szpitala i na izbę wytrzeźwień. Damy radę chłopaki! Jakoś to poskładamy do kupy! Czy tylko ja widziałem tygrysa przechadzającego się pomiędzy namiotami?
- Dipsychia
- rozkręca się
Zdecydowanie najlepszy koncert festu, reszty nawet nie pamiętam.Klemens pisze:Pamiętam, że Volbeat nieźle pojechał!Maria Konopnicka pisze:Wszyscy starają się coś sobie przypomnieć... cholera, może zadzwonimy do taksówkarza z białej skody? On powinien wiedzieć gdzie nas woził, później popytamy w sklepach i knajpach, zapytamy leśniczego, zadzwonimy do pobliskiego szpitala i na izbę wytrzeźwień. Damy radę chłopaki! Jakoś to poskładamy do kupy! Czy tylko ja widziałem tygrysa przechadzającego się pomiędzy namiotami?

Ja w nocy siedziałem pod prysznicem, a podczas koncertów stałem z piwem pod sceną. Volbeat rzeczywiście pozytywnie zaskoczył, Destruction słabo na małej scenie zabrzmiał, Cryptopsy na dwie gitary zmiażdżyli, Down grał świetnie covery Pantery, a Accept miło było po latach znów z UDO zobaczyć. Szkoda, że Karma To Burn zagrali na małej scenie - ich ośmiosobowy skład miał problemy, żeby się na niej pomieścić. No i Helloween żałuję, że nie dojechali.
Cieszę się, że nie piłem alkoholu bo dzięki temu miałem niezmąconą percepcję i możliwość obiektywnej oceny usłyszanych i zobaczonych kapel. Oczywiście występem festiwalu był koncert Braci Figo Fagot - dawka grind-brutal-gore-pure-black metalu sprawiła, że publiczność oszalała :) No i pogoda - gdyby było cieplej to byłoby lepiej, ale nie ma co narzekać - chociaż w hokeja na zamarzniętym jeziorku się pograło.
Cieszę się, że nie piłem alkoholu bo dzięki temu miałem niezmąconą percepcję i możliwość obiektywnej oceny usłyszanych i zobaczonych kapel. Oczywiście występem festiwalu był koncert Braci Figo Fagot - dawka grind-brutal-gore-pure-black metalu sprawiła, że publiczność oszalała :) No i pogoda - gdyby było cieplej to byłoby lepiej, ale nie ma co narzekać - chociaż w hokeja na zamarzniętym jeziorku się pograło.
- Dipsychia
- rozkręca się
+1 ;)Maria Konopnicka pisze:Ja w nocy siedziałem pod prysznicem, a podczas koncertów stałem z piwem pod sceną. Volbeat rzeczywiście pozytywnie zaskoczył, Destruction słabo na małej scenie zabrzmiał, Cryptopsy na dwie gitary zmiażdżyli, Down grał świetnie covery Pantery, a Accept miło było po latach znów z UDO zobaczyć. Szkoda, że Karma To Burn zagrali na małej scenie - ich ośmiosobowy skład miał problemy, żeby się na niej pomieścić. No i Helloween żałuję, że nie dojechali.

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Zapomnialeś dodać, że Aborted grał tylko cudze kawalki, bo nikt nie pamięta ich dyskografii. Hatebreed i Onslaught zdecydowanie powinni znaleźć się na dużej scenie, a nie grać o 4 nad ranem dla 5,5 osób. Oczywiście każdy szanujący się meloman wie, że słucha się piosenek nie płyt i że po chłopcach na scenę zawsze wchodzą mężczyźni.Maria Konopnicka pisze:Ja w nocy siedziałem pod prysznicem, a podczas koncertów stałem z piwem pod sceną. Volbeat rzeczywiście pozytywnie zaskoczył, Destruction słabo na małej scenie zabrzmiał, Cryptopsy na dwie gitary zmiażdżyli, Down grał świetnie covery Pantery, a Accept miło było po latach znów z UDO zobaczyć. Szkoda, że Karma To Burn zagrali na małej scenie - ich ośmiosobowy skład miał problemy, żeby się na niej pomieścić. No i Helloween żałuję, że nie dojechali.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Też na małej scenie. Sony Petrov nie dojechał, ale zagrali wszystko z kill'em all także wybaczam im.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Tak, z Petrovem rzeczywiście mogło być ciekawiej, ale i tak uważam, że perkusista Anti Tank Nun godnie go zastąpił :)
Dokładnie tak było - 5,5 osób. Ty, ja, garbaty ochroniarz, kobieta w ciąży sprzedająca watę cukrową i facet, który przewoził węgiel z Węgorzewskiej. Zgodzę się, że mała scena była pomyłką w przypadku tych zespołów, ale kto wie kiedy ponownie zagrają akustyczne koncerty....gelO pisze: Hatebreed i Onslaught zdecydowanie powinni znaleźć się na dużej scenie, a nie grać o 4 nad ranem dla 5,5 osób. .
gelO pisze: Oczywiście każdy szanujący się meloman wie, że słucha się piosenek nie płyt
Poza tym kto by spamiętał tytuły pierwszych trzech płyt Danzig. Wszak nie każdy musi od razu mówić płynną angielszczyzną.
...a twardzi i dojrzali faceci tańczą, podczas gdy pryszczaci kindermetalowcy pogują pod sceną :)gelO pisze: i że po chłopcach na scenę zawsze wchodzą mężczyźni.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Jakiś bootleg z koncertu BFF?
Jak się dziś rozebrałem na trening to wyglądałem jak psychopata i nikt nie chciał ze mną walczyć. Mam kilkanaście siniaków i krwiaków na rękach i nogach. Lewe ramię jest spuchnięte i wygląda jakby mnie w nie ktoś ugryzł - dosłownie widać strupy podobne do śladów zębów, a wokół bordowa i filetowa obwódka :) Czy możliwe, że na Metal Fest ktoś gryzł ? :))) Jeśli tak to poproszę o przysłanie karty szczepień :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
spotkałes Adriana dzisiaj pod blokiem i sie tłumaczysz;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jeśli masz ślady zębów to ktoś musiał gryźć ;-)Maria Konopnicka pisze:J Lewe ramię jest spuchnięte i wygląda jakby mnie w nie ktoś ugryzł - dosłownie widać strupy podobne do śladów zębów, a wokół bordowa i filetowa obwódka :) Czy możliwe, że na Metal Fest ktoś gryzł ? :))) Jeśli tak to poproszę o przysłanie karty szczepień :)