Overkill-14.10 - Katowice
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: Overkill-14.10 - Katowice
Piękna. Zazdraszczam...
-
- weteran forumowych bitew
Tamta była z sierpnia, a ta jest przygotowana na aktualną trasę po Europie-mi brajuje w niej zdecydowanie trzech kawałków:ozzy pisze:Mariusz chujowo się spisałeś z tą setlistą :) tu jest set z wczoraj:
Come and Get It
Bring Me the Night
Rotten to the Core
It Lives
Electric Rattlesnake
Hello From the Gutter
Ironbound
Save Yourself
The Wait - New High in Lows
Thunderhead
Old School
Who Tends the Fire
In Union We Stand
Elimination
Encore:
Coma
FUCK YOU
(The Subhumans cover)
Powersurge
!!!!!!!!!!!!!!!
Deny the Cross, Hammerhead i Time to Kill i którejkolwiek wersji Overkill!!! Bdb, że jest jednak Coma z "Horrorscope"!!!
- ozzy
- postuje jak opętany!
Pamiętam jak na którymś Killfeście od Deny the Cross zaczynali set, piękna petarda na dzień dobry :) bdb że jest Thunderhead i Who Tends the Fire bo nie miałem jeszcze okazji widzieć tych wałków na żywca, nie mówiąc już o The Wait!
SODOM i chuj
-
- zaczyna szaleć
Dokładnie taką setlistę, tylko nie dokładnie w tej kolejności wczoraj zapodali.ozzy pisze:Mariusz chujowo się spisałeś z tą setlistą :) tu jest set z wczoraj:
Come and Get It
Bring Me the Night
Rotten to the Core
It Lives
Electric Rattlesnake
Hello From the Gutter
Ironbound
Save Yourself
The Wait - New High in Lows
Thunderhead
Old School
Who Tends the Fire
In Union We Stand
Elimination
Encore:
Coma
FUCK YOU
(The Subhumans cover)
Powersurge
!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra zabawa była :)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
- mistrz forumowej ceremonii
ano, w chuj dobrze było. klub praktycznie pełen, zespół przyjęcie miał znakomite, ludzie nakurwiali pod sceną aż miło było popatrzeć. nagłośnienie bardzo dobre, setlista też. czego więcej chcieć.
-
- zaczyna szaleć
Chyba tylko śmierci tego debilnego ochroniarza co stał za Linskiem, kretyn rzucał ludźmi (w tym kobietami) jak szmatami :/
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
fakt, jednemu chyba nawet rękę złamał, z tego co słyszałem.
-
- świeżak
Knocert jak najbardziej udany:
Degradead - jak dla mnie średnio
Purified in Blood - wyjątkowe zaangażowanie wokalisty, dla mnie bardzo OK
3 inches of blood - nie zachwycili, jak dla mnie mogli nie zagrać
Overkill - moc od pierwszych kawałków, przyjęcie godne głównego zespołu wieczoru, brakowało tylko tego, by zrobili to co Exodus ostatnio w mega czyli dał ochronie wolne, dobrze, że ten koleś mu walnął, chociaż szkoda, że tak lekko. Ludu pełno warto było się zdecydować w ostatniej chwili by jechać
Degradead - jak dla mnie średnio
Purified in Blood - wyjątkowe zaangażowanie wokalisty, dla mnie bardzo OK
3 inches of blood - nie zachwycili, jak dla mnie mogli nie zagrać
Overkill - moc od pierwszych kawałków, przyjęcie godne głównego zespołu wieczoru, brakowało tylko tego, by zrobili to co Exodus ostatnio w mega czyli dał ochronie wolne, dobrze, że ten koleś mu walnął, chociaż szkoda, że tak lekko. Ludu pełno warto było się zdecydować w ostatniej chwili by jechać
- ozzy
- postuje jak opętany!
