Skandaliczny skandal takie rzucanie barierkami ja bym tak nie uczynił hahaha. Niewychowane gbury te metalowce , rzucać się można ale tylko pod pociąg :D.Oracle pisze:Kurwa, ja tam młody jestem, ale zdaje mi się, że jakby ktoś dwadzieścia pięć lat temu obruszał się, iż ktoś inny rzucił na koncercie butelką, zwłaszcza plastikową, to w najlepszym przypadku stałby się pośmiewiskiem. Na innych koncertach takiego Bestial Raids rzucano się barierkami i płaczu nie było. Miętkie te metalofce się robią.
Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
P.J.E.C.
- Oracle
No ja wychodzę z założenia, że raczej wiadomo, co może się wydarzyć akurat na takim koncercie. To tak jakby usiąść między kibicami Cracovii a Wisły i się dziwić, że jest gorrąco, a przecież przyszło się na mecz, a nie na bójkę. Co do kobiet - wydaje mi się, że jak już wspomniałem, każdy wie, czego się spodziewać na gigu takiego Bestial Raids i czy jest to odpowiednie miejsce dla niewiasty czy też nie.
A metalowce to gbury i pijaki i śmiecą do tego butelkami.
A metalowce to gbury i pijaki i śmiecą do tego butelkami.
-
Widać,że jesteś młody.Oracle pisze:Kurwa, ja tam młody jestem, ale zdaje mi się, że jakby ktoś dwadzieścia pięć lat temu obruszał się, iż ktoś inny rzucił na koncercie butelką, zwłaszcza plastikową, to w najlepszym przypadku stałby się pośmiewiskiem. Na innych koncertach takiego Bestial Raids rzucano się barierkami i płaczu nie było. Miętkie te metalofce się robią.
- Oracle
Każdy jest taki młody na ile się czuje ;)
-
Dokładnie tutaj niechodzi o jakąś pierdoloną butelkę.Chociaż pamiętam,że kiedyś w podstawówce kolega dostał taką w twarz i łuk brwiowy poszedł do szycia.Tylko o samo to,że rzuca się taką butelką w stronę kobiet.A to jest stanowczym przegięciem.Alsvartr pisze:Gdyby to kolega PureHate prawie dostał w twarz butelką to myślę, że nie byłoby sprawy. Problem w tym, że chodziło o kobietę. Inna sprawa, że nigdy nie rozumiałem zabieranie własnych panien na tego typu koncerty, ale tu juz się przypierdalał nie będę.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Oracle
Ja to rozumiem, też zapewne bym się wkurwił, gdyby moja panna dostała butelką w głowę. Jednak takie jest ryzyko koncertów metalowych i nikt na to nie poradzi, a z kolei podejrzewam, iż butelkowy rzucacz nie miał zamiaru trafić w Twoją pannę, czy jakąkolwiek inną pannę, a po prostu rzucić. taki przykład działania dla samego działania.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no ta butla z tego filmiku to faktycznie była wycelowana prosto w głowę tej niewiasty ;) ciekawe który to taki snajper co w kobity napierdala takimi pociskami ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Z drugiej strony plastikowa butelka to i tak progres w stosunku do tego co działo sie np. w starym Mega Clubie, gdzie ekipy ludzi z obwodem bicepsa wiekszym niz ich IQ rzucali pety we włosy osób na dole ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- maciek z klanu
Alsvartr pisze:Z drugiej strony plastikowa butelka to i tak progres w stosunku do tego co działo sie np. w starym Mega Clubie, gdzie ekipy ludzi z obwodem bicepsa wiekszym niz ich IQ rzucali pety we włosy osób na dole ;)
w nowym mega jest to samo :) tak bylo na aura noir :D a dokladniej jak gral bloodthirst, no ale jak nie bylo popielniczek to gdzie mieli kiepowac? :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Zupełnie nie wiem dlaczego, myśląc o ryzyku oberwania z zaskoczenia w łeb, przed oczami ujrzałem narożny sektor obiektu łódzkiego Widzewa... a kysz maro nieczysta.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
A to ja nawet chyba wiem kiedy tymi barierkami było rzucane, ale to nie barierki w sumie były, a ławki...metalized pisze:Skandaliczny skandal takie rzucanie barierkami ja bym tak nie uczynił hahaha. Niewychowane gbury te metalowce , rzucać się można ale tylko pod pociąg :D.Oracle pisze:Kurwa, ja tam młody jestem, ale zdaje mi się, że jakby ktoś dwadzieścia pięć lat temu obruszał się, iż ktoś inny rzucił na koncercie butelką, zwłaszcza plastikową, to w najlepszym przypadku stałby się pośmiewiskiem. Na innych koncertach takiego Bestial Raids rzucano się barierkami i płaczu nie było. Miętkie te metalofce się robią.
Proszę więcej informacji na temat kasetowych wydań Mgły.
