A tam. To jest tzw. stanowisko względne. Zależnie od sytuacji, jego pozycja w firmie ulega zmianie.empir pisze: Liar Liar
CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Re: CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
mnie nie zawiedli. dostarczyli mi cala mase swietnej rozrywki - zgodnie z moimi oczekiwaniami. i mam nadzieje, ze w przyszlosci dalej beda podazali obrana jeszcze za czasow PionaArt droga :D poki co z czystym sumieniem moge powiedziec, ze mimo zmian w skladzie jest to jeden z najlepszych kabaretow naszych czasow. brawa, panowie :Dempir pisze:LiveArt pisze:Wtedy jeszcze nie pracowałmaciek z klanu pisze:no czyli nie rozumiem po co pierdolenie, kiedys tam ze piona nie pracuje u was jak pracuje?Liar LiarLiveArt pisze:Oświadczenie zarządu agencji Live-Art.
Z żalem informujemy, że zapowiadany na 25 listopada koncert zespołów Coroner, Wolf Spider i Minotaur nie odbędzie się. Przez ostatnich kilka dni próbowaliśmy załatać dziurę w naszym budżecie, wywołaną działaniami współzałożyciela firmy, Piotra „Piony” Płoszyńskiego. Spowodował on straty liczone w setkach tysięcy złotych i zniknął. Okradł nie tylko firmę i naszych współpracowników, posunął się nawet do „pożyczenia” pieniędzy od zespołu Hirax. Jest obecnie poszukiwany przez policję w związku z „zaginięciem” zgłoszonym przez jego rodzinę. Niestety, naprawienie szkód w tak krótkim czasie okazało się niemożliwe, ale nie ustajemy w staraniach by odbyły się kolejne koncerty. Przepraszamy wszystkich, których zawiedliśmy! O sytuacji będziemy informować na bieżąco.
Agencja Live-Art.
Tak , uległa zmianie. Teraz pionek jest dupochronem, a Władek tym biednym oszukanym menago, co to mu cygara zajebali. Cyrk na kółkach. Tekst w stylu: bilety z Katowic nie zachowują ważności, bo (w domyśle) tej kasy już nie ma, to znaczy jest w tej saszetce co to ją pionek przez przypadek ze szczoteczką do zębów i bielizną spakował to się do telewizji nadaje. Nie chce mi się wierzyć, że w tej agencji pracują , aż tacy pacjenci. To musi być jakiś falsyfikat.
- beastov23
-
- rozkręca się
tyle samo co u południowych sąsiadów0ms pisze:ile taki "gosc" mialby zagrac?
Rozpiska czasowa:
18:00 - otwarcie drzwi
19:00 - 19:30 - Obscure Sphinx
19:50 - 21:00 - Coroner
21:30 - ... - Amon Amarth
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
o to triceps jednak bedzie mogl podziwiac naszyfki marii
- empir
- zahartowany metalizator
A mi się wydaje że ten koncert w Krakowie organizuje inna agencja - Knock Out Productions535 pisze:Tekst w stylu: bilety z Katowic nie zachowują ważności,
Trudno aby oni mieli honorować bilety z Piona-Art.
zajebisty happy and :)
piątek Kraków a sobota Czechy? hm...
- beastov23
Tyle narzekania, a masz opcję spędzenia weekendu z Coroner, niewdzięczniku. Dobrze ktoś skomentował newsa:Maria Konopnicka pisze:zajebisty happy and :)
twojastara pisze:chłop się starał jak mógł ale w tym kraju się nie da ....
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kurwa... na stronie Coroner jest informacja, że grają (ciągle) w Katowicach, natomiast na ich myspace jest informacja, że grają w Krakowie. To jest jakaś potwierdzona informacja, czy ciągle tylko krąży po kuluarach internetowych ? Na samej stronie studia nie ma żadnej wzmianki o tym ewentualnym koncercie.
The madness and the damage done.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
CORONER jako gość specjalny AMON AMARTH !!!
Knock Out Productions chciało przekazać kilka ważnych informacji dotyczących piątkowego koncertu AMON AMARTH.