ale mooooc, 5 raz na żywca i 5 raz niezawodnie, ależ to machina do zabijania jest, szkoda że przez pierdoloną szatnię pociąg spierdolił i dopiero wróciłem, ale i tak nie ma czego żałować. Czekam na powtórkę za rok, tylko oby nie w mega clubie bo to straszna nora jest mimo wszystko ;)
SODOM i chuj
-
A ja (k...) niestety nie mogłem tam być-to był pierwszy Ich koncert u Nas po 87-mym roku, na którym nie byłem !!!:-(((
ps. skandowaliście, żeby zagrali Deny The Cross, Hammerhead, Time to Kill, Overkill (jakąkolwiek wersję)!?
ps. skandowaliście, żeby zagrali Deny The Cross, Hammerhead, Time to Kill, Overkill (jakąkolwiek wersję)!?
- ozzy
- postuje jak opętany!
Coś Ty Mariusz, nic nie trzabyło skandować, nawet mi to nie przyszło do głowy, publika jadła im z ręki, myślałem że ja mam jebnięcie na punkcie tej kapeli, ale że jest tylu maniaków Over w życiu bym nie przypuszczał, skąd oni powyłazili?? :) Niczego bym nie wyrzucił z tej setlisty. Sztuka totalna. Na koniec całkiem miłą pogawędkę sobie uciąlem przy okazji z Ronem Lipnickim, przesympatyczny człowiek swoją drogą.
SODOM i chuj
- witchfinder
Pełna zgoda, że koncert, bdb!!!:-), ale jeśli brzmienie było bardzo dobre, to chyba na innych gigach byliśmy. Instrumenty spoko, ale wokalu przez 3 pierwsze kawałki prawie w ogóle nie było słychać, a i później poprawiło się tylko trochę, był zdecydowanie dużo za cicho na tle reszty.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- ozzy
- postuje jak opętany!
Trochę w tym prawdy jest, ale z kolei ja bezkrytycznie podchodzę do tego zespołu i powiedzmy takie "niedociągnięcie" nie było dla mnie jakimś tam powodem do rozpaczy i tak na każdym kawałku zdzierałem gardło do krwi więc tym bardziej mi to nie przeszkadzało :)
SODOM i chuj
-
Ile wogóle było osób na tym koncercie!?
-
chuj wie, pełny klub, ale ile tam luda wchodzi, to nie wiem.
prawda, ale to tylko taki drobny mankament.witchfinder pisze:Pełna zgoda, że koncert, bdb!!!:-), ale jeśli brzmienie było bardzo dobre, to chyba na innych gigach byliśmy. Instrumenty spoko, ale wokalu przez 3 pierwsze kawałki prawie w ogóle nie było słychać, a i później poprawiło się tylko trochę, był zdecydowanie dużo za cicho na tle reszty.
-
No to pięknie-tym bardziej żałuję, że jednak niestety nie mogłem tam być, a do tego z Blitzem można było po koncercie normalnieozzy pisze:Coś Ty Mariusz, nic nie trzabyło skandować, nawet mi to nie przyszło do głowy, publika jadła im z ręki, myślałem że ja mam jebnięcie na punkcie tej kapeli, ale że jest tylu maniaków Over w życiu bym nie przypuszczał, skąd oni powyłazili?? :) Niczego bym nie wyrzucił z tej setlisty. Sztuka totalna. Na koniec całkiem miłą pogawędkę sobie uciąlem przy okazji z Ronem Lipnickim, przesympatyczny człowiek swoją drogą.
porozmawiać i nie tylko!!!:-(((
-
Maksymalnie ponad 1000 osób-1200-1300!!!Heretyk pisze:chuj wie, pełny klub, ale ile tam luda wchodzi, to nie wiem.
prawda, ale to tylko taki drobny mankament.witchfinder pisze:Pełna zgoda, że koncert, bdb!!!:-), ale jeśli brzmienie było bardzo dobre, to chyba na innych gigach byliśmy. Instrumenty spoko, ale wokalu przez 3 pierwsze kawałki prawie w ogóle nie było słychać, a i później poprawiło się tylko trochę, był zdecydowanie dużo za cicho na tle reszty.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobra pierdolona relacja: http://www.rockmetal.pl/relacje/overkil ... ce.12.html