No niestety ani na The Devils Blood ani na Alcest nie dostalem wolnego w robocie ale na suffocation jestem na 100%domel666 pisze:No fajnie bylo!! na co teraz ruszasz??inseminator pisze:domel miło było cię znów spotkać na koncercie ...Krisiun pozamiatał
nie widziałem nikogo z forum na takich koncertach jak The Devil's Blood czy Alcest
Irlandia koncerty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- domel666
- zaczyna szaleć
Re: Irlandia koncerty
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie gadaj, tutaj jestem raczej na wszystkim o czym wiem, że gra, i co godne mojej obecności :)inseminator pisze:pierdolisz jak stara baba nawet jak będzie koncert w Cork to wydziwiasz...Scaarph pisze:no jak mam daleko to tylko w jednym miejscu mogę mieszkać, nie? :)
pewnie będę w cork :)inseminator pisze:THE EMERALD ISLE MINI TOUR 2012
Cztery projekty które ruszają w małą trasę po Irlandii, są to Horologium z Polski i trzy Irlandzkie projekty Safe, Wereju, Luxury Mollusc
23.02.12 Dublin- Into The Void- 6 euro wjazd, start 18.30
24.02.12 Enniskilen- Oaks Studio-5 funtów wjazd, start 20.00 tutaj zagrają jeszcze:
Black Mountain Transmitter(debiut sceniczny) , Maximum Terrorem(z Peru) , Dreck
26.02.12 Cork- Plugd Records-6 euro wjazd, start 20.00 (tutaj koncert pod nazwą Terra Australis)
jak się nic nie spierdoli to i ja na necros jestem :)inseminator pisze:folkstorm pisze:Scaarph pisze:31 marca, the pint dublin: necros christos, cruciamentum
Oczywiście zawitam, do tego jakoś w Lutym może zajrzę na The Devil's Blood.
szkoda że Cię nie było ... jeśli zjawisz się na necros to dzwoń to się ustawkę na mieście zrobimy ...
ja pewnie też się przejdę.inseminator pisze:będę w Cork ...the_bad pisze: FUBAR/Sickener Irish tour February 2012:
24 Feb - Dublin
25 Feb - Cork
26 Feb - Galway
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Zgłosić się kto bywa na koncertach Alcest? :Dinseminator pisze: nie widziałem nikogo z forum na takich koncertach jak The Devil's Blood czy Alcest
A co to i dla kogo? :)Scaarph pisze:pewnie będę w cork :)inseminator pisze:THE EMERALD ISLE MINI TOUR 2012
Cztery projekty które ruszają w małą trasę po Irlandii, są to Horologium z Polski i trzy Irlandzkie projekty Safe, Wereju, Luxury Mollusc
26.02.12 Cork- Plugd Records-6 euro wjazd, start 20.00 (tutaj koncert pod nazwą Terra Australis)
- Scaarph
nie znam absolutnie nic z tego zestawu, ale to pewnie jakieś zgrzyty, więc się przejdę :) swoją drogą nie mam pojęcia jak w plugd można zrobić koncert :) a co z alkoholem???
-
- zaczyna szaleć
Tomaszu jak nie wiesz to poleciał się dowiedzieć ... dla każdego zainteresowanego :PRaagoon pisze:Zgłosić się kto bywa na koncertach Alcest? :Dinseminator pisze: nie widziałem nikogo z forum na takich koncertach jak The Devil's Blood czy Alcest
A co to i dla kogo? :)Scaarph pisze:pewnie będę w cork :)inseminator pisze:THE EMERALD ISLE MINI TOUR 2012
Kobiety są jak mleko. Dobre są trzyletnie, dwuletnie i półroczne!!!
-
- zaczyna szaleć
jednak te wspomniane koncerty nie były godne twojej obecności ...typowe dla krzykaczy :PScaarph pisze:nie znam absolutnie nic z tego zestawu, ale to pewnie jakieś zgrzyty, więc się przejdę :) swoją drogą nie mam pojęcia jak w plugd można zrobić koncert :) a co z alkoholem???