-
sąCzesław pisze: Proszę więcej informacji na temat kasetowych wydań Mgły.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bloodcult
ławkami to na Bestial Raids w Łodzi było rzucane ;)Czesław pisze:A to ja nawet chyba wiem kiedy tymi barierkami było rzucane, ale to nie barierki w sumie były, a ławki...
-
- zaczyna szaleć
Barierkami to na Bestialach (gig z Nunslaughter) w Poznaniu
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to coś Ty robił? :))Nekromantheon pisze:Koncert miazga. szkoda tylko ze reke mam w gipsie.
dobrze, że VH skończony :))0
- Morph
- Kontakt:
Oszczędzać się nie oszczędzał, parę razy zostałem tąże ręką rzucon o metr czy dwa :D
Give birth to something dead
- metalized
Dokładnie tam.haath pisze:Barierkami to na Bestialach (gig z Nunslaughter) w Poznaniu
P.J.E.C.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
O moje żyłki się nie bój. Widziałeś Mgłę i Watain na żywo czy tylko tak sobie pierdolisz?immortal93 pisze:Uspokój się bo ci żyłka na czole pierdolnie. "Watain w ciężkiej dupie..." kurwa, lecz się
Ja również nie sądzę by którykolwiek z członków Watain miał z tego powodu jakikolwiek dyskomfort.mythrone pisze:Nie sądzę, by którykolwiek z członków Watain miał z tego powodu jakikolwiek dyskomfort. Trochę dystansu człowieku. To nie "The Voice of Poland" czy inny "Mam talent".Anthropophagus pisze:Watain choćby odpalił 1000 świec nigdy nie zrobi takiego klimatu, że skóra na chuju cierpnie jak wtedy gdy słyszysz Mdłości I+II na żywo. Watain jest w ciężkiej dupie w konfrontacji z tym absolutnie kompletnym tworem polskiego BM.
Maćku drogi jebie mnie to kto kogo za co po czym klepie, Watain na żywo prezentował się zajebiście za czasów debiutu, teraz powoli robi się z tego cyrk, jakieś węże, soczewki z pizdy, no komedia. Teraz na żywo prezentują się co najwyżej dobrze co przy takich środkach jest lekką kpiną, 50 płonących świec i 4 statywy z nierdzewki z 4 pentagramami nie pomogą jak muzyka jest mocno średnią próbą (Jak to Marian sprytnie zauważył) grania bardzo dobrego Black Metalu. Mgła jest czajem Black Metalu.maciek z klanu pisze: Anthropophagus troche przesadzasz z tym Watain. Wiadomo, że teraz jest dobrze psioczyc na Watain, bo koledzy z forum poklepia po pleckach, ale ustalmy jedno. Watain na koncertach wypada rewelacyjnie. Pamietam koncert w mega w katowicach 25 pazdziernika (2008??) w ramach promowania Sworm... i to bylo MISTRZOSTWO ŚWIATA. Ci Panowie umieja wykreowac atmosfere niesamowicie, a ze do tego potrzebuja troche świeczek, kadzidełek, modlitewnikow? Mnie to nie przeszkadza. A to co robi Watain poza scena to juz inna bajka, ale bajke poza sceniczna to ja mam w dupie. !
Celem samym w sobie tego porównania było uaktywnienie fanboyów Watain co jak widać udało się po stokroć, żeby wam żyłki nie pierdolnęły panowie :D Nigdy nie miałem żadnej koszulki Watain ;) Poza tym to nie było porównanie samego sposobu kreowania wizerunku tylko ogółu wszystkich czynników jakie wpływają na to jak dany zespół wypada na żywo.Vitriol pisze:fanboystwo niektórych osiąga przekracza poziom absurdu, hehe. najzabawniejsze, że najbardziej psioczą ci sami ludzie, którzy kilka lat wstecz dumnie prężyli swoje klatki piersiowe w koszulkach casus luciferi itd;) samo porównanie dwóch skrajnie różnych sposobów kreowania wizerunku jest już bez sensu (minimalizm vs przepych) ale co ja tam wiem, ja tylko wannabe;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Prawda jest taka, że teraz na koncertach jest raczej spokojnie, na początku lat 90-tych jakbym dostał plastikową butelką w głowę to bym się ucieszył, że nie była szklana i postawiłbym sobie ją na regale obok kolekcji puszek po piwie :) żyjemy dziś w spokojnych i pięknych czasach - można się śmiać, ale jak jechałem na Slayer/ Testament w 1992 roku to naprawdę nie wiedziałem czy wrócę :)))Oracle pisze:No ja wychodzę z założenia, że raczej wiadomo, co może się wydarzyć akurat na takim koncercie. To tak jakby usiąść między kibicami Cracovii a Wisły i się dziwić, że jest gorrąco, a przecież przyszło się na mecz, a nie na bójkę.