13.10 Kraków Covenant Full Ov Hate Fest: MARDUK, IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- mythrone
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Re: 13.10 Kraków Covenant Full Ov Hate Fest: MARDUK, IMMOLAT
UWAGA! W czasie koncertu ostatnia szansa, by nabyć bilety na listopadowy koncert NECROPHOBIC / DEUS MORTEM / PROFANATION / OGOTAY / HELL UNITED / EXMORTUM / OFFENCE w cenie 50 zł.
Więcej o wydarzeniu tutaj: http://www.facebook.com/events/524127787602537/
Więcej o wydarzeniu tutaj: http://www.facebook.com/events/524127787602537/
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
lol kurwa to dzisiaj :DDDDD::):):):):) ale dalem ciala.....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
a będziesz z płytami w Uć ?????Sova pisze:nie. płyty i koszulki Medico Peste dotrą do mnie w poniedziałek ( 15.10.2012 )Stoigniew pisze:Pytanie do SOVY - czy na tym koncercie będzie jakieś stoisko z płytami??
czy będzie możliwość kupienia nowego Medico Peste ?
Voidhanger zabiorę na koncert zarówno mCD jak i TS
-
- weteran forumowych bitew
infatuation of death - bardzo dobry występ
dira mortis - również solidnie
voidhanger - miazga
coś tam z Czech - nuda
coś tam z Francji - nuda, kiepsko i generalnie smętne
Body beyond coś tam - może być
immolation - miazga, cios, genialnie - koncert wieczoru
mardk - bardzo dobrze muzycznie, a nie muzycznie słabo
dira mortis - również solidnie
voidhanger - miazga
coś tam z Czech - nuda
coś tam z Francji - nuda, kiepsko i generalnie smętne
Body beyond coś tam - może być
immolation - miazga, cios, genialnie - koncert wieczoru
mardk - bardzo dobrze muzycznie, a nie muzycznie słabo
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Mam tylko kani z lasu :-)
Impreza wyśmienita, ludzi fchuj. Marduka nie widziałem, bo jakoś nie chciało mi się. Immolation zmietli, Dira Mortis, Voidhanger i Anglicy bardzo fajnie, reszta bardzo nie fajnie.
Impreza wyśmienita, ludzi fchuj. Marduka nie widziałem, bo jakoś nie chciało mi się. Immolation zmietli, Dira Mortis, Voidhanger i Anglicy bardzo fajnie, reszta bardzo nie fajnie.
-
A wiecie jak mówią na kanie w Poznaniu?:)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
-
- Castor
Bardzo fajna impreza, ale jak dla mnie za dużo zespołów. Np taki Heaving Earth i Forsaken World wyrzuciłbym ze składu. Za dużo papierosów, mało alkoholu, ale też dużo fajny ludzi chcących i umiejących się bawić (pozdrawiam Lublin;)).
Infatuation Of Death - nie widziałem zbyt dużo, ale z tego co słyszałem to chyba dali radę
Dira Mortis - spoko
Voidhanger - nieźle
Heaving Earth - nuda
Forsaken World - nuda jak chuj, w dodatku dla pedałów.
Dead Beyond Buried - nie pamiętam
Immolation - zajebiście
Marduk - super, choć z byt długo kazali nam na siebie czekać. To było nie fajne.
Infatuation Of Death - nie widziałem zbyt dużo, ale z tego co słyszałem to chyba dali radę
Dira Mortis - spoko
Voidhanger - nieźle
Heaving Earth - nuda
Immolation - zajebiście
Marduk - super, choć z byt długo kazali nam na siebie czekać. To było nie fajne.

- uglak
btw. czy to na koncercie mignal mi piona czy ktos podobny?
Guilty of being right
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ty Castor, poznaliśmy się czy nie bardzo ? :-)Castor pisze:Bardzo fajna impreza, ale jak dla mnie za dużo zespołów. Np taki Heaving Earth i Forsaken World wyrzuciłbym ze składu. Za dużo papierosów, mało alkoholu, ale też dużo fajny ludzi chcących i umiejących się bawić (pozdrawiam Lublin;)).
Dira Mortis - spoko
Voidhanger - nieźle
Heaving Earth - nuda
Immolation - zajebiście
- Castor
Gadałem z jednym z Was ale nie wiem czy to akurat Ty. Mówił że jak nie przyjadę na koncert jego zespołu do Lublina to jestem gejem. To byłeś Ty?

