Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
W ważnych momentach po prostu musi się cos spierdolić. Tak było w 99, kiedy Shuldinerowi się pogorszyło to dowiedziałem się w autobusie na metalmanię, w 2001 Pantera ze Slayerem też nie przybyła bo jakimś Talibom zachciało się spektakularnie uwiecznić premierę God Hates Us All.
-
- weteran forumowych bitew
Ja o braku Death na metalmanii w 1999 r. i o zastąpieniu go Samaelem dowiedziałem się na tydzień
przed festem (dlatego też na niego nie pojechałem, a warunki w hali baildon były koszmarne-jedna
toaleta na około 5 tys. osób i jedna budka z piciem, ale podobno bez konkretnego jedzenia,
w trakcie koncertu Christ Agony ktoś cały czas przecinał im kable, ale Cezar i spółka byli
twardzi i zagrali ten koncert do końca, Gus Chumbers z Grip Inc. po ich występie rzucił
w publikę statywem, a Waldemarowi Sorychcie było bardzo głupio z tego powodu oraz z tego,
że wyszli na scenę i zagrali w stanie bardzo mocno wskazującym na spożycie wiadomo czego,
a ich koncert jego zdaniem nie wyszedł tak jak bardzo tego chciał/chcieli), bilet na koncert Slayera
i Pantery w Spodku kupiłem, ale go oddałem w kasie Empiku i odzyskałem bez żadnych
problemów kasę za niego, jednak teraz bardzo tego żałuję-byłaby świetna pamiątka
z doskonale zapowiadającego się koncertu, który jednak się nie odbył, a Slayer jak najbardziej
chciał zagrać tę trasę po Europie, ale goście z Pantery oraz ich menago spanikowali i to głównie
przez nich ta trasa niestety nie doszła do skutku!!!:-(((
ps. nikt o tym nie wspomniał, a warto informacyjnie dodać, że wtedy ze Slayerem i Panterą
miało też zagrać Cradle of Filth (Ci z kolei pierwszy koncert u nas zagrali razem z Opeth
w Mega Clubie w grudniu 1996-go roku)
przed festem (dlatego też na niego nie pojechałem, a warunki w hali baildon były koszmarne-jedna
toaleta na około 5 tys. osób i jedna budka z piciem, ale podobno bez konkretnego jedzenia,
w trakcie koncertu Christ Agony ktoś cały czas przecinał im kable, ale Cezar i spółka byli
twardzi i zagrali ten koncert do końca, Gus Chumbers z Grip Inc. po ich występie rzucił
w publikę statywem, a Waldemarowi Sorychcie było bardzo głupio z tego powodu oraz z tego,
że wyszli na scenę i zagrali w stanie bardzo mocno wskazującym na spożycie wiadomo czego,
a ich koncert jego zdaniem nie wyszedł tak jak bardzo tego chciał/chcieli), bilet na koncert Slayera
i Pantery w Spodku kupiłem, ale go oddałem w kasie Empiku i odzyskałem bez żadnych
problemów kasę za niego, jednak teraz bardzo tego żałuję-byłaby świetna pamiątka
z doskonale zapowiadającego się koncertu, który jednak się nie odbył, a Slayer jak najbardziej
chciał zagrać tę trasę po Europie, ale goście z Pantery oraz ich menago spanikowali i to głównie
przez nich ta trasa niestety nie doszła do skutku!!!:-(((
ps. nikt o tym nie wspomniał, a warto informacyjnie dodać, że wtedy ze Slayerem i Panterą
miało też zagrać Cradle of Filth (Ci z kolei pierwszy koncert u nas zagrali razem z Opeth
w Mega Clubie w grudniu 1996-go roku)
-
- postuje jak opętany!
Ja tam nie zauwazyłem na Metalmanii żeby koncert Christ agony w stylou unplugged komukolwiek przeszkadzał, wręcz przeciwnie, młyn pod scena jak się patrzy, Grip Inc. wtedy jeszcze zbytnio nie znałem więc za bardzo nie zwracałem uwagi na to co się dzieje ne scenie. A bilet na Tatoo the Planet fajny był bardzo, już teraz takich nie ma, miał grać chyba jeszcze niejaki Static X wtedy. Pantera zachowała się po wtedy po wieśniacku więc wiara w Arayę, że da radę jeszcze ruszyć w trasę jest uzasadniona.
-
- weteran forumowych bitew
Jak najbardziej!!!:-)
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
było na poprzedniej stronie
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
bilet doszedl, ale w swietle ostatnich rewelacji nie wiem co pczac. jesli faktycznie do koncertu slayer nie dojdzie to pozbywam sie go. z zalem ale nastawialem sie na wielka czworke, a nie ma trojke plus behemocz.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Może Nergal zagra zamiast Arai? Było by całkiem spoko.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
na basie moze by dal rade, ale gorzej z wokalem
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
Ale pierdolicie i smęcicie, do koncertu jeszcze pół roku a tu juz jak nie zagra to bilety sprzedają. Araya jeszcze dwa razy zdąży umrzeć i zmartwychwstać
A Nero to w Slayer może jedynie kable ciągać po scenie
BÓG, JEST JEDEN SLAJER ! 

