trudno, najwyżej nie pójde

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
trudno, najwyżej nie pójde
czy lot na księżyc jest w cenie ?
Panie z takim podejściem do plebsu to KO nigdy nie wygra wyborów. Śmierć elytom! hyhyAscetic pisze: ↑30-11-2022, 09:28Czyli nie dla biedaków. BDB.
Właśnie się ustawiam z ziumusiem, z którym się nie widziałem ze 4 lata, ogarnia, ale też nie wie tego. Zapytam tutaj o co biega z tym biletem 2 dniowym, bo nas dwa spotkania towarzyskie, z metalką, tak przy okazji, w tle, jednak nie interesują. Da się jeden wziąć? Głupie pytanie, ale jednak je zadaję, bo nie widzę informacji w czym rzecz z tym dwudniowym.
Byłem.
znalazłem na fejsie takie cuśsoulsick pisze: ↑30-11-2022, 10:28Za overkill.pl :
Obecnie ceny za dwa koncerty prezentują się następująco:
* 430-1380 zł - Trybuny
* 2875 zł - Snake Pit - GA - miejsce stojące
* 1235 zł - GA - Płyta - miejsce stojące
* 835 zł - Trybuny - sektor dla dzieci - bilet dla osoby dorosłej
* 417 zł - Trybuny - sektor dla dzieci - dzieci poniżej 16 lat
Nergala stać
Żułek pisze: ↑16-01-2023, 13:28znalazłem na fejsie takie cuśsoulsick pisze: ↑30-11-2022, 10:28Za overkill.pl :
Obecnie ceny za dwa koncerty prezentują się następująco:
* 430-1380 zł - Trybuny
* 2875 zł - Snake Pit - GA - miejsce stojące
* 1235 zł - GA - Płyta - miejsce stojące
* 835 zł - Trybuny - sektor dla dzieci - bilet dla osoby dorosłej
* 417 zł - Trybuny - sektor dla dzieci - dzieci poniżej 16 lat
Obecnie ceny za jeden koncert prezentują się następująco:
➡ 259 - 865 zł - Trybuny
➡ ? zł - Snake Pit - GA - miejsce stojące
➡ 775 zł - GA - Płyta - miejsce stojące
➡ ? zł - Trybuny - sektor dla dzieci - bilet dla osoby dorosłej
➡ ? zł - Trybuny - sektor dla dzieci - dzieci poniżej 16 lat
Pakiety Enhanced Experience:
➡ Frantic GA Early Entrance - 1 199 zł
➡ Moth Into Flame Snakepit - 2 799 zł
➡ One (Trybuna dolna) - 2 199 zł
➡ Seek & Destroy (Trybuna dolna) - 1 399 zł
czyli zostaje iść na oba albo wcale, poczekam do wypłaty i pomyśle bo w styczniu juz za duzo przepierdoliłem![]()
zobaczymy co się trafi, może nie bedzie tak zle bo jednak scena jest na srodkuAnzhelmoo pisze: ↑14-06-2023, 23:06Przecież wizyta na najtańszych trybunach na Narodowym mija się z celem. Na płycie chociaż możesz sobie podrozowac w poszukiwaniu fajnego miejsca (choć w ścisku to będzie trudno), no ale na trybunach jesteś skazany na to co otrzymasz - a prawdopodobnie szału nie będzie brzmieniowo.
