Asymmetry Festival III [Godflesh / Electric Wizard]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Szyszynka
- rozkręca się
Re: Asymmetry Festival III [Godflesh / Electric Wizard]
Racja, Life is Easy było na 100% Sam śpiewałem :)
Było było ryczałem jakiemuś gościowi do ucha:)), a temu typkowi zwracałem grzecznie uwagę, że bije łokciami, a potem na "chwilę" opuścił młyn he,he, Na zewnątrz był grzeczny i nie mam pojęcia co w niego wstąpiło:)))) Wspominał tylko coś o tym, że go wkurwia jak ludzie stoją na koncercie ...ale dlaczego chciał wybić mi zęby? he,he...Riven pisze:Kto sie bil? Ja nie zauwazylem zeby ktos mial autentycznie negatywne nastawienie wobec innych uczestnikow koncertu, tylko mojemu kumplowi jakis typ zglaszal pretensje ze "on tu sie przyszedl dobrze bawic" i byl oburzony ze jest mosh ;))) no co za ludzie, najlepiej pewnie siedziec przy stolikach i popijac winko? Tu bylo tyle energii, ze nie sposob bylo ustac w miejscu. Zreszta z tego co widzialem to mosh byl glownie w srodku i spokojnie mozna bylo obejrzec ten koncert bez napierdalania w dowolnym innym miejscu klubu.
BTW, kurde, dalbym sobie reke uciac ze bylo Mighty Trust Krusher, ale chyba sobie to wmowilem.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
lol, jesli to moj kumpel to on byl tak napierdolony ze polowy dnia nie pamietal. inna sprawa, ze potem juz caly czas do konca napierdalalismy, zadnego mlynu nie opuszczal
this is a land of wolves now
Łysy w białej koszulce , Kolega Bonny będzie wiedział- nie ma o czym gadać:) -tylko trochę kwasu wprowadziłRiven pisze:lol, jesli to moj kumpel to on byl tak napierdolony ze polowy dnia nie pamietal. inna sprawa, ze potem juz caly czas do konca napierdalalismy, zadnego mlynu nie opuszczal
- Riven
- Kontakt:
eee, to nie on w takim razie ;). widocznie podobna sytuacja zaszla pare razy hehe
no ale co sie dziwic jak taki rozkurw zaserwowali, ze ludziom korby odbily?
no ale co sie dziwic jak taki rozkurw zaserwowali, ze ludziom korby odbily?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Godflesh zdewastował doszczętnie. Wizard bardzo dobre, ale ciut za krótko i chyba odrobinę za cicho. The Secret i Oranssi Pazuzu jak najbardziej ok. Z rzeczy których nie znałem wcześniej największe wrażenie zrobił na mnie Jucifer - ależ to był nakurw niemiłosierny. No i panna Julie całkiem niezłe show zrobiła chociaż składało się na nie głównie walenie gazu na scenie i pod nią ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Byłem tylko na drugim dniu, ale warto było jak cholera. Całkiem pozytywnie na początku zagrało to całe Kokomo, a w ogóle to pozytywnie mnie zaskoczyło nagłośnienie. Grali na 3 gitary, bas i gary, a wszystko było elegancko słychać, a szczególnie jeden fajny kawałek, pod koniec którego tak krzyczeli. Pomijając wygląd członków zespołu - jestem na tak. Julie Christmas również całkiem fajnie. Rozumiem o co chodzi z "udawaną histerią", ale nie odmówię jej wykonania kilku naprawdę zajebistych momentów. Plusik za koszulkę z Brucem Lee. The Secret jak dla mnie trochę biednie, wyszedłem po 2 albo 3 kawałkach. Na Electric Wizard udało się dotrzeć prawie na sam przód i dobrze, bo pomysł z filmem do koncertu jak najbardziej udany. Setlista taka, jak miała być, bardzo fajnie zabrzmiały Satanic Rites of Drugula, The Chosen Few, Nightchild, Witchcult Today, Scorpio Curse i Black Mass, świetny kawałek na koncerty. Przyczepić się mogę tylko do zbyt cichego wokalu, no i jednak na ten bis mogli wyjść, bo publiczność się spisywała przez cały koncert bardzo wporzo. Tak czy inaczej - było warto jak cholera. Co do tego chłopa z Microphonics to się nie wypowiem jakoś fachowo, ale czułbym się oszukany, gdyby wsadzili go gdzieś w środek rozpiski :) Bardzo udany koncert, szkoda, że nie mogłem zostać na trzeci dzień. Duży plus za naprawdę zajebiste nagłośnienie koncertu i dobrą organizację. Poza tym, zawsze to miło spotkać pod klubem kogoś znajomego, kto przyjechał do Wrocławia na imprezę pod klubem właśnie ;)
- Szyszynka
- rozkręca się
Garść filmików:
Weedeater:
Electric Wizard:
Wejście
The Chosen Few
The Chosen Few & Scorpio Curse
Nightchild & Return Trip
Dopethrone
Godflesh:
Like Rats
& Mothra
Pure
Bisy:
& Crush My Soul
Slateman
EDIT:
Cały Godflesh
Weedeater:
Electric Wizard:
Wejście
The Chosen Few
The Chosen Few & Scorpio Curse
Nightchild & Return Trip
Dopethrone
Godflesh:
Like Rats
& Mothra
Pure
Bisy:
& Crush My Soul
Slateman
EDIT:
Cały Godflesh
Ostatnio zmieniony 04-05-2011, 12:35 przez Szyszynka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
no kurwa, jaki on ma teraz ZAJEBISTY glos.
ale to byl koncert. ja jebe.
ale to byl koncert. ja jebe.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
no to tak:
Electric Wizard niby widziałem, ale przesadziłem z używkami i chuja pamiętam :/ no cóż zdarza się :D
GODFLESH - Moc i rozpierdol. Wokal niszczył, brzmienie basu gniotło ! Powrót Godflesh na scenę bardzo udany.
