Brutal Assault 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Brutal Assault 2019
I Krzysiek nierówno gra. Niby jak mógłby grać równo, skoro nie stać ich na wokalistę i musi obsadzać dwa etaty?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
I nie dość , że nierówno, nie dość, że w trampkach, to jeszcze bez eleganckich tatuaży. Są to straszne dziady. Muszę im chyba wysłać jakąś paczkę do tej Ameryki. Może koc, albo chociaż śpiwór?
- Sybir
Chcesz jakieś adresy od Jurka?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Dragazes
- w mackach Zła
Monster Magnet - super info!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
Odwolaja
- uglak
jedna z najciekawszych aktualizacji: Hellhammer, Monster Magnet, Primordial. z ciekawosci zobacze tez Coven i Vampilla, a jak czasowo sie zgra to moge zajrzec i na Skeletal Remains.
Guilty of being right
-
- rozkręca się
-
- postuje jak opętany!
Sporo wskazuje na to, że się w tym roku fest wyprzeda z wyprzedzeniem. Wedle strony brutalowej zostało 17% biletów, chyba jeszcze nigdy tak nie schodziły. A nawet cały skład jeszcze nie ogłoszony.
- Headcrab
- Kontakt:
Dzięki za info, nawet mi to nie przyszło do głowy, by kupować bilety na brutala z takim wyprzedzeniem. Mógłbys dać link do tej informacji? Szukam i nie mogę jakoś znaleźć.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- uglak
chodzi o informacje przy kupnie e-biletow (https://shop.brutalassault.cz/cs/tickets/detail/id/74" onclick="window.open(this.href);return false;). tyle, ze przy drugim rodzaju biletow nie ma zadnego limitu (https://shop.brutalassault.cz/cs/d-1071 ... -vstupenka" onclick="window.open(this.href);return false;). dodatkowo bilety sa dostepne jeszcze w Niemczech na jakims ichnim serwisie, a u Pepikow fizycznie w kilku miejscach, wiec te 17% to na pewno nie ogolna liczba pozostalych biletow tylko jakas pula.
ja na zainteresowanie patrze przez inny wskaznik - sprzedalo sie na razie tylko 3/4 wejsciowek na taras widokowy, a w tamtym roku w okolicach kwietnia juz chyba zabraklo ;-)
ja na zainteresowanie patrze przez inny wskaznik - sprzedalo sie na razie tylko 3/4 wejsciowek na taras widokowy, a w tamtym roku w okolicach kwietnia juz chyba zabraklo ;-)
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Sam jestem ciekaw jak to jest faktycznie, chociaż pewnie jakby było na granicy wyprzedaży to trąbiliby o tym na fejsbuku i okolicach. Tak czy siak, e-bilety na tej stronie od jakichś dwóch tygodni (od wtedy śledzę mniej więcej) znikają w tempie 1 - 2% dziennie, jak tak dalej pójdzie, to za dwa tygodnie się okaże o co biega :)uglak pisze:chodzi o informacje przy kupnie e-biletow (https://shop.brutalassault.cz/cs/tickets/detail/id/74" onclick="window.open(this.href);return false;). tyle, ze przy drugim rodzaju biletow nie ma zadnego limitu (https://shop.brutalassault.cz/cs/d-1071 ... -vstupenka" onclick="window.open(this.href);return false;). dodatkowo bilety sa dostepne jeszcze w Niemczech na jakims ichnim serwisie, a u Pepikow fizycznie w kilku miejscach, wiec te 17% to na pewno nie ogolna liczba pozostalych biletow tylko jakas pula.
W tym roku chyba szybciej wyprzedał się parking, dwa tygodnie temu kupowałem to był 1%, zaraz potem się skończyło.
Warto w każdym razie trzymać rękę na pulsie, jeśli komuś zależy :)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
hellhammer bym zobaczyl... ale rozumiem tam nie ma jednodniowych biletow?
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- postuje jak opętany!
A Antaeus by nie zobaczył przy okazji ?pr0metheus pisze:hellhammer bym zobaczyl... ale rozumiem tam nie ma jednodniowych biletow?
- SODOMOUSE
Ja leciałbym tylko na ten spektakl (Antaeus)...Immanis pisze:A Antaeus by nie zobaczył przy okazji ?pr0metheus pisze:hellhammer bym zobaczyl... ale rozumiem tam nie ma jednodniowych biletow?
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Headcrab
- Kontakt:
Z tymi kończącymi się biletami to jednak fałszywy alarm, dziś wg sklepu brutala zostało 41% biletów, a nie 17% jak ostatnio. W sumie dobrze że temat wyszedł, przynajmniej kupiłem i mam już z głowy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
zobaczyl by. mysle intensywnie w ta strone.Immanis pisze:A Antaeus by nie zobaczył przy okazji ?pr0metheus pisze:hellhammer bym zobaczyl... ale rozumiem tam nie ma jednodniowych biletow?
powtorze pytanie: sa bilety jednodniowe po ogloszeniu pelnego skladu i rozpisce>?
bo ostatnio na BA bylem z 8 lat temu
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak
to sie okaze blizej festiwalu - jak sie bedzie za dobrze sprzedawal to nie bedzie. poza tym, z chyba jednym wyjatkiem, jedniodniowe oznaczaly sobotnie. na inne dni nie mozna bylo kupic jednodniowego biletu. mozliwe, ze to sie zmienilo, bo ostatnie pare lat nie interesowalem sie jednodniowymi.
Guilty of being right
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W zeszłym roku też chyba nie było biletów na pojedyncze dni, choć organizator odpisał mi na maila że można kupić. Ale na miejscu nikt nic nie wiedział....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Raagoon
Vstupenku na przyrodniczą trybunę zostało jeden procent. Żeby nie było zaskoczenia.