Przewaznie też tak robię. Lubie widziec jak grają itd. Czasem mnie poniesie, ale przewaznie stoję i dre morde probując przekrzyczeć wokalistę.Heretyk pisze:fajne macie problemy z tym "napierdalaniem". ja na przykład zawsze stoję sobie w "bezpiecznym" miejscu i obserwuję występ muzyków, nigdy nie wchodzę do młyna, bo zwyczajnie nie mam ochoty uprawiać zapasów z śmierdzącym, spoconym tłumem i raz na pięc minut widzieć co się dzieje na scenie. nie po to przychodzę na koncert. i chuj komu do tego :)
17.10.2012 - VOIVOD - Progresja/Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: 17.10.2012 - VOIVOD - Progresja/Warszawa
Widziałem Cię raz w akcji i kompletnie się to nie zgadza. Przyznam się, że ja także się drę, mimo, iż nie znam tekstu, przynajmniej nie do końca, a że wokal ponad dwudziestoletnim kibicowaniem mam wyrobiony i wydaje mi się zawsze, że przekrzyczałem wszystkich, to na drugi, czy nawet czwarty dzień chrypa pewna. I pełne zrozumienia pytanie mojej Żony: "Śpiewałeś?".DCI Hunt pisze:Przewaznie też tak robię. Lubie widziec jak grają itd. Czasem mnie poniesie, ale przewaznie stoję i dre morde probując przekrzyczeć wokalistę.Heretyk pisze:fajne macie problemy z tym "napierdalaniem". ja na przykład zawsze stoję sobie w "bezpiecznym" miejscu i obserwuję występ muzyków, nigdy nie wchodzę do młyna, bo zwyczajnie nie mam ochoty uprawiać zapasów z śmierdzącym, spoconym tłumem i raz na pięc minut widzieć co się dzieje na scenie. nie po to przychodzę na koncert. i chuj komu do tego :)
- empir
- zahartowany metalizator
Nie no śpiew (a raczej darcie ryja) to podstawa, nawet jak się nie zna tekstów.
535, to był właśnie taki dzień, że mnie poniosło.
Tak było we Wrocławiu, na otwarcie. Około 4:05 charakterystyczna zielona butelka - za nią ja. Bardzo łatwo mnie rozpoznać.
- empir
ale się ujawniłeś, nie ma co535 pisze:Tak było we Wrocławiu, na otwarcie. Około 4:05 charakterystyczna zielona butelka - za nią ja. Bardzo łatwo mnie rozpoznać.
tu mnie słychać
tu też
a tu słychać i widać...
tu też
a tu słychać i widać...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jesteś ten z mikrofonem?
Nie, ten w dole, w śmierdzącym, spoconym tłumie, ale mą mordę widać tam najlepiej.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
widać tam różne mordy :-) ale wnioskuję że trzeba szukać tylko wśród tych podstarzałych :-)
Jedną, widać najlepiej. I nie obrażaj mnie, bo we środę jak zapytałem w Stolycy o to jaki bilet mam nabyć w automacie. Blond dziewczę odpowiedziało "Zależy, czy masz zniżkę", wiem, że teraz pierdolniesz "dla emeryta", ale byłem wypity, a jej oczy się tak uśmiechały, że z pewnością tego nie miała na myśli.
- empir
535, no się w chuj ujawniłeś
ja jak ostatnio wrzucałem linki do koncertu na którym byłem, to nie ma wątpliwości który to ja. no ale ja się nie pierdolę pod sceną i na niej ;)
ja jak ostatnio wrzucałem linki do koncertu na którym byłem, to nie ma wątpliwości który to ja. no ale ja się nie pierdolę pod sceną i na niej ;)
No jeżeli mojej łysej, nabrzmiałej mordy nie widzisz w tym tłumie to myślę, że powinieneś przypomnieć sobie drogę do przychodni. Poza tym ja się nie ukrywam, więc nie muszę się ujawniać. Daję jedynie sugestię, tak dla zabawy.
- empir
no jeśli jesteś łysy to wszystko wiadomo. ale o tym drobnym szczególe nie było mi wiadomo. no ale bawmy się dalej
Jestem łysy w tym , konkretnym czasie. Czasem muszę coś zgolić. To jest naprawdę zabawne. Prawie łysy, ale wlosy rosną, czy to już rak?
-
- mistrz forumowej ceremonii
tez jestem lysy.czy to zbieg okolicznosci?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- empir
nie. to musi coś znaczyć.
Jaka konkurencja? Ja przy tym gościu to kompletny amator jestem. Niewiarygodne są te fotki - świetne ujęcia i chyba jakieś mistrzostwo photoshopa. Aż niewiarygodne, że gość był na tym samym koncercie co ja. Na tym, na którym ja byłem było tak ciemno, że ledwo co się dało zrobić - a dysponuję sprzętem z górnej półki. Jeszcze długa fotograficzna droga przede mną :)))Riven pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 900&type=1
doskonale zdjęcia z koncertu w warszawie. Maria, masz konkurencję :)
- empir
Ja tam oceniać nie będę bo kiepsko sobie z lustrem radzę. Prawda jest taka że dobry fotograf wyciągnie więcej z przeciętnego sprzętu niż przeciętny fotograf z dobrego.Maria Konopnicka pisze:Jaka konkurencja? Ja przy tym gościu to kompletny amator jestem. Niewiarygodne są te fotki - świetne ujęcia i chyba jakieś mistrzostwo photoshopa. Aż niewiarygodne, że gość był na tym samym koncercie co ja. Na tym, na którym ja byłem było tak ciemno, że ledwo co się dało zrobić - a dysponuję sprzętem z górnej półki. Jeszcze długa fotograficzna droga przede mną :)))Riven pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 900&type=1
doskonale zdjęcia z koncertu w warszawie. Maria, masz konkurencję :)
Nie , żaden zbieg, krócej się golisz, albo wcześniej wypadły.[V] pisze:tez jestem lysy.czy to zbieg okolicznosci?