Nie przypominam sobie, ale też nie wykluczam... w sumie mogło mi się przydarzyć :)gelO pisze:Jeśli masz ślady zębów to ktoś musiał gryźć ;-)Maria Konopnicka pisze:J Lewe ramię jest spuchnięte i wygląda jakby mnie w nie ktoś ugryzł - dosłownie widać strupy podobne do śladów zębów, a wokół bordowa i filetowa obwódka :) Czy możliwe, że na Metal Fest ktoś gryzł ? :))) Jeśli tak to poproszę o przysłanie karty szczepień :)
Metalfest 2013 Jaworzno
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Dipsychia
- rozkręca się
Re: Metalfest 2013 Jaworzno

- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Volbeat to fajna "background and travelling music", ale wierzę, że sporo osób pojechało tam dla nich. No kurwa, ale będąc headlinerem odpierdolić taki numer, to trzeba świadomie już pierdolić ludzi i ich pieniędze.
http://metalfest.pl/newsy/o%C5%9Bwiadcz ... tu-volbeat
No, ale jeśli na drugi dzień gra się sztukę dla 50000 luda na Hellfest i jest się gwiazdorem, dla którego zaśpiewał Mille, Barney i Diamond, to se można pozwolić na takie harce. A wypierdalać mi z mojej półki tak jak kiedyś zniknęli z niej Manic Street Preachers jak chujów zobaczyłem w objęciach Castro. Naprawdę, poczułem się dotknięty, mimo tego, że w Jaworznie nie miało mnie być.
http://metalfest.pl/newsy/o%C5%9Bwiadcz ... tu-volbeat
No, ale jeśli na drugi dzień gra się sztukę dla 50000 luda na Hellfest i jest się gwiazdorem, dla którego zaśpiewał Mille, Barney i Diamond, to se można pozwolić na takie harce. A wypierdalać mi z mojej półki tak jak kiedyś zniknęli z niej Manic Street Preachers jak chujów zobaczyłem w objęciach Castro. Naprawdę, poczułem się dotknięty, mimo tego, że w Jaworznie nie miało mnie być.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Chuj im w miedze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Swoją drogą ciekawe, czy skasowali choć za sam fakt przyjazdu,(jakaś zaliczka, czy coś w tym stylu)? Szkoda fanów i organizatora. Głupia sprawa.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Napisałem, że ugryzienie jest na ramieniu a nie na łydce :)[V] pisze:spotkałes Adriana dzisiaj pod blokiem i sie tłumaczysz;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Husar
- weteran forumowych bitew
co w ogole ten volbeat gra? Kiedyś mi się ta nazwa obiła o uszy ale byłą tak chujowa że nie chciało mi się sprawdzać. Ze znajomych też nikt tego nie słucha. Myślałem że to jakiś 5 to ligowy retro thrash, a tu proszę. GWIAZDORKA jak w honolulu.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
fajnie grają. nic wybitnego ale słucha się dobrze, zwłaszcza na jakichś imprezach i po pijaku
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
I w aucie.
-
-
musze sprawdzic wiec;) co na poczatek?widze jakas plyte wydali..Heretyk pisze:fajnie grają. nic wybitnego ale słucha się dobrze, zwłaszcza na jakichś imprezach i po pijaku
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Tylko od ostatniej chociaż nie zaczynaj :-)
-
nie wiem co to jest,czekam na rekomendacje;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Rock the Rebel / Metal the Devil (2007)
Guitar Gangsters & Cadillac Blood (2008)
Beyond Hell/Above Heaven (2010)
W tej kolejności. Ostatnia bardzo słaba, pierwszej nie znam.
Guitar Gangsters & Cadillac Blood (2008)
Beyond Hell/Above Heaven (2010)
W tej kolejności. Ostatnia bardzo słaba, pierwszej nie znam.
-
Rock the Rebel / Metal the Devil[V] pisze:
musze sprawdzic wiec;) co na poczatek?widze jakas plyte wydali..
jeśli nie podejdzie, to spokojnie możesz olać ;)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Kumpel mi mówił że całego BFF nie widział, bo jakiś gość go wkurwiał, wyjebał mu prawego prostego i miał problemy z ochroną. Myk!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeb z dzidy!
A co do Volbeat - dwie godziny negocjacji i próba przekonania ich by zagrali - no co za cyrk.... Takie akcje to może odpierdalać Elton John a nie zespół który gra na metalowym spędzie. Ciekawe, że techniczni pozostałych kapel nie mieli jakichkolwiek zastrzeżeń czy wątpliwości.
A co do Volbeat - dwie godziny negocjacji i próba przekonania ich by zagrali - no co za cyrk.... Takie akcje to może odpierdalać Elton John a nie zespół który gra na metalowym spędzie. Ciekawe, że techniczni pozostałych kapel nie mieli jakichkolwiek zastrzeżeń czy wątpliwości.
- uglak
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/658" onclick="window.open(this.href);return false;
czyzby trzecie podejscie (po knockout festival '09 i metalfestach) do stworzenia imprezy cyklicznej?Klubowy Knock Out Fest. W Fabryce. Dwudniowy na przykład. Z jakimś dodatkowym, artystycznym i niekoniecznie muzycznym wykorzystaniem „post industrialnej” przestrzeni otaczającej klub. Realne?
Knock Out: (Śmiech) Czy ktoś się tutaj przypadkiem nie wygadał zbyt wcześnie?
Guilty of being right