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Nie, ale myśle że to Rupert był, bo on od gejów lubi wyzywać, hehe
- Castor
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Immolation zajebało, Passion Kill obok Father You're Not a Father było dla mnie highlightem wieczoru. Swietne przyjęcie u publiki, całkiem niezły dobór kawałków (No Jesus, No beast!) no i Dolan, czyli gosc który z przesympatycznego typa pozdrawiającego wszystko i wszystkich zmienia się w pierdolonego potwora jak tylko dotknie basowych strun.
Marduk całkiem całkiem, nie czekałem na nich jakos wybitnie, ale trzeba przyznać że dosyc dynamicznie zagrali. Stałem już z tyłu, bo po Immolation byłem kompletnie wypluty. Zasadniczo to nic więcej na temat tego występu nie moge powiedzieć, poza tym że wokalnie Arioch jest przechujem.
Marduk całkiem całkiem, nie czekałem na nich jakos wybitnie, ale trzeba przyznać że dosyc dynamicznie zagrali. Stałem już z tyłu, bo po Immolation byłem kompletnie wypluty. Zasadniczo to nic więcej na temat tego występu nie moge powiedzieć, poza tym że wokalnie Arioch jest przechujem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- postuje jak opętany!
Zacnie było.
Infatuation Of Death - ok.
Dira Mortis - bardzo ok.
Voidhanger - rozpierdol. Poleciała cała epka, 3 numery z debiutu, spokojnie mogłoby być dłużej kosztem któregoś z zagranicznych wynalazków.
Co do zagraniczniaków: Having Earth takie se (byłoby lepiej ale wokal kładł wszystko), Forsaken World - dramat. Angole takie se. W sumie była dobra okazja żeby trochę ze znajomymi pogadać, przeglądnąć płyty itd. Mimo to spokojnie można było wyciąć minimum 2 kapele i dać więcej czasu Immolation i naszym :D
Co do Immolation - tradycyjnie miazga. Naturalnie koncert wieczoru, poziom dla innych nieosiągalny. Mały minus to czas (no ale to nie ich wina), a także brak czegokolwiek z Unholy Cult. No, ale obiecali wrócić w przyszłym roku. Czekam.
Marduk - ok.
Ogólnie bardzo udana impreza tak muzycznie jak i towarzysko, do tego za bardzo przyzwoite pieniądze.
Infatuation Of Death - ok.
Dira Mortis - bardzo ok.
Voidhanger - rozpierdol. Poleciała cała epka, 3 numery z debiutu, spokojnie mogłoby być dłużej kosztem któregoś z zagranicznych wynalazków.
Co do zagraniczniaków: Having Earth takie se (byłoby lepiej ale wokal kładł wszystko), Forsaken World - dramat. Angole takie se. W sumie była dobra okazja żeby trochę ze znajomymi pogadać, przeglądnąć płyty itd. Mimo to spokojnie można było wyciąć minimum 2 kapele i dać więcej czasu Immolation i naszym :D
Co do Immolation - tradycyjnie miazga. Naturalnie koncert wieczoru, poziom dla innych nieosiągalny. Mały minus to czas (no ale to nie ich wina), a także brak czegokolwiek z Unholy Cult. No, ale obiecali wrócić w przyszłym roku. Czekam.
Marduk - ok.
Ogólnie bardzo udana impreza tak muzycznie jak i towarzysko, do tego za bardzo przyzwoite pieniądze.
Immolation bogi, a pierwszy zagraniczny zespol byl jednym z wiekszych gowien jakie widzialem. Nawet techniczni mowili, ze powinno sie ich zabic :-D towarzysko zajebiscie, dawno tylo starych znajomych nie spotkalem.
Edit: wódko pozwól żyć...
Edit: wódko pozwól żyć...
Ostatnio zmieniony 14-10-2012, 12:09 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castor
Zapomniałeś o "Swarm of Terror", który również nie zawiódł. Genialny kawałek na koncerty i nie tylko zresztą.Alsvartr pisze:Immolation zajebało, Passion Kill obok Father You're Not a Father było dla mnie highlightem wieczoru. Swietne przyjęcie u publiki, całkiem niezły dobór kawałków (No Jesus, No beast!) no i Dolan, czyli gosc który z przesympatycznego typa pozdrawiającego wszystko i wszystkich zmienia się w pierdolonego potwora jak tylko dotknie basowych strun.

- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Dokładnie, zajebiste wrażenie robi, hehe! Immolation rozdało karty, chciałoby się oczywiście dwa razy dłuższy koncert, a tak to pozostaje czekać na kolejny. Od pierwszych złowieszczych dźwięków Close To A World Below wiedziałem, że to TEN doskonały poziom koncertowy, reprezentowany przez najlepszą obecnie kapelę death metalową. Zniszczyły szczególnie Swarm of Terror, Father You're Not A Father i Dawn of Possession.Alsvartr pisze:Dolan, czyli gosc który z przesympatycznego typa pozdrawiającego wszystko i wszystkich zmienia się w pierdolonego potwora jak tylko dotknie basowych strun.
Z uwagi na ograniczoną ilość czasu do dyspozycji, nie widziałem poprzednich kapel, tylko tą przed Immolation, z Anglii. Nawet spoko, do piwa było dobre. Marduk nie widziałem.