Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no nie pisz, że nigdzie klina nie było :)Harlequin pisze:Mnie o 8:00 obudził remont w klatce obok... czuje sie jak zombie, a już zdązyłem obskoczyć pół miasta
To akurat nie było potrzebne, ale papier do drukarki owszem ;)Oki pisze:no nie pisz, że nigdzie klina nie było :)Harlequin pisze:Mnie o 8:00 obudził remont w klatce obok... czuje sie jak zombie, a już zdązyłem obskoczyć pół miasta
Potwierdzam. Ja stałem pod sceną pod prawym głośnikiem a czasem z przodu i generalnie, pomimo że głowę urywało, to było świetnie słychać, no może poza wokalem, który rzeczywiście czasem ginął w ogólnym natężeniu łoskotu. Sala koncertowa była zdecydowanie za mała jak tego typu gigi ale przynajmniej czuje się sonicznie przemielony, metal to ma być metal a nie rurki z kremem ;)Harlequin pisze:Dlatego trzeba było iść pod scenę, tam było dużo lepiej. Troche wokal ginął, ale za to jak wjeżdzała druga gitara to brzmiało to jak brzytwa.Skaut pisze:Jednak ten zjebany głośnik mega wkurwiał, choć na szczęście nie trzeba było się domyślać co grają. Generalnie Demilich jak na tylko jedną nagraną zajebistą płytę zagrali znakomicie. Frontman łatwo łapał kontakt z publiką i chyba sam się zdziwił, że w Polsce są darzeni taką sympatią, bo frekwencyjnie praktycznie cały klub był zapełniony. Świetny gig. Niech wracają (i grają) częściej.
To jest wina klubu który nie umie tej sprawy załatwić z administratorem budynku, jak sądzę: bo im się nie chce. O Piotrku wiedzieli na 100%.Harlequin pisze:Nie pierdol Tomaszek, było zajebiście :) Ale z tą winda to trzeba było pomyśleć jednak, bo targanie Piotrasa po schodach choć spektakularne i jakby nie patrzeć pokazujace, że brać się łączy, to jednak troche dyskwalifikuje osoby niepełnosprawne.
No przecież była - na korpusie Prosiaka :>SODOMOUSE pisze:szkoda , że tego koszula nie będzie ....chyba sobie sam zrobię.
Oto słowa prawdy.Harlequin pisze:Zacytuje GelO: "Kto nie był ten chuj i pedał"
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Panowie jako wywołany piszę w punktachTomaszek pisze:To jest wina klubu który nie umie tej sprawy załatwić z administratorem budynku, jak sądzę: bo im się nie chce. O Piotrku wiedzieli na 100%.Harlequin pisze:Nie pierdol Tomaszek, było zajebiście :) Ale z tą winda to trzeba było pomyśleć jednak, bo targanie Piotrasa po schodach choć spektakularne i jakby nie patrzeć pokazujace, że brać się łączy, to jednak troche dyskwalifikuje osoby niepełnosprawne.
Sam Piotr ci powie że wychodzenie to pikuś i szczęście w nieszczęściu, że może sobie tą windą zjechać na relaksie.
No min. o Tobie myślałem że nie stracę :)SODOMOUSE pisze:^ chudy żem ale ambitny :)