Judas Priest 10.08.2011 Spodek Katowice
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Judas Priest 10.08.2011 Spodek Katowice
no przecież jak ktoś bardzo chce przejść, to i tak to zrobi ;)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Da rade, ale tym głównym wejściem z lewej strony sceny. Z drugiej zawsze ostro sprawdzają dziady.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Tylko na EXODUS i TANK bym jechał. Judasi i Morbidzi to cień tego co było kiedyś. Halford ledwo zipie, Downinga brak, Sandovala brak, ducha Przedwiecznych brak. Szczerze powiedziawszy wolę sobie włączyć DVD Brytyjczyków.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
ja bym nie dramatyzował. nowy się ładnie wpasował do Judasów z tego co widzę, a i Halford nie wypada tak tragicznie jak to się zwykło przedstawiać. no i to chyba ostatnia okazja żeby ich zobaczyć. choć brak Downinga to bez wątpienia ogromny minus
Morbid Angel... uważam, że zawsze warto obejrzeć. choćby tylko ze względu na Treya...
chuj z tym, będzie dobrze. nie mogę się już doczekać, szczerze mówiąc
Morbid Angel... uważam, że zawsze warto obejrzeć. choćby tylko ze względu na Treya...
chuj z tym, będzie dobrze. nie mogę się już doczekać, szczerze mówiąc
-
- rasowy masterfulowicz
Ja też czekam i ciesze sie, ze 3 dni pozniej poprawie sobie koncertem Atheist.
I AM MORBID
-
- zaczyna szaleć
I Morbidów i Judasów widzialem kilka dni temu na Wacken i powiem tak: Morbidzi zagrali jeden z najlepszych koncertów tego festiwalu, nawet Im Morbid wyszedł zajebiście. Doskonała forma Vincenta, Trey wiadomo, a Tim Yeung godnie zastępował Sandovala. Ale jeszcze większe zaskoczenie to Priest. Po tym co widzialem na You tubie spodziewałem się jakiegoś szajsu, a tu Halford swoim głosem zabił! Owszem w kilku kawałkach te wyższe partie czasami sobie odpuszczał, ale np. w Painkiller było kurwa jak na płycie! Ogólnie ponad 2 h czystego heavy metalu z zajebistą oprawą. Co do nowego gitarzysty - nie mam pytań, godnie zastępuje KK.Gore_Obsessed pisze:Tylko na EXODUS i TANK bym jechał. Judasi i Morbidzi to cień tego co było kiedyś. Halford ledwo zipie, Downinga brak, Sandovala brak, ducha Przedwiecznych brak. Szczerze powiedziawszy wolę sobie włączyć DVD Brytyjczyków.
-
no więc właśnie, też słyszałem, że te wokale Halforda robią zupełnie inne wrażenie kiedy się to ogląda (i słucha) na żywo, a nie na jakimś zasranym youtube ;)
- kocurejro
- postuje jak opętany!
Co do MA pelna zgoda, o Judas powiedziec za bardzo nie moge, organizm dal juz o sobie znac i zobaczylem ze 3 kawalki moze, wiec oceniac nie moge. ;)Beerhead pisze:I Morbidów i Judasów widzialem kilka dni temu na Wacken i powiem tak: Morbidzi zagrali jeden z najlepszych koncertów tego festiwalu, nawet Im Morbid wyszedł zajebiście. Doskonała forma Vincenta, Trey wiadomo, a Tim Yeung godnie zastępował Sandovala. Ale jeszcze większe zaskoczenie to Priest. Po tym co widzialem na You tubie spodziewałem się jakiegoś szajsu, a tu Halford swoim głosem zabił! Owszem w kilku kawałkach te wyższe partie czasami sobie odpuszczał, ale np. w Painkiller było kurwa jak na płycie! Ogólnie ponad 2 h czystego heavy metalu z zajebistą oprawą. Co do nowego gitarzysty - nie mam pytań, godnie zastępuje KK.Gore_Obsessed pisze:Tylko na EXODUS i TANK bym jechał. Judasi i Morbidzi to cień tego co było kiedyś. Halford ledwo zipie, Downinga brak, Sandovala brak, ducha Przedwiecznych brak. Szczerze powiedziawszy wolę sobie włączyć DVD Brytyjczyków.