- Block69
Spoko, zagrają. Najwyżej Garbaty z DISSENTER zastąpi Toma tak jak zastępował Bentona i też będzie super.
PENIS METAL
- Maleficio
- Kontakt:
Zastanawiam się, czy jest jakiś polski fan club Slayera... albo ktoś kto by wykombinował jakąś zajebista choreografie podczas występu Slayer. Coś jak na koncertach U2 w Polsce, ze cała publika ustawia się w polską flagę. Tylko, ze na koncercie Slayer zrobić gigantyczny odwrócony krzyż albo pentagram albo coś co wkurwi katolicką Polskę.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
to może lepiej coś związanego z nienawiścią do papieżaMaleficio pisze: gigantyczny odwrócony krzyż albo pentagram albo coś co wkurwi katolicką Polskę.

a najlepiej jakby każdy zrobił na swoich plecach coś takiego:

- Maleficio
- Kontakt:
nie no, wyobraź sobie gigantyczny odwrócony krzyż podczas the antichrist:) koncert życia:)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zrobic cos takiego na wlasnych plecach to faktycznie niezly wyczyn 

this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
fani megadeth na pewno pokrzyżują nam szyki ;(Maleficio pisze:nie no, wyobraź sobie gigantyczny odwrócony krzyż podczas the antichrist:) koncert życia:)
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Gigantyczny odwrócony krzyż w biało-czerwonych barwachMaleficio pisze:gigantyczny odwrócony krzyż albo pentagram albo coś co wkurwi katolicką Polskę.

- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
i to samemuRiven pisze:zrobic cos takiego na wlasnych plecach to faktycznie niezly wyczyn

-
- świeżak
Ociągałem się, ociągałem i się, kurwa, wkopałem. Chciałem kupić dziś bilety na golden circle, ale już wyprzedane.
Stąd prośba-pytanie: jakby ktoś zmienił zdanie i chciał się wybrać na jakiś inny sektor, boi się że Slayer nie zagra albo wpadł na pomysł, że pierdoli nie idzie, a już kupił bilet na GC, to niech da znać, chętnie odkupię. Celuję w zdobycie dwóch sztuk.
Wiem, że prawdopodobieństwo tego jest znikome, ale nie chce mi się stać 5 kilometrów od sceny. A przypadki się zdarzają.
Ewentualny kontakt najlepiej na maila xqxq@o2.pl
pozdr
Stąd prośba-pytanie: jakby ktoś zmienił zdanie i chciał się wybrać na jakiś inny sektor, boi się że Slayer nie zagra albo wpadł na pomysł, że pierdoli nie idzie, a już kupił bilet na GC, to niech da znać, chętnie odkupię. Celuję w zdobycie dwóch sztuk.
Wiem, że prawdopodobieństwo tego jest znikome, ale nie chce mi się stać 5 kilometrów od sceny. A przypadki się zdarzają.
Ewentualny kontakt najlepiej na maila xqxq@o2.pl
pozdr
- Rattlehead
Jak Rudy zrezygnuje, bo mu Nergal nie przypasuje to puszczam swoją sztukę.
support music, not rumors