Trzy godziny temu skończył się koncert Iron Maiden za 240zł - to masz na myśli? Nawet ten sam pejsaty organizator...Anzhelmoo pisze: ↑14-06-2023, 23:06Z drugiej strony tak narzekam na ceny, ale prawda jest taka, że minęły już gigi dużych wykonawcow za 250 zł i mniejszych za 80-120 zł już minęły, też trzeba na to brać poprawkę. Pół roku temu na Einsturzende Neubauten bilety kosztowały koło 170 zł. Było warto, ale przed pandemią jednak taka cena za klubowy gig bez żadnych supportów był nie do pomyslenia.
ale hala to jednak nie stadionuglak pisze: ↑15-06-2023, 02:27Trzy godziny temu skończył się koncert Iron Maiden za 240zł - to masz na myśli? Nawet ten sam pejsaty organizator...Anzhelmoo pisze: ↑14-06-2023, 23:06Z drugiej strony tak narzekam na ceny, ale prawda jest taka, że minęły już gigi dużych wykonawcow za 250 zł i mniejszych za 80-120 zł już minęły, też trzeba na to brać poprawkę. Pół roku temu na Einsturzende Neubauten bilety kosztowały koło 170 zł. Było warto, ale przed pandemią jednak taka cena za klubowy gig bez żadnych supportów był nie do pomyslenia.
Generalnie to samo, na stadionie nie byłem w ogóle a tak na większych gigach to może z 5 razy w życiu - Maideni, Dead Can Dance, Manowar, na festiwalu żadnym większym też nie byłem, zdecydowanie wolę takie gigi do max 200 osób.
Polscy fani skupieni w fanklubie Overkill.pl na pierwszy z tych koncertów szykują wyjątkową akcję pod hasłem "Żółty Stadion". Całe przedsięwzięcie będzie polegało na podniesieniu przez fanów żółtej folii po wejściu zespołu na scenę i trzymaniu jej przez cały pierwszy utwór.
Łączna kwota produkcji folii, dokładnie takiej jaka pojawia się na meczach reprezentacji oraz kolportażu na każde miejsce na stadionie, to przedział między 28-30 tys. złotych. W związku z tym fanklub postanowił poprosić o finansowe wsparcie za pośrednictwem jednego z serwisów crowdfundingowych. Obecnie (8 kwietnia) na liczniku widnieje kwota ponad 12,8 tys. zł.
Pomysł żółtego stadionu związany jest z kolorystyką płyty "72 Seasons" i towarzyszącej jej trasie. Fani nie chcą powielać pomysłu 35-metrowej biało-czerwonej flagi, która pojawiła się na Stadionie Śląskim w Chorzowie w 2008 r. Po latach James Hetfield (wokal, gitara) powiedział, że to była najbardziej zwariowana rzecz, jaką kiedykolwiek zrobili fani na koncercie. Ostatecznie flaga trafiła do siedziby Metalliki w San Rafael (Kalifornia) w Stanach Zjednoczonych.
Niby nic, ale w sumie czamu nie?Żułek pisze: ↑09-04-2024, 01:56Polscy fani skupieni w fanklubie Overkill.pl na pierwszy z tych koncertów szykują wyjątkową akcję pod hasłem "Żółty Stadion". Całe przedsięwzięcie będzie polegało na podniesieniu przez fanów żółtej folii po wejściu zespołu na scenę i trzymaniu jej przez cały pierwszy utwór.
Łączna kwota produkcji folii, dokładnie takiej jaka pojawia się na meczach reprezentacji oraz kolportażu na każde miejsce na stadionie, to przedział między 28-30 tys. złotych. W związku z tym fanklub postanowił poprosić o finansowe wsparcie za pośrednictwem jednego z serwisów crowdfundingowych. Obecnie (8 kwietnia) na liczniku widnieje kwota ponad 12,8 tys. zł.
Pomysł żółtego stadionu związany jest z kolorystyką płyty "72 Seasons" i towarzyszącej jej trasie. Fani nie chcą powielać pomysłu 35-metrowej biało-czerwonej flagi, która pojawiła się na Stadionie Śląskim w Chorzowie w 2008 r. Po latach James Hetfield (wokal, gitara) powiedział, że to była najbardziej zwariowana rzecz, jaką kiedykolwiek zrobili fani na koncercie. Ostatecznie flaga trafiła do siedziby Metalliki w San Rafael (Kalifornia) w Stanach Zjednoczonych.![]()
![]()
![]()