Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

Re: Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012

07-05-2012, 18:16

Oracle pisze:Kurwa, ja tam młody jestem, ale zdaje mi się, że jakby ktoś dwadzieścia pięć lat temu obruszał się, iż ktoś inny rzucił na koncercie butelką, zwłaszcza plastikową, to w najlepszym przypadku stałby się pośmiewiskiem. Na innych koncertach takiego Bestial Raids rzucano się barierkami i płaczu nie było. Miętkie te metalofce się robią.
Skandaliczny skandal takie rzucanie barierkami ja bym tak nie uczynił hahaha. Niewychowane gbury te metalowce , rzucać się można ale tylko pod pociąg :D.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

07-05-2012, 18:19

No ja wychodzę z założenia, że raczej wiadomo, co może się wydarzyć akurat na takim koncercie. To tak jakby usiąść między kibicami Cracovii a Wisły i się dziwić, że jest gorrąco, a przecież przyszło się na mecz, a nie na bójkę. Co do kobiet - wydaje mi się, że jak już wspomniałem, każdy wie, czego się spodziewać na gigu takiego Bestial Raids i czy jest to odpowiednie miejsce dla niewiasty czy też nie.

A metalowce to gbury i pijaki i śmiecą do tego butelkami.
PureHate
weteran forumowych bitew

07-05-2012, 18:21

Oracle pisze:Kurwa, ja tam młody jestem, ale zdaje mi się, że jakby ktoś dwadzieścia pięć lat temu obruszał się, iż ktoś inny rzucił na koncercie butelką, zwłaszcza plastikową, to w najlepszym przypadku stałby się pośmiewiskiem. Na innych koncertach takiego Bestial Raids rzucano się barierkami i płaczu nie było. Miętkie te metalofce się robią.
Widać,że jesteś młody.
PureHate
weteran forumowych bitew

07-05-2012, 18:23

Alsvartr pisze:Gdyby to kolega PureHate prawie dostał w twarz butelką to myślę, że nie byłoby sprawy. Problem w tym, że chodziło o kobietę. Inna sprawa, że nigdy nie rozumiałem zabieranie własnych panien na tego typu koncerty, ale tu juz się przypierdalał nie będę.
Dokładnie tutaj niechodzi o jakąś pierdoloną butelkę.Chociaż pamiętam,że kiedyś w podstawówce kolega dostał taką w twarz i łuk brwiowy poszedł do szycia.Tylko o samo to,że rzuca się taką butelką w stronę kobiet.A to jest stanowczym przegięciem.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

07-05-2012, 18:33

Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

07-05-2012, 18:34

Ja to rozumiem, też zapewne bym się wkurwił, gdyby moja panna dostała butelką w głowę. Jednak takie jest ryzyko koncertów metalowych i nikt na to nie poradzi, a z kolei podejrzewam, iż butelkowy rzucacz nie miał zamiaru trafić w Twoją pannę, czy jakąkolwiek inną pannę, a po prostu rzucić. taki przykład działania dla samego działania.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

07-05-2012, 18:35

no ta butla z tego filmiku to faktycznie była wycelowana prosto w głowę tej niewiasty ;) ciekawe który to taki snajper co w kobity napierdala takimi pociskami ;)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

07-05-2012, 18:37

Z drugiej strony plastikowa butelka to i tak progres w stosunku do tego co działo sie np. w starym Mega Clubie, gdzie ekipy ludzi z obwodem bicepsa wiekszym niz ich IQ rzucali pety we włosy osób na dole ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
maciek z klanu

07-05-2012, 18:42

Alsvartr pisze:Z drugiej strony plastikowa butelka to i tak progres w stosunku do tego co działo sie np. w starym Mega Clubie, gdzie ekipy ludzi z obwodem bicepsa wiekszym niz ich IQ rzucali pety we włosy osób na dole ;)

w nowym mega jest to samo :) tak bylo na aura noir :D a dokladniej jak gral bloodthirst, no ale jak nie bylo popielniczek to gdzie mieli kiepowac? :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

07-05-2012, 18:47

Zupełnie nie wiem dlaczego, myśląc o ryzyku oberwania z zaskoczenia w łeb, przed oczami ujrzałem narożny sektor obiektu łódzkiego Widzewa... a kysz maro nieczysta.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

07-05-2012, 18:49

metalized pisze:
Skandaliczny skandal takie rzucanie barierkami ja bym tak nie uczynił hahaha. Niewychowane gbury te metalowce , rzucać się można ale tylko pod pociąg :D.
A to ja nawet chyba wiem kiedy tymi barierkami było rzucane, ale to nie barierki w sumie były, a ławki...

