Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- horrified
- starszy świeżak
Re: Brutal Assault XVIII
Nowe zespoły: HYPNOS, MALIGNANT TUMOUR, ABSTRACT ESSENCE), ATTACK OF RAGE, GUTALAX, BEAST WITHIN THE SOUND, DYING PASSION oraz HENTAI CORPORATION
+
rozpiska - http://brutalassault.cz/cs/schedule/
+
rozpiska - http://brutalassault.cz/cs/schedule/
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Nawet fajnie to wygląda, jedynie jestem zawiedziony faktem, że FOTN będzie grało przed zmrokiem.
Wiedziałem, kurwa, wiedziałem, że to spierdolą.jaszyn pisze:Nawet fajnie to wygląda, jedynie jestem zawiedziony faktem, że FOTN będzie grało przed zmrokiem.
edit
Benediction - 35 minut, 14.30...
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Kompletnie organizatorom zabrakło wyobraźni w sprawie koncertu FOTN, masa magii może w tym przypadku ulecieć w pizdu. A z Benediction to właśnie takiej dokładnie akcji się spodziewałem.
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Nawet fajna ta rozpiska w zasadzie wszystko co mnie interesuje zostało zawarte w dwóch dniach. W sobotę spokojnie można spadac :-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
-
- świeżak
a gdzie Aborym? bo chyba oślepłem
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nigdy mi się nie składa, żeby tam jechać, a w tym roku to mi już po prostu gul tak przeraźliwie skakał, że będzie tam Killing Joke i D.R.I... Nie chciałbym mieć w tym momencie biletu na ten fest.
Dlatego chyba najrozsądniejszym wyjściem jest zakup biletów na miejscu. Zawsze w ostatniej chwili można się wycofać. Tym bardziej, że organizator może mieć w zanadrzu jakieś "niespodzianki".
-
- zaczyna szaleć
Pewnie w środę. Razem z TestamentChaos.Ice.Fire pisze:a gdzie Aborym? bo chyba oślepłem
- horrified
- starszy świeżak
Brakuje również Centurian, pewnie będą na zjebanej trzeciej scenie. Znając życie, będą pokrywać się z występami dobrych kapel na dużych scenach. Godzina występu Coffins skandaliczna, cieszą prawie 2 godziny z Voivod & Entombed.
- Raagoon
Brak Aeternus, Solefald i Atari Teenage Riot w rozpisce. Czyżby kolejni do odstrzału? Ci ostatni być może wybrali Woodscock jako mniejsze zło.
Jest za to October File. Inspired by a wide range of influences, from post-punk heroes like Killing Joke, Amebix, Godflesh and Gang Of Four through to the greats of rock, punk, industrial and underground metal. October File made friends with Killing Joke frontman Jaz Coleman who then lent his vocal powers to the band’s second full-length album, ‘Holy Armour From The Jaws Of God’
Kawałek który słyszałem, dość obiecujący.
Primordial dostał 40 minut. Może starczy na 3-4 kawałki.
Jest za to October File. Inspired by a wide range of influences, from post-punk heroes like Killing Joke, Amebix, Godflesh and Gang Of Four through to the greats of rock, punk, industrial and underground metal. October File made friends with Killing Joke frontman Jaz Coleman who then lent his vocal powers to the band’s second full-length album, ‘Holy Armour From The Jaws Of God’
Kawałek który słyszałem, dość obiecujący.
Primordial dostał 40 minut. Może starczy na 3-4 kawałki.
-
- zaczyna szaleć
Te "brakujące" zespoły będą albo w środę albo na 3 scenie
-
- w mackach Zła
Zespoły ze środy na górze są:
Warm-Up show - Środa - 17:00
17:30 Beast Within The Sound, 18:20 Dying Passion, 19:15 Jungle Rot, 20:15 E.N.D., 21:10 Malignant Tumour, 22:10 Testament, 23:40 Hentai Corporation
Chyba, że to nie wszystko.
Warm-Up show - Środa - 17:00
17:30 Beast Within The Sound, 18:20 Dying Passion, 19:15 Jungle Rot, 20:15 E.N.D., 21:10 Malignant Tumour, 22:10 Testament, 23:40 Hentai Corporation
Chyba, że to nie wszystko.
- lysstay
- zaczyna szaleć
Aborym zagrają na odbywającym się w Czechach Brutal Assault Festival, 10. Sierpnia o 23:20 (Obscure stage)
http://www.agoniarecords.com/index.php?pos=site&lang=pl
http://www.agoniarecords.com/index.php?pos=site&lang=pl
-
- postuje jak opętany!
Jest rozpiska Obscure Stage: http://brutalassault.cz/cs/schedule/
Pasuje mi że ATR i Aborym nie kolidują z niczym na dużych scenach, szkoda że Solefald niestety tak :(
Godzina i czas grania Benediction skandaliczne po prostu, szkoda też Coffins. Ale fest to fest, nie można mieć wszystkiego :)
Pasuje mi że ATR i Aborym nie kolidują z niczym na dużych scenach, szkoda że Solefald niestety tak :(
Godzina i czas grania Benediction skandaliczne po prostu, szkoda też Coffins. Ale fest to fest, nie można mieć wszystkiego :)
- Raagoon
Dodali In Vain.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Novembers Doom gra dwa koncerty - śmisznie :-)
-
- zaczyna szaleć
we (NOVEMBERS DOOM) are supposed to be performing TWICE at the festival, performing an electric set on Thursday afternoon, and a special second performance on the "Obscure" stage on Friday evening. For some reason we are now only listed on Friday evening, which to my knowledge is incorrect. We're working to try and get this scheduling mishap corrected as soon as possible.gelO pisze:Novembers Doom gra dwa koncerty - śmisznie :-)
- lysstay
- zaczyna szaleć
dlaczeg nie wpadli na taki pomysł jak kilka lat temu grał Ulver?NorbiB pisze:we (NOVEMBERS DOOM) are supposed to be performing TWICE at the festival, performing an electric set on Thursday afternoon, and a special second performance on the "Obscure" stage on Friday evening. For some reason we are now only listed on Friday evening, which to my knowledge is incorrect. We're working to try and get this scheduling mishap corrected as soon as possible.gelO pisze:Novembers Doom gra dwa koncerty - śmisznie :-)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Pewnie szkoda im było kasy żeby za dwa sety Garmowi zapłacić. Zresztą pewnie i tak nie miał czasu.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.