-
- zaczyna szaleć
Dead Can Dance na trasie min. Dublin 28 paź w Pl też będą Wawa 15 paź
http://deadcandance.com/
http://deadcandance.com/
- Scaarph
no jednak nie były. nie wie o co ci chodzi z tymi krzykaczami, przez sześć lat opuściłem tutaj sześć czy siedem koncertów metalowych, zazwyczaj jestem nawet jak mi muza średnio pasuje.inseminator pisze:jednak te wspomniane koncerty nie były godne twojej obecności ...typowe dla krzykaczy :PScaarph pisze:nie znam absolutnie nic z tego zestawu, ale to pewnie jakieś zgrzyty, więc się przejdę :) swoją drogą nie mam pojęcia jak w plugd można zrobić koncert :) a co z alkoholem???
-
Mam pytanie do bywalcow Co wart jest The Pint w Dublinie warunki piwo naglosnienie itp itd
- Scaarph
nie jest ten lokal najlepszy, w chuj duszno, długi a wąski, nagłośnienie przez to takie se a piwo takie jak i w każdej innej knajpie. niemniej na necros christos się melduję - to już przesądzone, no chyba że wcześniej umrę :)
- Raagoon
Z tym że Sadist zamiast Hate.domel666 pisze:DME Presents
SUFFOCATION
CATTLE DECAPITATION
BLOOD RED THRONE
HATE
CEREBRAL BORE
SEPHIRA
The Pint, Eden Quay
Friday 16th March 2012
Doors 7pm
- Scaarph
gites :) sporo ludzi będzie, tańce do rana :)
-
- zaczyna szaleć
też będę na tym koncercie (taki jest plan ) no i matula przylatuje tak że po koncercie mogę na lotnisko podrzucić :)folkstorm pisze:Po pijaku w sobotę rano zarezerwowałem lot na Necros także będę na bank. Zapowiada się gruba biba.
-
- zaczyna szaleć
będziemy organizować mała trasę Zbigniewa Karkowskiego po Irl
jeszcze dokładnych miejscówek nie znam tylko miasta ..dogadujemy się i kto będzie grał ..ale wstępnie
10 maj Dublin + Gen 26, Luxury Mollusc, Safe
11maj Enniskillen- Oaks Studio +Gen 26, Safe
12maj Limerick (guantanamo noise fest vol.3 ) +Gen 26 , Safe, Bipolar Joe
13maj Cork +Gen 26, Luxury Mollusc, Safe
jeszcze dokładnych miejscówek nie znam tylko miasta ..dogadujemy się i kto będzie grał ..ale wstępnie
10 maj Dublin + Gen 26, Luxury Mollusc, Safe
11maj Enniskillen- Oaks Studio +Gen 26, Safe
12maj Limerick (guantanamo noise fest vol.3 ) +Gen 26 , Safe, Bipolar Joe
13maj Cork +Gen 26, Luxury Mollusc, Safe
-
- zaczyna szaleć
po tym jak byliśmy razem na misery index i opieprzyli samochód,woli pilnować (choć jej koncert się podobał )folkstorm pisze:No to tym razem weź ja na gig a nie jak ostatnio zostawiłeś ja w samochodzie ;) heheheheinseminator pisze: też będę na tym koncercie (taki jest plan ) no i matula przylatuje tak że po koncercie mogę na lotnisko podrzucić :)
Tym razem pewnie weźmiemy taxe albo i dwie gdyż będzie zbyt dużo ludzi chętnych na kurs.
teraz przyleci po koncercie ..niestety
- Raagoon

I można zamknąć temat :)
Ostatnio zmieniony 28-03-2012, 00:10 przez Raagoon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Czy ktos z forumowiczow wybiera sie moze? http://allevents.in/Dublin/3-Inches-Of- ... 6711701458
-
- zaczyna szaleć
ja niestety nie ..organizujemy trasę właśnie w tym terminieaniola pisze:Czy ktos z forumowiczow wybiera sie moze? http://allevents.in/Dublin/3-Inches-Of- ... 6711701458
-
no ja bede tam"przejazdem" stad pytam
- domel666
- zaczyna szaleć
kto obecny w sobote na Necros Christos ?