czy lepiej zna się na muzyce metalowej, czy na obronności

BTW jako dziennikarz od wywiadów jest ok
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
mi się to akurat bardzo podobałowhen_in_sodom pisze: ↑25-07-2022, 10:59Szkoda, że Bruce nie nawinął nic o sytuacji za naszą wschodnia granicą. Wyraził jedynie radość, że już koniec pandemii i że znów możemy się zobaczyć.
Mi też się to podobało. Po chuj mieszać muzykę z polityką... niestety babka z WT wyskoczyła z wielką ukraińską flagą i to był jedyny zgrzyt.Żułek pisze:bo Bruce faktycznie troszke był niewyraźny ale bez przesady
mi się to akurat bardzo podobałowhen_in_sodom pisze: ↑25-07-2022, 10:59Szkoda, że Bruce nie nawinął nic o sytuacji za naszą wschodnia granicą. Wyraził jedynie radość, że już koniec pandemii i że znów możemy się zobaczyć.
pół biedy sama flaga, niech se pomacha jak musiGunman pisze: ↑25-07-2022, 15:14Mi też się to podobało. Po chuj mieszać muzykę z polityką... niestety babka z WT wyskoczyła z wielką ukraińską flagą i to był jedyny zgrzyt.Żułek pisze:bo Bruce faktycznie troszke był niewyraźny ale bez przesady
Mam mniej więcej takie same zdanie. Przede wszystkim w kontekscie podejmowanej tematyki w tekstach jak i samej przemowy. Albo po prostu odpuścić sobie gadkę o covidzie bo to ona tutaj byla zbędna, zwłaszcza ze 90% osob ma to w huju. Chociaż przede mną stała jakaś Wietnamka (?) i bawiła się w... masce.trup pisze: ↑25-07-2022, 17:54Panowie, bzdury wypisujecie.
Skoro Dick-In-Son może przypomnieć o dywizjonie 303 po piosence "Aces High" (WOJNA)
Skoro maja utwór "The Trooper" (Wojna)
Skoro mają utwór "Brighter than a Thousand Suns" (o wyścigu zbrojeń - Wojna + Polityka)
To chyba przy tak licznej publiczności MOŻNA się pokusić o jakąś deklarację, gest solidarności.... Zwłaszcza w Polsce, która za miedzą ma wojnę a na stadionie na pewno było dużo Ukraińców. No chyba, że.... ma się to w chuju albo jest jakiś inny powód. Chętnie bym się dowiedział jaki. Może racjonalny. Może prozaiczny.
To jest czas kiedy takie gesty mają znaczenie.
Otóż to. Jakoś Biff Byford i Tom Warrior potrafili o sytuacji w Ukrainie podczas swoich występów na Mysticu wspomnieć i nikomu to raczej nie zazgrzytało. Z drugiej strony nie spodziewałbym się jakichś gestów ze strony zespołu, który odwołanie koncertów w Ukrainie i Rosji na swoim FB umotywował "sytuacją" w Ukrainie, a nie nazwał sprawy po imieniu "wojną". Typy straciły wiele w moich oczach, zwłaszcza, że od dawna jest to bardziej fabryka a nie zespół, a sam Bruce porównuje fanów do klientów przedsiębiorstwa.trup pisze: ↑25-07-2022, 17:54Panowie, bzdury wypisujecie.
Skoro Dick-In-Son może przypomnieć o dywizjonie 303 po piosence "Aces High" (WOJNA)
Skoro maja utwór "The Trooper" (Wojna)
Skoro mają utwór "Brighter than a Thousand Suns" (o wyścigu zbrojeń - Wojna + Polityka)
To chyba przy tak licznej publiczności MOŻNA się pokusić o jakąś deklarację, gest solidarności.... Zwłaszcza w Polsce, która za miedzą ma wojnę a na stadionie na pewno było dużo Ukraińców. No chyba, że.... ma się to w chuju albo jest jakiś inny powód. Chętnie bym się dowiedział jaki. Może racjonalny. Może prozaiczny.
To jest czas kiedy takie gesty mają znaczenie.
I ja pewnie też.
i ja i ja