Party San Festival 2015
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Party San Festival 2015
Czytasz pan w moich myślach...ale nie. W tym roku obiecałem sobie zdrowy rozsądek i kulturalne spędzenie wolnego czasu, bez niepotrzebnej gonitwy i szaleństwa.
-
- rozkręca się
Własnie o to chodzi że przy tej rozpisce można to ogarnąć bez szaleństwa i gonitwy, aczkolwiek nie wiem dokładnie co masz na myśli.
Jeśli chodzi o kapele to zawsze mam kilka wybranych i nie biegam od sceny do sceny jeśli o takiej gonitwie pisałeś. Zresztą jaki sens oglądać cokolwiek po Autopsy, morde zalać i spać :)) Bałem się że to się pomiksuje jeśli chodzi o dni a tu mam 9/10 - Master's Hammer, Macabre,Incantation (jeszcze Protector mogli by wrzucić i Helheim i dziękuje) a potem można śmigać na PS.
Jeśli chodzi o kapele to zawsze mam kilka wybranych i nie biegam od sceny do sceny jeśli o takiej gonitwie pisałeś. Zresztą jaki sens oglądać cokolwiek po Autopsy, morde zalać i spać :)) Bałem się że to się pomiksuje jeśli chodzi o dni a tu mam 9/10 - Master's Hammer, Macabre,Incantation (jeszcze Protector mogli by wrzucić i Helheim i dziękuje) a potem można śmigać na PS.
Mam na myśli fakt, że to jest jednak kilkaset kilometrów. Samo się nie przejedzie, a gdy jestem na bani, za kierownicę się nie pcham.Infernal pisze:Własnie o to chodzi że przy tej rozpisce można to ogarnąć bez szaleństwa i gonitwy, aczkolwiek nie wiem dokładnie co masz na myśli.
Infernal pisze:morde zalać i spać :))
To nie ja. Ja tak nie mam.
Triptykon zamiast miętkich cipek z Morbid Angel. Znakomicie.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nie rozumiem fascynacji tym zespołem. Triptykon jest jedyną kapelą na której koncercie zasnąłem (na stojąco!). Dodam, że nie byłem zmęczony, niewyspany ani pijany (ze 3-4 piwa poszły). Z płyt nie miałem odwagi sprawdzić.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- mistrz forumowej ceremonii
smutna sprawa, bo kapela jest znakomita. taka nieco słabsza kontynuacja tego, co zrobili na Monotheist, czyli jednej z najlepszych płyt ever
- Gore_Obsessed
Po prostu chyba nie dla mnie. Preferuję żywsze, bardziej dziarskie granie.
-
rozumiem i szanuje
Kreator nie, Voivod też, Triptykon be, boję się pytać o Candlemass. Pachnie mi to jedną wielką prowokacją, albo kompromitacją. No ale to takie tylko gdybania, Przynajmniej Venom się zgadza, bo tak naprawdę reszta to chuj, a jak czytam, że Venom chujowy, to zaczynam bać się własnego cienia. Ważne że Venom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Gore_Obsessed
KREATOR z lat 80. lubię. :) W zasadzie do "Cause for conflict" włącznie to była bardzo porządna kapela.
CANDLEMASS szanuję, ale nie porywa. Zupełnie nie moje granie. Mało słucham rzeczy nastawionych na powolny ciężar. Zazwyczaj takie granie mnie nie hipnotyzuje tylko usypia. Ja muszę mieć odpowiednie tempo i wyraziste riffy.
CANDLEMASS szanuję, ale nie porywa. Zupełnie nie moje granie. Mało słucham rzeczy nastawionych na powolny ciężar. Zazwyczaj takie granie mnie nie hipnotyzuje tylko usypia. Ja muszę mieć odpowiednie tempo i wyraziste riffy.
Tymczasem, podano konkretne godziny wystąpień poszczególnych artystów.
https://www.party-san.de/bands-2017/running-order/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdyby ktoś, mimo wszystko, był chętny, na piwne randewu, będę w okolicach charakterystycznego samochodu, marki Polonez, wersja Truck dubel kabina, koloru pistacjowego na krakowskich blachach.
https://www.party-san.de/bands-2017/running-order/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdyby ktoś, mimo wszystko, był chętny, na piwne randewu, będę w okolicach charakterystycznego samochodu, marki Polonez, wersja Truck dubel kabina, koloru pistacjowego na krakowskich blachach.
- ozzy
- postuje jak opętany!
Nie wiem jak inni, ale ja siedzę w hotelu w okolicach Weimaru i popijam Pilsnera.
Spodziewałem się, że będzie dobrze, ale to czego byłem naocznym świadkiem, przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Widziałem w swoim życiu kilka bdb, death metalowych zespołów, w bdb oryginalnych składach, ale Bóg jest jeden. Nazywa się Reifert. To sam smrodopach skurwysyn . Postawą, brzmieniem, ciężarem, death metalem, rozpierdalają i wynoszą na noszach wszystkich obecnie grających, a numer Burial mógłby być hymnem dziadów pamiętających czym jest pierdolnięcie, którego podobno Autopsy brakuje.
- Gore_Obsessed
- hcpig
Na sen - ok. IMHO nudne. rozwleczone jak flaki z olejem, do tego melodyjne solówki. No ale na forume to płyta tektoniczna.
BTW czy Ty czasem nie masz już tej płyty zafoliowanej od kilku lat?
Yare Yare Daze
-
ja tam polecam. z kolei dwie następne można sobie darować
- Plastek
- Kontakt:
+1hcpig pisze:Na sen - ok. IMHO nudne. rozwleczone jak flaki z olejem, do tego melodyjne solówki. No ale na forume to płyta tektoniczna.
Skrajnie nudne, olbrzymie wręcz gówno. Do tego mocno sofciarskie i melodyjne.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W porównaniu z debiutem i dwójką jebie nijakością ale znowu bez skrajności, jest sporo momentów.
Jebać żuli.
-
- weteran forumowych bitew
Gore_Obsessed pisze:To warto posłuchać tego "Macabre eternal"?
Bierz się do roboty! Materiał trochę trwa więc ze trzy lata masz z głowy:)