Pozostałych występów nie widziałem z różnych przyczyn, ale cały festiwal był świetnie zorganizowany - żadnych problemów z opaskami, żadnych większych opóźnień, żarcie i piwko bez kolejek. Oby kolejne edycje tez tak wypaliły.
Brawa dla organizatora :)
Electric Wizard niby widziałem, ale przesadziłem z używkami i chuja pamiętam :/ no cóż zdarza się :D
GODFLESH - Moc i rozpierdol. Wokal niszczył, brzmienie basu gniotło ! Powrót Godflesh na scenę bardzo udany.
Pozostałych występów nie widziałem z różnych przyczyn, ale cały festiwal był świetnie zorganizowany - żadnych problemów z opaskami, żadnych większych opóźnień, żarcie i piwko bez kolejek. Oby kolejne edycje tez tak wypaliły.
Brawa dla organizatora :)
Należą się podziękowania.Bloodcult pisze:... Brawa dla organizatora :)
Wiem, że to tylko gest, ale niech EKIPA wie, że ludziom się podobało i warto było "parę nieprzyjemnych słów" (początkowo), na klatę przyjąć, głowa do góry:)
- Riven
- Kontakt:
ano, wszystko tak jak byc powinno. w przyszlym roku z checia zawitam ponownie
- Szyszynka
- rozkręca się
W sumie ludzie już napierdalają na szitboksie AsyIII, że chcą G.G.F.H., Woven Hand, Techno Animal, Neurosis itp. Jak lineup będzie wyglądał podobnie za rok to zapierdalam do Wrocka na nogach.
- Riven
- Kontakt:
pomodle sie dzis w tej intencji
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Większość już GODFLESH doskonale podsumowała - występ Broadricka najlepszy na festiwalu. Bardzo pocieszający jest fakt, że nadal granie tej muzyki sprawia mu przyjemność. Wypada teraz czekać na dwójkę GREYMACHINE i następną płytę GODFLESH.
O reszcie zespołów z trzeciego dnia można napisać, że ... grały.
Brawa dla organizatorów za cały festiwal. Mam nadzieję, że w następnym roku będzie on jeszcze bardziej "asymetryczny" i zaprosicie Woven Hand, Slim Cessna's Auto Club, Aluk Todolo, Menace Ruine, Yoga, Skullflower, czy może nawet The Flaming Lips albo Gonjasufi ;)
O reszcie zespołów z trzeciego dnia można napisać, że ... grały.
Brawa dla organizatorów za cały festiwal. Mam nadzieję, że w następnym roku będzie on jeszcze bardziej "asymetryczny" i zaprosicie Woven Hand, Slim Cessna's Auto Club, Aluk Todolo, Menace Ruine, Yoga, Skullflower, czy może nawet The Flaming Lips albo Gonjasufi ;)
Coś tam było! Człowiek!
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Usunięcie stoiska z plakatami i koszulkami (wliczając zlewkę "kierownika" w biurze, osób zainteresowanych powyższym faktem) oraz bufetu przed końcem imprezy, plus toaleta na dwie osoby. To wszystko popsuło ogólną pozytywną ocenę.
No bo jaki sens było kupować plakat za 8 dych, by potem trzymać go cały wieczór pod pachą? Zwłaszcza, że obsługa gwarantowała możliwość zakupów po koncertach. Na darmo się tłukłem te 3 tysiące kilometrów ;-)
No i żal że nie rozpoznałem nikogo z forum.
No bo jaki sens było kupować plakat za 8 dych, by potem trzymać go cały wieczór pod pachą? Zwłaszcza, że obsługa gwarantowała możliwość zakupów po koncertach. Na darmo się tłukłem te 3 tysiące kilometrów ;-)
No Stary do kogo pretensje? "charakterystyczny" BONNY,miotający się wszędobylski RIVEN i ja pijane bydlę w koszulce VBE-535, a pewnie jeszcze ktoś:) , no kurwa kibel był zatkany , fakt -minus...LIKE RATS... ,Raagoon pisze:Usunięcie stoiska z plakatami i koszulkami (wliczając zlewkę "kierownika" w biurze, osób zainteresowanych powyższym faktem) oraz bufetu przed końcem imprezy, plus toaleta na dwie osoby. To wszystko popsuło ogólną pozytywną ocenę.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jakbym miał oceniać koncert pod tym względem to bym pampersa zakładał. to polecam wszystkim frustratom. like rats.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Kolega Sąsiad ma rację - organizatorzy zasługują na dziękuję. spisali się
Dzięki za natchnienie, to dla mnie ważne - christbait rising -po to tu (tam) pojechałem:)