MinT pisze:i Żurawia z Aion.
Ale co się nakupowało, to nakupowało.
Nie mogę tylko odżałować splitu North/Sacrilegium za 18zł. ;(((
niedawno eryk wygrzebal w zbiorach i mial pare sztuk w okolicach 45 zł :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
MinT pisze:i Żurawia z Aion.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Jak można takie gówno puszczać w interent :) przypomnialo mi się jak na sadisticu zmarnowałem na żenade kolejna chwile ... miłego ogladania http://www.youtube.com/watch?v=hPFWFzLgmyMKelThuz pisze:tak się zabijało pozerów
O kurwantische :D Jedno i drugie wysoki poziom głupawości hahahFENIKS pisze:Jak można takie gówno puszczać w interent :) przypomnialo mi się jak na sadisticu zmarnowałem na żenade kolejna chwile ... miłego ogladania http://www.youtube.com/watch?v=hPFWFzLgmyMKelThuz pisze:tak się zabijało pozerów
Oj, nie tak niedawno, bo ze 2 lata temu.maciek z klanu pisze:MinT pisze:i Żurawia z Aion.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
wg. oficjalnego info od organizatora 9000 - pierwszy dzien 4000, pozostale okolo 3000Adrian696 pisze:no ma byc - w 3 dni było ponoc 11 tys a zwazywszy - na mega chujowy termin - Slayer, Euro... to i tak bardzo dobry wynik jak na debiut
Byłeś na MF czy od kogoś zasłyszałeś, że pogoda była kiepska. Ktoś pierd...ą na forach, że lipa była pogoda i tak reszta co nie była klepie dalej.Klemens pisze:Faktycznie lepiej niż się wydawało, choć jak na festiwal to powinno być lepiej. Obok Slayera i Euro to także pogoda zrobiła swoje. Oby organizatorzy się nie zniechęcili!.
MinT pisze:Oj, nie tak niedawno, bo ze 2 lata temu.maciek z klanu pisze:MinT pisze:i Żurawia z Aion.
Za 66,60 puszczał. Nie miałem tyle wówczas.
Podobnoż Metalfest będzie za rok?
Bez nerw :) Nie byłem na MF bo wybrałem Slayera, Goirę i Mastodon. Prognozy na tamten weekend nie były za ciekawe i raczej nie zachęcały do rezydowania pod namiotem. W Warszawie przed Slayerem były spore ulewy i zwiastowały raczej "gratkę w błotku". Na szczęście nie było tak źle.Pyro pisze:Byłeś na MF czy od kogoś zasłyszałeś, że pogoda była kiepska. Ktoś pierd...ą na forach, że lipa była pogoda i tak reszta co nie była klepie dalej.Klemens pisze:Faktycznie lepiej niż się wydawało, choć jak na festiwal to powinno być lepiej. Obok Slayera i Euro to także pogoda zrobiła swoje. Oby organizatorzy się nie zniechęcili!.
Pogoda była ogólnie mieszana. A jeżeli chodzi o deszcz na koncertach to mało padało z wyjątkiem Sceptic F. i Alestorm, po za tym słońce i chmury.
Ogólne Fest uważam za udany pod względem pogody.
Kiepsko było z merchem(szmaty i za daleko latać było), sceny się nie zgrywały.
Ale należy zaznaczyć, że jak na pierwszy tak duży Metalowy Open Fest w Polsce można puścić te błahostki w niepamięć..
Za ten klimat na Sosinie za rok, jak nic nie trzaśnie wstawiam się na bank na MetalFeście
niech zabukują MANOWAR - 20 tys. luda jak w banku :):)empir pisze:Życzę organizatorom kolejnej edycji w PL. Niech tylko popracują nad jakością kapel grających bo przy tych cenach to mało atrakcyjnie to wyglądało.
Nie w Norwegii a w Chorwacji tu mozecie ta akcje zobaczycmaciek z klanu pisze:a cos mowili wczoraj w antyradio, ze na corwackiej edycji megadeath zszedl ze sceny bo dostal kamieniem w łeb, ogolnie przez to, że dave "gwiazda" mustaine pokłucił się z jakimś gościem z WASP i przez to Ci drudzy nie zagrali tam :) wiec ludzie rzucali kamieniami i skandowali teksty typu "Megashit", we want WASP. Było?