Ależ wręcz przeciwnie. Właśnie teraz jest doskonały moment na dodanie go do przyjaciół na fejsbuku. Myślę, że jako ściganemu doda mu to otuchy i wsparcia. Nie będzie czuł się sam w tym trudnym dla niego momencie życia. Tym bardziej, że raczej nie może liczyć na pomoc rodziny... o ile faktycznie uciekł ;)grot pisze:ech, to z pozostałymi koncertami też można się pożegnać.
chyba nie dodam piony do przyjaciół na fejsbuku :(
CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Klemens
- zaczyna szaleć
Re: CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
-
- postuje jak opętany!
dostałem info, że są jednak duże szanse na to, że koncert się odbędzie.
Dzisiaj wieczorem mają podać konkret.
- grot
- weteran forumowych bitew
taa, ciekawe kiedy pojawią się pierwsze wyrazy wsparcia na jego tablicyKlemens pisze:Ależ wręcz przeciwnie. Właśnie teraz jest doskonały moment na dodanie go do przyjaciół na fejsbuku. Myślę, że jako ściganemu doda mu to otuchy i wsparcia. Nie będzie czuł się sam w tym trudnym dla niego momencie życia. Tym bardziej, że raczej nie może liczyć na pomoc rodziny... o ile faktycznie uciekł ;)grot pisze:ech, to z pozostałymi koncertami też można się pożegnać.
chyba nie dodam piony do przyjaciół na fejsbuku :(
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- rasowy masterfulowicz
Live-Art Booking and Promotion Agency niestety nie mam dobrych wieści. nie udało się z naszej strony, jeśli się uda z Amon Amarth, powodzenia!
3 minut(y) temu
3 minut(y) temu
I AM MORBID
nawet jeśli CORONER ostatecznie zagra to nie wiem co by musieli na scenie zrobić, żeby emocje podczas koncertu były większe niż przed koncertem :) Po prostu Live Art ukradł im show :))))shadowthrone pisze:dostałem info, że są jednak duże szanse na to, że koncert się odbędzie.
Tylko kto zaryzykuje w tym układzie wyprawę do Katowic?
Ja. Będę przejeżdżał przez Katowice w drodze na sobotni koncert CORONER w Czechach :)))
-
- rozkręca się
CORONER zagra jako gość specjalny na koncercie Amon Amarth w Krakowie. Bilety z Katowic nie zachowują ważności. Więcej informacji podamy w ciągu kilku godzin, najpóźniej jutro rano
info umieszczone przez organizatora na forum rockmetal
info umieszczone przez organizatora na forum rockmetal
Ostatnio zmieniony 21-11-2011, 19:30 przez Busol, łącznie zmieniany 1 raz.
Maria kurwicy zaraz dostanie. Nie źle napisałem jak coś nie wyjdzie to ktoś faktycznie ostro oberwie.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Glene
Strasznie zenujace i takie typowo polskie.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ile taki "gosc" mialby zagrac?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
masterfula juz nie lubia? w sumie nic dziwnego, skoro same niewdzieczne chuje tutaj siedzaBusol pisze: info umieszczone przez organizatora na forum rockmetal
- metalized
Kabaret kolejny odcinek heh. Czekam na wypasioną reedycję na blurejach . Kabaret Piona/ Live Art Greatest Hits !!
P.J.E.C.
Stanowczo wypraszam sobie tytułowanie (między innymi) mojej skromnej osoby słowem chuj, pisanym małą literą. To jest kurwa jawny skandal.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ja rowniez535 pisze:Stanowczo wypraszam sobie tytułowanie (między innymi) mojej skromnej osoby słowem chuj, pisanym małą literą
- Deviant
- w mackach Zła
- empir
- zahartowany metalizator
naszywkę duran duran?Triceratops pisze:to bym mu je przyszyl :)
niebawem się okaże że Piona i Władek to ta sama osobaPteroczłek pisze:Żenujące to wszystko. Najpierw odżegnywano się od jakichkolwiek związków piony z agencją, potem tłumaczono, że pracuje u nich dopiero od niedawna, teraz okazuje się, że był „współzałożycielem” firmy :)
A czy ze zwrotem kasy za bilety nie jest tak samo jak z każdym innym towarem?Lykantrop pisze:Ticketpro mi nie wypłaci kasy za kupione bilety, dopóki nie dogada się i nie rozliczy z impresario.
Tzn przed klientem odpowiada sprzedawca a sprzedawca ma roszczenie zwrotne do organizatora?
- empir
No to jest oczywiście. Nie mogą wierzyć na słowo.Lykantrop pisze:A ja właśnie czekam na zwrot z ticketpro i dostałem maila, że póki nie skontaktują się ws. tych koncertów z organizatorem to jestem proszony o wstrzymanie się z roszczeniami.witchfinder pisze:Ano, tym bardziej nie powinno być problemów ze zwrotami. Chociaż nie mam pojęcia, jak wyglądają takie umowy organizatorów z ticketpro i innymi eventimami, bo kapeli też kiedyś zapłacić trzeba, a czemu by nie zrobić tego z kasy za bilety? :D No nie wiem, nigdy nic nie organizowałem ;)535 pisze:Nie wierzę, żeby ticketpro wypłacało organizatorowi kasę automatycznie. Raczej czekają, aż impreza dojdzie do skutku. Tak na "zdrowy" rozum.
- empir
LiveArt pisze:Wtedy jeszcze nie pracowałmaciek z klanu pisze:no czyli nie rozumiem po co pierdolenie, kiedys tam ze piona nie pracuje u was jak pracuje?
Liar LiarLiveArt pisze:Oświadczenie zarządu agencji Live-Art.
Z żalem informujemy, że zapowiadany na 25 listopada koncert zespołów Coroner, Wolf Spider i Minotaur nie odbędzie się. Przez ostatnich kilka dni próbowaliśmy załatać dziurę w naszym budżecie, wywołaną działaniami współzałożyciela firmy, Piotra „Piony” Płoszyńskiego. Spowodował on straty liczone w setkach tysięcy złotych i zniknął. Okradł nie tylko firmę i naszych współpracowników, posunął się nawet do „pożyczenia” pieniędzy od zespołu Hirax. Jest obecnie poszukiwany przez policję w związku z „zaginięciem” zgłoszonym przez jego rodzinę. Niestety, naprawienie szkód w tak krótkim czasie okazało się niemożliwe, ale nie ustajemy w staraniach by odbyły się kolejne koncerty. Przepraszamy wszystkich, których zawiedliśmy! O sytuacji będziemy informować na bieżąco.
Agencja Live-Art.