Złe wiadomości:
Z przyczyn niezależnych od organizatora nastąpiły poważne zmiany w składzie piątkowego koncertu Amon Amarth w Krakowskim "Studiu". Ze składu imprezy wypadły dwa wcześniej zapowiadane zespoły As I Lay Dying oraz Septic Flesh, które zrezygnowały z dwóch ostatnich koncertów trasy.
Dobre wiadomości:
Reaktywowany w ubiegłym roku - Coroner, będzie gościem specjalnym na koncercie Amon Amarth !! Ponieważ koncert w Katowicach został odwołany w ostatnim momencie udało nam się zaprosić legendarnych Szwajcarów do "Studia". Coroner zagra 70-minutowy set w Krakowie. Do składu dołącza także objawienie rodzimej sceny metalowej, zespół Obscure Sphinx.
Bilety na katowicki koncert nie będą obowiązywały w "Studio", należy je zwrócić w miejscu zakupu i nabyć nowy, osobny bilet na Amon Amarth & Coroner & Obscure Sphinx.
Wcześniej zakupione bilety na Amon Amarth/As I Lay Dying/Septic Flesh zachowują ważność. Ze względu na zmiany, można je oczywiście oddawać w miejscu zakupu.
AMON AMARTH (Szwecja)
CORONER (Szwajcaria)
OBSCURE SPHINX (Warszawa)
25.11.2011
Kraków "Studio".
Rozpiska czasowa:
Bilety: 85 zł - przedsprzedaż, 99 zł - w dniu koncertu.
Miejsca sprzedaży:
Bilety kolekcjonerskie - Sklep "All" Katowice, Sklep "Metal Shop" Kraków, Klub "Studio"
Bilety dostępne również w sieci Ticketpro na terenie całej Polski.
ZAPRASZAMY !!!
http://www.knockoutprod.net/
http://www.facebook.com/#!/productions.knock.out
Knock Out Productions chciało przekazać kilka ważnych informacji dotyczących piątkowego koncertu AMON AMARTH.
Złe wiadomości:
Z przyczyn niezależnych od organizatora nastąpiły poważne zmiany w składzie piątkowego koncertu Amon Amarth w Krakowskim "Studiu". Ze składu imprezy wypadły dwa wcześniej zapowiadane zespoły As I Lay Dying oraz Septic Flesh, które zrezygnowały z dwóch ostatnich koncertów trasy.
Dobre wiadomości:
Reaktywowany w ubiegłym roku - Coroner, będzie gościem specjalnym na koncercie Amon Amarth !! Ponieważ koncert w Katowicach został odwołany w ostatnim momencie udało nam się zaprosić legendarnych Szwajcarów do "Studia". Coroner zagra 70-minutowy set w Krakowie. Do składu dołącza także objawienie rodzimej sceny metalowej, zespół Obscure Sphinx.
Bilety na katowicki koncert nie będą obowiązywały w "Studio", należy je zwrócić w miejscu zakupu i nabyć nowy, osobny bilet na Amon Amarth & Coroner & Obscure Sphinx.
Wcześniej zakupione bilety na Amon Amarth/As I Lay Dying/Septic Flesh zachowują ważność. Ze względu na zmiany, można je oczywiście oddawać w miejscu zakupu.
AMON AMARTH (Szwecja)
CORONER (Szwajcaria)
OBSCURE SPHINX (Warszawa)
25.11.2011
Kraków "Studio".
Rozpiska czasowa:
Bilety: 85 zł - przedsprzedaż, 99 zł - w dniu koncertu.
Miejsca sprzedaży:
Bilety kolekcjonerskie - Sklep "All" Katowice, Sklep "Metal Shop" Kraków, Klub "Studio"
Bilety dostępne również w sieci Ticketpro na terenie całej Polski.