Proszę więcej informacji na temat kasetowych wydań Mgły.
Vitriol
weteran forumowych bitew

07-05-2012, 18:50

Czesław pisze: Proszę więcej informacji na temat kasetowych wydań Mgły.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Bloodcult

07-05-2012, 18:51

Czesław pisze:A to ja nawet chyba wiem kiedy tymi barierkami było rzucane, ale to nie barierki w sumie były, a ławki...
ławkami to na Bestial Raids w Łodzi było rzucane ;)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
haath
zaczyna szaleć

07-05-2012, 19:14

Barierkami to na Bestialach (gig z Nunslaughter) w Poznaniu
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

07-05-2012, 19:15

Nekromantheon pisze:Koncert miazga. szkoda tylko ze reke mam w gipsie.
to coś Ty robił? :))

dobrze, że VH skończony :))0
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

07-05-2012, 19:17

Oszczędzać się nie oszczędzał, parę razy zostałem tąże ręką rzucon o metr czy dwa :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

07-05-2012, 19:20

haath pisze:Barierkami to na Bestialach (gig z Nunslaughter) w Poznaniu
Dokładnie tam.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

07-05-2012, 20:00

immortal93 pisze:Uspokój się bo ci żyłka na czole pierdolnie. "Watain w ciężkiej dupie..." kurwa, lecz się
O moje żyłki się nie bój. Widziałeś Mgłę i Watain na żywo czy tylko tak sobie pierdolisz?
mythrone pisze:
Anthropophagus pisze:Watain choćby odpalił 1000 świec nigdy nie zrobi takiego klimatu, że skóra na chuju cierpnie jak wtedy gdy słyszysz Mdłości I+II na żywo. Watain jest w ciężkiej dupie w konfrontacji z tym absolutnie kompletnym tworem polskiego BM.
Nie sądzę, by którykolwiek z członków Watain miał z tego powodu jakikolwiek dyskomfort. Trochę dystansu człowieku. To nie "The Voice of Poland" czy inny "Mam talent".
Ja również nie sądzę by którykolwiek z członków Watain miał z tego powodu jakikolwiek dyskomfort.
maciek z klanu pisze: Anthropophagus troche przesadzasz z tym Watain. Wiadomo, że teraz jest dobrze psioczyc na Watain, bo koledzy z forum poklepia po pleckach, ale ustalmy jedno. Watain na koncertach wypada rewelacyjnie. Pamietam koncert w mega w katowicach 25 pazdziernika (2008??) w ramach promowania Sworm... i to bylo MISTRZOSTWO ŚWIATA. Ci Panowie umieja wykreowac atmosfere niesamowicie, a ze do tego potrzebuja troche świeczek, kadzidełek, modlitewnikow? Mnie to nie przeszkadza. A to co robi Watain poza scena to juz inna bajka, ale bajke poza sceniczna to ja mam w dupie. !
Maćku drogi jebie mnie to kto kogo za co po czym klepie, Watain na żywo prezentował się zajebiście za czasów debiutu, teraz powoli robi się z tego cyrk, jakieś węże, soczewki z pizdy, no komedia. Teraz na żywo prezentują się co najwyżej dobrze co przy takich środkach jest lekką kpiną, 50 płonących świec i 4 statywy z nierdzewki z 4 pentagramami nie pomogą jak muzyka jest mocno średnią próbą (Jak to Marian sprytnie zauważył) grania bardzo dobrego Black Metalu. Mgła jest czajem Black Metalu.
Vitriol pisze:fanboystwo niektórych osiąga przekracza poziom absurdu, hehe. najzabawniejsze, że najbardziej psioczą ci sami ludzie, którzy kilka lat wstecz dumnie prężyli swoje klatki piersiowe w koszulkach casus luciferi itd;) samo porównanie dwóch skrajnie różnych sposobów kreowania wizerunku jest już bez sensu (minimalizm vs przepych) ale co ja tam wiem, ja tylko wannabe;)
Celem samym w sobie tego porównania było uaktywnienie fanboyów Watain co jak widać udało się po stokroć, żeby wam żyłki nie pierdolnęły panowie :D Nigdy nie miałem żadnej koszulki Watain ;) Poza tym to nie było porównanie samego sposobu kreowania wizerunku tylko ogółu wszystkich czynników jakie wpływają na to jak dany zespół wypada na żywo.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Maria Konopnicka

07-05-2012, 20:32

Oracle pisze:No ja wychodzę z założenia, że raczej wiadomo, co może się wydarzyć akurat na takim koncercie. To tak jakby usiąść między kibicami Cracovii a Wisły i się dziwić, że jest gorrąco, a przecież przyszło się na mecz, a nie na bójkę.
Prawda jest taka, że teraz na koncertach jest raczej spokojnie, na początku lat 90-tych jakbym dostał plastikową butelką w głowę to bym się ucieszył, że nie była szklana i postawiłbym sobie ją na regale obok kolekcji puszek po piwie :) żyjemy dziś w spokojnych i pięknych czasach - można się śmiać, ale jak jechałem na Slayer/ Testament w 1992 roku to naprawdę nie wiedziałem czy wrócę :)))
ODPOWIEDZ