- Block69
Halford mimo 60 na karku nadal jest najlepszym metalowym wokalistą. Na żywo jego głos robi nadal niesamowite i powoduje ciary a dodatkowo doszły mnie słuchy, że jest w najlepszej formie od czasów "Resurrection". Na filmikach z youtube sie tego nie zobaczy a brak Downinga nie będzie mocno odczuwalny. Na koncertach pierwsze skrzypce to Halford i Tipton.Gore_Obsessed pisze:Tylko na EXODUS i TANK bym jechał. Judasi i Morbidzi to cień tego co było kiedyś. Halford ledwo zipie, Downinga brak, Sandovala brak, ducha Przedwiecznych brak. Szczerze powiedziawszy wolę sobie włączyć DVD Brytyjczyków.
O MORBID ANGEL też jestem spokojny. Tim to godny zastępca, nowa płyta mi sie podoba, w 2008 zagrali super i teraz też tak będzie. A prawdziwa zabawa zacznie sie od EXODUS.
PENIS METAL
-
- rasowy masterfulowicz
Exodus, Morbid Angel i Judas Priest to 3 z 8 moich ulubionych metalowych kapel. Oszaleję jak zaczną grać.
I AM MORBID
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jedzie ktoś z Wrocławia?
Planuję jechać pociągiem po 9. Można by wytłoczyć po drodze jakiegoś browara
Planuję jechać pociągiem po 9. Można by wytłoczyć po drodze jakiegoś browara
-
- rasowy masterfulowicz
Z przyczyn niezależnych muszę niestety skapitulować z wyjazdu i w związku z tym mam do oddania dwa miejsca w Polskim Busie (polskibus.com)
WYJAZD jutro z WARSZAWY 6.45 - 11.30 w Katowicach
POWRÓT następnego dnia o 6.45 z Katowic do Warszawy.
WYJAZD jutro z WARSZAWY 6.45 - 11.30 w Katowicach
POWRÓT następnego dnia o 6.45 z Katowic do Warszawy.
-
- świeżak
Przepraszam jeżeli to pytanie już było, ale nie chce mi się czytać całego wątku.
Chciałam się dowiedzieć czy da się jakoś przedrzeć z trybuny na płytę..a jeżeli nie, to czy ktoś chciałby wymienić swój bilet? :)
Jeżeli i to nie, to myślicie, że przed koncertem uda się jakoś kupić bilet na płytę u jakichś staczy?
Chciałam się dowiedzieć czy da się jakoś przedrzeć z trybuny na płytę..a jeżeli nie, to czy ktoś chciałby wymienić swój bilet? :)
Jeżeli i to nie, to myślicie, że przed koncertem uda się jakoś kupić bilet na płytę u jakichś staczy?
- empir
Byłem w Spodku multum razy. Zawsze się dało. Zwykle tylko na początku w miarę dokładnie pilnują.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja też się będę przedzierał. I tak nie zamierzałem się oszczędzać ale w obliczu odwołanego koncertu Atheist dam z siebie więcej niż wszystko.
I AM MORBID
-
mnie bardzo ciekawi, jak wypadnie Exodus. podobno niszczą na żywo, a nie miałem jeszcze okazji ich oglądać
-
- rasowy masterfulowicz
Ja widziałem i potwierdzam - niszczą, absolutna czolowka najlepszych wystepow jakie widzialem.
I AM MORBID
- Gore_Obsessed
Mort pisze:Ja też się będę przedzierał. I tak nie zamierzałem się oszczędzać ale w obliczu odwołanego koncertu Atheist dam z siebie więcej niż wszystko.

;)
Myślę, że jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego zagrają koncert wieczoru. Mnie na żywo zabili. METALLICA ze swoimi stadionowymi wyczynami to tylko cień.Heretyk pisze:mnie bardzo ciekawi, jak wypadnie Exodus. podobno niszczą na żywo, a nie miałem jeszcze okazji ich oglądać
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
no to pięknie :) jeszcze kawa, obiad i spierdalam do katowic :)
-
- rasowy masterfulowicz
Za 10 minut wychodze na pociag. Do zobaczenia pod scena! :)
I AM MORBID