ZAPRASZAMY !!!
http://www.knockoutprod.net/
http://www.facebook.com/#!/productions.knock.out
- beastov23
Daj się zespołowi odnaleźć w tej sytuacji.Kurt pisze:Kurwa... na stronie Coroner jest informacja, że grają (ciągle) w Katowicach, natomiast na ich myspace jest informacja, że grają w Krakowie. To jest jakaś potwierdzona informacja, czy ciągle tylko krąży po kuluarach internetowych ? Na samej stronie studia nie ma żadnej wzmianki o tym ewentualnym koncercie.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie no, ja nie mam pretensji, tylko po prostu chciałbym wiedzieć, czy to jest potwierdzona informacja i mogę zapierdalać po bilet, czy się jeszcze wstrzymać, ale kolega Bloodcult rozwiał moje wątpliwości. Ino szkoda, że Kraków, z drugiej strony, cieszę się, że mimo wszystko koncert się odbędzie ;)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Dobra baja. Trzeba jakoś dupę ratować organizatorsko, więc najlepiej się umówić i podstawić współzałożyciela (który oczywiście wcześniej nie pracował), jako winnego. Piona, ile Ci zapłacili za powyższe tłumaczenie? ;)))LiveArt pisze:Oświadczenie zarządu agencji Live-Art.
Z żalem informujemy, że zapowiadany na 25 listopada koncert zespołów Coroner, Wolf Spider i Minotaur nie odbędzie się. Przez ostatnich kilka dni próbowaliśmy załatać dziurę w naszym budżecie, wywołaną działaniami współzałożyciela firmy, Piotra „Piony” Płoszyńskiego. Spowodował on straty liczone w setkach tysięcy złotych i zniknął. Okradł nie tylko firmę i naszych współpracowników, posunął się nawet do „pożyczenia” pieniędzy od zespołu Hirax. Jest obecnie poszukiwany przez policję w związku z „zaginięciem” zgłoszonym przez jego rodzinę. Niestety, naprawienie szkód w tak krótkim czasie okazało się niemożliwe, ale nie ustajemy w staraniach by odbyły się kolejne koncerty. Przepraszamy wszystkich, których zawiedliśmy! O sytuacji będziemy informować na bieżąco.
Agencja Live-Art.
Coś tam było! Człowiek!
Transparenty w barwach narodowych, meksykańska fala i konfetti, szalone after party, lody oraz dorożki na dworzec PKP mogą stać się faktem. Szkoda tylko, że kto inny zasiał, kto inny zbierze. Mogło być tak pięknie...
Mój błąd. Przyznasz jednak, że w tym bajzlu można do reszty ogłupieć.empir pisze: A mi się wydaje że ten koncert w Krakowie organizuje inna agencja - Knock Out Productions
Trudno aby oni mieli honorować bilety z Piona-Art.
- Edinazzu
Gubię się, jestem zdruzgotany :-) Istny "Dramatic Turn Of Events" ;-).Swoja drogą Knock Out Productions wykazał się refleksem i inteligencją. Z mojego krakowskiego punktu widzenia jest to Happy End. No może do pełni szczęścia brakuje wcześniej anonsowanego Septicflesh, który mógłby spokojnie zagrać zamiast Amon Amath. Ale cóż nie można mieć wszystkiego.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Dostosował ton wypowiedzi, do oczekiwań tępej publiki. Zręczny zabieg, często stosowany nie tylko w szeroko rozumianej branży rozrywkowej.
Najzabawniejsze jest to że pionek nie będąc , według wcześniejszych przekazów pracownikiem agencji, skutecznie wodził za nos kilku dorosłych facetów, którzy przyparci do muru, "strzyknęli" oświadczeniem w stylu prezes Jarosław. Linia obrony w stylu "to nie my, to on (oni)" i konsekwencja z jaką jest stosowana , doprawdy imponująca. Młodociani biznesmeni bierzcie przykład, to może świetnie sprawdzić się w każdej branży. Ja zaś spakuję najpotrzebniejsze rzeczy i udam się w kierunku Lubina, Bełchatowa lub Łęcznej. Stanę tam narazie za ogrodzeniem, bo nie jestem przecież pracownikiem, ale postaram się, by w krótkim czasie o jednej ze spółek znajdujących się w tych miastach było jeszcze głośniej , niż zazwyczaj.
"Z tym pioną to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi"
"Z tym pioną to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja pierdole........Bloodcult pisze: 19:50 - 21:00 - Coroner
this is a land of wolves now
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jakby ktoś się jeszcze wahał (jak ja jeszcze chwilę temu) to sam Coroner na swoich stronach (Link 1, Link 2) potwierdził, że wystąpi w Studiu.