zły trop misiu, wbrew pozorom bardzo mało słucham panów na W, ale pewnie wiesz lepiej. idź się napij z czaju black metalu ;dAnthropophagus pisze: Celem samym w sobie tego porównania było uaktywnienie fanboyów Watain co jak widać udało się po stokroć, żeby wam żyłki nie pierdolnęły panowie :D Nigdy nie miałem żadnej koszulki Watain ;) Poza tym to nie było porównanie samego sposobu kreowania wizerunku tylko ogółu wszystkich czynników jakie wpływają na to jak dany zespół wypada na żywo.
Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Clochard
Akurat Casus Luciferi to dobry nakurw, ale jakoś daleko mi do porównywania W do M.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Trochę najebany byłem i nie pamiętam czy coś z nich zostało...Morph pisze:Oszczędzać się nie oszczędzał, parę razy zostałem tąże ręką rzucon o metr czy dwa :D
- aginsiak
- w mackach Zła
Dokładnie tak ,to był znakomity koncert. Mocno nieufnie czekałem na ich show ,bo wcześniej ze sceny sączyła sie tragifarsa.IPERYT i ANIMA DAMNATA jeśli dobrze pamietam....ja pierdole. /nie/brzmiało to w ogóle.maciek z klanu pisze: Pamietam koncert w mega w katowicach 25 pazdziernika (2008??) w ramach promowania Sworm... i to bylo MISTRZOSTWO ŚWIATA.!
- Oracle
Maria Konopnicka pisze:Prawda jest taka, że teraz na koncertach jest raczej spokojnie, na początku lat 90-tych jakbym dostał plastikową butelką w głowę to bym się ucieszył, że nie była szklana i postawiłbym sobie ją na regale obok kolekcji puszek po piwie :) żyjemy dziś w spokojnych i pięknych czasach - można się śmiać, ale jak jechałem na Slayer/ Testament w 1992 roku to naprawdę nie wiedziałem czy wrócę :)))Oracle pisze:No ja wychodzę z założenia, że raczej wiadomo, co może się wydarzyć akurat na takim koncercie. To tak jakby usiąść między kibicami Cracovii a Wisły i się dziwić, że jest gorrąco, a przecież przyszło się na mecz, a nie na bójkę.
No właśnie o to mi chodziło. To jest kurwa metalowy koncert, więc trzeba się pogodzić z przedmiotami w powietrzu, nie ważne, czy się jest mężczyzną, kobietą, kobietką, siostrą, matką, kochanką, wujkiem czy szwagrem. To jest metal.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
No cale szczescie. Dobrze nie jest :(Ihasan pisze:to coś Ty robił? :))Nekromantheon pisze:Koncert miazga. szkoda tylko ze reke mam w gipsie.
dobrze, że VH skończony :))0
-
dasz radę za miesiąc z koncertami?Nekromantheon pisze:No cale szczescie. Dobrze nie jest :(Ihasan pisze:to coś Ty robił? :))Nekromantheon pisze:Koncert miazga. szkoda tylko ze reke mam w gipsie.
dobrze, że VH skończony :))0
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
minimum 6 tygodni gips
- Silent_Sea
fcale, że nie ! musi być jeszcze jeden - na ten nie dojechałem, a kurwa też chce się najebać cytrynówą i porzucać plastikowymi flaszkami !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
teraz na spokojnie, kilka dni po, gdy sobotnio/niedzielny alkohol juz wyparował a nowy jeszcze nie zdążył zrobić dużego kuku - stwierdzam, że dla mnie to był jeden z najlepszych podziemnych BM koncertów ever. no przecież Bestial Raids kurwa zmiotło w chuj ( używając naprawdę delikatnych słów ) a Mgła...żeby nie przesadzić z pochwałami to napiszę tylko, że koncert spełnił moje oczekiwania w 100%.
zresztą MP, DM i BoP co najmniej bdb, chociaż jak już gdzieś mówiłem, Medico Peste chciałbym sam posłuchać, wypierdolić wszystkich z sali i skupić się na tym secie bo nadchodząca płyta jest zajebista.
jestem pewien, że gdyby zrobić powtórkę z rozrywki to frekwencja będzie podobna.
zresztą MP, DM i BoP co najmniej bdb, chociaż jak już gdzieś mówiłem, Medico Peste chciałbym sam posłuchać, wypierdolić wszystkich z sali i skupić się na tym secie bo nadchodząca płyta jest zajebista.
jestem pewien, że gdyby zrobić powtórkę z rozrywki to frekwencja będzie podobna.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
to może warto by zrobić powtórkę :)
-
ale u nas można rzucać butelkami
- Scaarph
- zahartowany metalizator
i to tylko delikatnie pisząc. ja się poważnie zastanawiam, czy za całokształt ten gig nie przebił wszystkiego, co do tej pory widziałem. a coś tam widziałem przecie. nawet mój mokry sen - blasphemy - jakoś mi blednie teraz przy występie mgły. no kurwa. warto było spędzić 8 dni w samolotach, pociągach i chuj wie gdzie jeszcze by to zobaczyć. ale to było w sumie wiadome od początku.Sova pisze:teraz na spokojnie, kilka dni po, gdy sobotnio/niedzielny alkohol juz wyparował a nowy jeszcze nie zdążył zrobić dużego kuku - stwierdzam, że dla mnie to był jeden z najlepszych podziemnych BM koncertów ever. no przecież Bestial Raids kurwa zmiotło w chuj ( używając naprawdę delikatnych słów ) a Mgła...żeby nie przesadzić z pochwałami to napiszę tylko, że koncert spełnił moje oczekiwania w 100%.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
heh, pamietam że gadalismy ale gdybym cie zobaczył na ulicy to chyba bym cie nie poznał ;) to był akurat moment gdy zawartość latającej butelki™ walczyła w moich flakach z innymi trunkami.
- shagwest
- zaczyna szaleć
I to jest bardzo dobra myśl :DVitriol pisze:myślim o mgle w lbn na jesieni, ale póki co tylko myślim i żadnych konkretów nie ma
So say we all.
- Morph
- Kontakt:
Zaraz zaraz, ja cisłem butelką po czystej, którą robiłem z white_pony'm, chyba Nerwowym, chyba Bloodcultem i chyba kimś jeszcze. Skoro ktoś cisnął butlą po cytrynie to znaczy, że leciały CO NAJMNIEJ TRZY!
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Scaarph
- zahartowany metalizator
a ja myślę, że jednak miałbyś spore szanse mnie poznać :)Sova pisze:heh, pamietam że gadalismy ale gdybym cie zobaczył na ulicy to chyba bym cie nie poznał ;)
edit: kurwa, za to ja mógłbym mieć z tym problem hehehe
- Bohdan
no to chuj, teraz bez maciorewicza nie rozkminimy... :(Morph pisze: że leciały CO NAJMNIEJ TRZY!
- Morph
- Kontakt:
Ja to już w ogóle nie rozumiem problemu. Jakby barierki na Bestialach były gorzej przymocowane to by o butelkach nikt nie pamiętał.
Give birth to something dead