taka setlista u ruskich. pewnie u nas będzie podobnie, choć często coś zmieniają podczas trasy.
Manowar
Blood of My Enemies
Sign of the Hammer
The Lord of Steel
The Dawn of Battle
The Warriors Prayer
Blood of the Kings (Making of 'Kings of Metal' Video)
Kingdom Come
Guitar Solo (by Karl Logan, with memorial video)
Heart of Steel (Making of 'Kings of Metal' Video)
Bass Solo / Sting of the Bumblebee
Wheels of Fire (Ken Kelly Video)
Hail and Kill
Kings of Metal
Encore:
Warriors of the World United
Black Wind, Fire and Steel
The Crown and the Ring (Lament of the Kings)
manowar akustycznie. rzadko się to zdarza. przy okazji można się zastanowić, czy Adams nie jest najlepszym wokalistą w heavy metalu. zero pedalskiego wycia i fenomenalna barwa
ciut lepszy od Dickinsona ciut gorszy od Dio - tak bym to ustawił, ale ja się na heavy nie znam
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Olo pisze:ciut lepszy od Dickinsona ciut gorszy od Dio - tak bym to ustawił, ale ja się na heavy nie znam
Zawsze mialem problem jesli chodzi wokalistow kto w heavy/power metalu.......do kiedy zobaczylem Marka Tornillo:((((( slawy wyzej wymienionych nie osiagnie ale wokalem spokojnie daje rade
Heretyk pisze:
manowar akustycznie. rzadko się to zdarza. przy okazji można się zastanowić, czy Adams nie jest najlepszym wokalistą w heavy metalu. zero pedalskiego wycia i fenomenalna barwa
coś w tym jest. w tych akustycznych numerach podobny ma głos do cygana Kimballa z Toto :)
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD