Silesian Massacre Festival vol. 3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: Silesian Massacre Festival vol. 3
Ło chuj, dopiero tera se w temat wbiłem co by poczytać jak było a tukej zaś "miało być cool a tu taki chuj...".
Bardzo szkoda, bo w końcu coś sie w K-ce zaczynało dziać i wyglądało to na solidną firmę. Trza na SODOM klub ludzmi rozsadzić i jaką akcje szczelić co by Piona pozostał w biznesie.
Bardzo szkoda, bo w końcu coś sie w K-ce zaczynało dziać i wyglądało to na solidną firmę. Trza na SODOM klub ludzmi rozsadzić i jaką akcje szczelić co by Piona pozostał w biznesie.
PENIS METAL
- empir
Ano jakieś 35 km na północny zachód od Katowic. A wasza jegomość gdzie ma lokum?maciek z klanu pisze:tzn skad pan jest?
- FENIKS
- w mackach Zła
sprawa z koncertami wygląda jak totolotek i zdrapka. Mintaj dobrze przedstawił sytuację frekwencji.
Ja pamiętam czasy we wrocławiu za czasów Rockera gdy klubik był pełny na jakies podziemne koncerty Damnable , Krabathor. Master , Reinfektion. Teraz ludziom się nie chce , lenistwo. Cały czas te same mordy przykładów może być dużo choćby taki marduk czy angelcorpse. Wstyd i huj.
Potem wszyscy pieją że nie ma koncertów a co ma zrobić organizator jak kurwa wtopi 5000zł bo jeden z drugim wielkim metalowcem nie przyszli bo woleli zamiast iść na koncert najebac się w parku. A potem widzisz pedałów jak się pusza w koszulkach i wielcy są. Pedałówa.
Ja pamiętam czasy we wrocławiu za czasów Rockera gdy klubik był pełny na jakies podziemne koncerty Damnable , Krabathor. Master , Reinfektion. Teraz ludziom się nie chce , lenistwo. Cały czas te same mordy przykładów może być dużo choćby taki marduk czy angelcorpse. Wstyd i huj.
Potem wszyscy pieją że nie ma koncertów a co ma zrobić organizator jak kurwa wtopi 5000zł bo jeden z drugim wielkim metalowcem nie przyszli bo woleli zamiast iść na koncert najebac się w parku. A potem widzisz pedałów jak się pusza w koszulkach i wielcy są. Pedałówa.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
i komercja na dodatekFENIKS pisze: Pedałówa.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
chyba że chodzi o tę husarię Kelthuza. ona nie pyta czy już można bić albo czy wchodzić na konto...IRONMIL pisze:skarbówka to nie husaria - nie może sobie ot tak, bez przyczyny i zapowiedzi na konto wjechać. LOL! Co z bzdura !misieq_666 pisze: a ty byś wyszedł? widziałem Pionę tego dnia, on nawet nie był w stanie cokolwiek powiedzieć, wział winę na siebie, podobnież mu skarbówka na konta wjechała, szczegółów nie znam, ale podejrzewam że już się nie podniesie, nawet jeśli to mało kto na koncert jego przyjdzie
zresztą nawet jak husaria nadjeżdża to słychać z daleka tętent koni :)
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Hehe.Nasum pisze:A pamiętacie agencje koncertową MINTA? Im to dopiero nie wyszło - najpierw nie doszedł do skutku bodajże Theatre of tragedy, niecały miesiąc później Nile, potem po zamachach z 11 września nie odbył się koncert Vader, Cryptopsy, Kataklysm, z tego co kojarzę to mieli potem jeszcze jeden niewypał i agencja zniknęla z pola widzenia, bo ludzie jak widzieli że koncert organizuje MINTA to juz nawet nie kupowali biletów. Zobaczymy czy tak samo bedzie z Pioną.
Łukasz Minta ma się bardzo dobrze.
http://www.go-ahead.pl/pl/
To on np. dał Polsce Overkill o ile się nie mylę. ;)
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Grindead
- postuje jak opętany!
