MYSTIC FESTIVAL 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MYSTIC FESTIVAL 2019
Kiedy ogłasza behemotha ? Co do nowych nazw to within temptation chętnie bym zobaczył na żywo.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
nie wiem za bardzo do kogo pijesz, ale razczej nie do mnie, bo to samo stwierdziłem, tylko trochę innymi słowami. nie opłaca się sprowadzać Dead Congregation, Napalm Death i Asphyx bo na to prawie nikt nie przyjdzie. trzeba wziąć jakiś nowomodny "metal" + parę ogranych "gwiazd" i wtedy się wyjdzie na swoje. absolutnie normalna sprawa. nie potępiam, aczkolwiek życzyłbym sobie czegoś zupełnie innegoDrone pisze:Panowie, tak wszedłem z ciekawości i nie rozumiem, skąd taki bulwers? Czegp się spodziewaliście po takim festiwalu? Na poziomie festiwalowym nie naprawia się gustu publiczności, tylko zarabia kasę - w innym przypadku byłoby jak z Metalmanią. I tak dobrze, że zrobili ukłon w stronę bardziej undergroundowego czy bardziej klasycznego grania. Dajcie spokój.
Mnie interesuje ta ostatnia metalmania. Skład może nie powalał, ale przy tym co proponuje Mystic, można stwierdzić, że był zajebisty. Publiki podobno około trzy tysiące. Nie wiem. Nie liczyłem, ale fakt, że trybuny świeciły pustkami. I teraz pytanie. Na ile była to faktycznie finansowa wtopa, a na ile organizator okazał swoje niezadowolenie z wyniku finansowego w stosunku do włożonej pracy, rezygnując z przyszłorocznej edycji? Może być tak, że rezygnacja wymuszona została zapowiadanym przez konkurencję kalendarzem imprez i ktoś rozsądnie zresztą stwierdził, że sakwy potencjalnej publiki będą świeciły pustkami. Konkluzja jest jedna. Bieda z nędzą. Przeciętny polski fan metalu w wieku 30-50, boryka się z zupełnie innymi problemami, niż jazda na występy jakichś szarpidrutów.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
są bilety na jeden dzień.
płyta 309 PLN
siedzące 269 - 349 PLN
hmmmm..... Kinga bym zobaczył ale chyba nie za taką cenę....
płyta 309 PLN
siedzące 269 - 349 PLN
hmmmm..... Kinga bym zobaczył ale chyba nie za taką cenę....
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
2,5 miesiąca nie byłem na stronie i forume więc dużo zaległości ale tu na start już widzę, że jest dobrze - ponad pół roku do koncertu a tu już 14 stron najebane. Bdb. Ja w przyszłym tygodniu karnet kupuję na dwa dni na płytę, nie ma innej opcji w sumie sensowniejszej.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- weteran forumowych bitew
King Diamond gwiazdą sceny Park Stage, zlokalizowanej w parku przylegającym do TAURON Arena Kraków.
- Medard
Łooo, to może da się oglądać za darmo stojąc za barierkami, albo dostać jak na metallikę na gwardii przebijając się grupą przez ochronę. Ostatecznie wdrapując się wcześniej na drzewo.piotraz pisze:King Diamond gwiazdą sceny Park Stage, zlokalizowanej w parku przylegającym do TAURON Arena Kraków.
-
- weteran forumowych bitew
+ in flames, soulfly, possessed i hatebreed
- uglak
Possessed w pierwszy dzien pasuje jak swini siodlo :D
Guilty of being right
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Ten skład staje się coraz bardziej kuriozalny.
- uglak
Wychodzi na to, że metalowców nie wpuszczą do hali.uglak pisze:
edit
K... Sprawdziłem se co to trivium. Okazuje się, że nie przypadkiem omijałem szerokim łukiem, bo to mój ulubiony rodzaj metalu.
Ostatnio zmieniony 12-12-2018, 11:01 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Panie, a kto by to potem sprzątał?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
No tak. Wymiociny z trawnika wyjedzą szczury oraz pupile okolicznych mieszkańców, a resztę zmyje deszcz. Znakomicie rozegrane.Sybir pisze:Panie, a kto by to potem sprzątał?
edit
I jeszcze jedno. Czuję w kroku że szumne i dumnie brzmiące the shrine będzie czymś w rodzaju namiotu-przepierzenia. Nie chodzi o to, by narzekać, czy nawet zniechęcać. Piszę, żeby nie było potem, że nikt nie ostrzegał.
- Sybir
A może to chodzi o jakąś parkową świątynię dumania?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
O! In Flames! Muszę być.
- Sybir
Właśnie miałem do Ciebie pisać, ale widzę, że już wiesz.
-
dla nas. ale tam ludzi będzie od zajebania. marketingowy strzał w dziesiątkęSadoGoat666 pisze:Ten skład staje się coraz bardziej kuriozalny.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
jakby go dali w drugi dzień to byłbym bliski wywalenia tych trzech stów, a tak to dalej jestem w kropce :)uglak pisze:Possessed w pierwszy dzien pasuje jak swini siodlo :D
- Sybir
Trochę mi głupio z tego powodu, ale zacząłem się zastanawiać nad nawiedzeniem tego festiwalu. Oczywiście, only shrine is real!