:D Ty tak żartujesz, czy na poważnie? Bo powiem Ci w tajemnicy, wszyscy wiedzą, kim jesteś, jak wyglądasz i że nie wejdziesz ani na Mgłę ani na Mystifier :DSo_It_Is_Done pisze: Nawet jakaś cipa z Crittersem na obrazku zachowuje sie jakby wiedziała kim jestem. Paranoja.
Mystifier Euro Tour 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: Mystifier Euro Tour 2014
You've got nothing to lose but your lives.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A ja ci powiem jawnie, że sram na te twoje głodne kawałki i zajmij się swoją broszką. Problem w tym, że słuchałem Mystifier jak takie cipy jak ty jeszcze w piaskownicy siedziały i teraz jakiś gnój mi będzie mówił gdzie wejde a gdzie nie. Pierdolona pedaliada.
Ostatnio zmieniony 11-02-2014, 16:48 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
wyznaje starą zasadę "RYJ NIE SZKLANKA"So_It_Is_Done pisze:Albo z dupy garaż.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Prawda, ale nowe zęby kosztują :)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
JA WIEM TYLKO JAK WYGLADA TWOJA STARA I LYKANTROP :):)Random Apex pisze::D Ty tak żartujesz, czy na poważnie? Bo powiem Ci w tajemnicy, wszyscy wiedzą, kim jesteś, jak wyglądasz i że nie wejdziesz ani na Mgłę ani na Mystifier :DSo_It_Is_Done pisze: Nawet jakaś cipa z Crittersem na obrazku zachowuje sie jakby wiedziała kim jestem. Paranoja.
- Random Apex
- lysstay
- zaczyna szaleć
myślałem, że to poza, ale ty naprawdę masz nasrane we łbie...So_It_Is_Done pisze:To jeśli nie lubisz jakiejś kapeli, lepiej się nie wyhylaj bo Cie namierzą i będą atakować. Tutaj można tylko piać z zachwytu, głosy krytyki nie są mile widziane. Do znajomości tez nie dążę, a popatrz, wszyscy mnie tu znają, gorzej niż paparazzi kurwa. Nawet jakaś cipa z Crittersem na obrazku zachowuje sie jakby wiedziała kim jestem. Paranoja.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
TWOJA STARA TROCKI ....myslalem ze sie domyślisz....Random Apex pisze:Od mojej Mamy to wara
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Najpierw sie przedstaw zanim cos napiszesz.
- Random Apex
morbid pisze:TWOJA STARA TROCKI ....myslalem ze sie domyślisz....Random Apex pisze:Od mojej Mamy to wara
A ja myślałam, że złapiesz taki żart sytuacyjny :D
-
a na forume jak zawsze wesolo <popcorn z czaszki popielniczki>
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no widzisz jak to sie ludzie rożnią od siebie,inny filtr i mogło dojsc do tragedii :):)Random Apex pisze:morbid pisze:TWOJA STARA TROCKI ....myslalem ze sie domyślisz....Random Apex pisze:Od mojej Mamy to wara
A ja myślałam, że złapiesz taki żart sytuacyjny :D
- Random Apex
A Ty co się wtrącasz, z BoP jesteś czy coVitriol pisze:a na forume jak zawsze wesolo <popcorn z czaszki popielniczki>
Obserwuję co się tutaj dzieje i prócz tego, że użytkownik Siid, być może nadużywa inwektyw i gróźb, to za chuja wafla nie mogę pojąć dziecinady w stylu "nie wejdziesz na koncert". Kurwa. Niby dlaczego ma nie wejść?
-
- starszy świeżak
bo nie i chuj - co Cie to obchodzi??535 pisze:Niby dlaczego ma nie wejść?
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
-
- starszy świeżak
to odkładajSo_It_Is_Done pisze:Prawda, ale nowe zęby kosztują :)
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
Nic, ale jak Ci tak bardzo nastąpił na odcisk, to po co ta cała szopa? Przecież nawet wygodniej jak sam przyjedzie. Nie bardzo rozumiem strategię. Chodzi o to, żeby wszyscy wiedzieli, że grozi mu wpierdol, ale, żeby przypadkiem się z nim nie spotkać?KieleckiOnanista pisze:bo nie i chuj - co Cie to obchodzi??535 pisze:Niby dlaczego ma nie wejść?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mam duży nos i nie chcę żeby był rozjebany :(Random Apex pisze:Bo Pedal... wróć, bo SiiD przyjedzie?est pisze:Trza będzie wyjechać z rodziną za miasto.
U nas duże nosy są rodzinne.
-
- starszy świeżak
gzie napisalem ze chce go pobic?? zwyczajnie pedalewski nie wejdzie na koncerty organizowane przez znajomych i tyle535 pisze:Nic, ale jak Ci tak bardzo nastąpił na odcisk, to po co ta cała szopa? Przecież nawet wygodniej jak sam przyjedzie. Nie bardzo rozumiem strategię. Chodzi o to, żeby wszyscy wiedzieli, że grozi mu wpierdol, ale, żeby przypadkiem się z nim nie spotkać?KieleckiOnanista pisze:bo nie i chuj - co Cie to obchodzi??535 pisze:Niby dlaczego ma nie wejść?