Niedawno na rockmetal.pl, po przypomnieniu o slynnym Cryptopsy/Dying Fetus/Kataklysm/Vader w "Parku" zaproponowal mi zwrot 50zl, ponad 9 lat od "koncertu". ;)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
haha, w sumie można powiedzieć lepiej późno niż wcale:)
- aginsiak
- w mackach Zła
LOL.To może mi zwróci za dojazd przez całą Polske na ten Nevermore plus hotel?Jebany ma gest.....
Nie moja sprawa, nie mój problem i nie zamierzam po gościu jechać, ale jeśli w dniu koncertu okazuje się, że gwiazdy festiwalu nie mają opłaconych biletów lotniczych to coś trochę nie teges, bo takie rzeczy robi się na samym początku.misieq_666 pisze: a ty byś wyszedł? widziałem Pionę tego dnia, on nawet nie był w stanie cokolwiek powiedzieć, wział winę na siebie, podobnież mu skarbówka na konta wjechała, szczegółów nie znam, ale podejrzewam że już się nie podniesie
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Ktoś odebrał już kasę za bilety? Ja byłem w piątek koło 12:00 w Allu i jeszcze nie zwracali. Powiedzieli, że jeszcze nie dostali kasy od piony.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ja musze bilet odesłać, bo prze hellshop zamawiałem. Wkurwiające to z deka jest
Ja byłem w sobotę w Empiku - kazali mi przyjść w tygodniu, bo nie kumali o co chodzi. Czuję, że chuj będzie z tego zwrotu kasy :) W sumie mam to w dupie - sam fakt, że odwołali DHG, Urgehal i cały drugi dzień festiwalu, na który czekałem pół roku, był tak bolesny, że perspektywa stracenia dodatkowych kilkudziesięciu złotych nie wydaje mi się już taka przerażająca.
- Maleficio
- Kontakt:
Dokładnie, kilka złotych w lew czy w prawo nie robi żadnej różnicy. Najbardziej boli, ze kilka fajnych gigów się zapowiadało:-/
- Duban
- weteran forumowych bitew
Strefa Radia Kolor :) Fajne koncerty tam nawet były. Pamiętam, że wkurwienie przeszło mi, gdy na koncert Annihilator zjawiła się ekipa ze Szczecina :)Rattlehead pisze:i we Wrocq w tym takim podziemnym, już nie pamiętam jak się klub nazywał
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
3/4 roku katowice. 1/4 slask opolskiempir pisze:Ano jakieś 35 km na północny zachód od Katowic. A wasza jegomość gdzie ma lokum?maciek z klanu pisze:tzn skad pan jest?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
zwiedziłem tylko hotel, restaurację i sklep monopolowo-spożywczy z naprzeciwka :) Dalsze zwiedzenie zostawiam sobie na sierpień, przy okazji Judas Priest -Morbid Angel- Exodus - mam nadzieję, że nie odwołająkregozmyk pisze:Marian, napisz co zwiedziłeś w Katowicach? Piękne mają tam ogrody?
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
IRONMIL pisze:perspektywa stracenia dodatkowych kilkudziesięciu złotych nie wydaje mi się już taka przerażająca.
Widzę, że sami bogacze na forum :) W przeciwieństwie do was, mnie wkurwia, że nie mogę odzyskać kasy za koncert, który się nie odbył. Dzisiaj byłem w Allu w Katowicach i powiedzieli, że na razie oddają tylko za bilety na drugi dzień festu, bo tylko za to na razie dostali kasę. Za karnety dwudniowe póki co nie zwracają - nieważne czy skasowane za dzień pierwszy czy nie. Jak się spytałem kiedy będą zwracać - jak dostaną pieniądze od piony :) Polska klasyka. Ja już powoli zaczynam wątpić w odzyskanie kasy, ale obym się mylił.Maleficio pisze:Dokładnie, kilka złotych w lew czy w prawo nie robi żadnej różnicy. Najbardziej boli, ze kilka fajnych gigów się zapowiadało:-/
- Maleficio
- Kontakt:
Nie bądź szmaciarzem, myśl globalnie z perspektywą.
- Adrian696
wspieraj scene ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.