Arcturus w Polsce
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Arcturus w Polsce
@maciek z klanu
jestem bardzo rad, ze przynajmniej ty zalapales ironie : ) ) )
jestem bardzo rad, ze przynajmniej ty zalapales ironie : ) ) )
Z całym szacunkiem, TY już się na ten koncert nie wybieraj, nie kupuj biletów, nie rezerwuj noclegów, nawet o koncercie nie myśl, a jest szansa - cicha, mała, ale jest ,że wychylisz browara z 535:) Królestwo za TEN numerIRONMIL pisze:Poczekajmy, poczekajmy... powoli oduczam się cieszyć z zapowiadanych koncertów. Cieszyłem już się z Killing Joke, Venom, Sodom, Dodheimsgard... starczy tej radości. Arcturus jeszcze nie widziałem na żywo. Ostatnio w ogóle ich nie słucham, więc jeszcze nie wiem czy się wybiorę. Do stycznia 2012 może się jeszcze wiele zmienić...
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Koncert został odwołany.
http://www.last.fm/event/1837159+Avant-Garde+Night+2
edit:
ale co ciekawe:
"Koncert odwołany, ale ARCTURUS będzie w Megaclubie 14 stycznia kurwa !!! VIRUS przybędzie też do Mega 17 grudnia !!!! Bilety na VIRUS w cenie 70/80 zł, a na ARCTURUS 85-99 !!!!!! FUCK YEAH !! Bilety można kupować od 26 lipca ! "
edit:
ale co ciekawe:
"Koncert odwołany, ale ARCTURUS będzie w Megaclubie 14 stycznia kurwa !!! VIRUS przybędzie też do Mega 17 grudnia !!!! Bilety na VIRUS w cenie 70/80 zł, a na ARCTURUS 85-99 !!!!!! FUCK YEAH !! Bilety można kupować od 26 lipca ! "
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- empir
http://www.masterful-magazine.com/forum ... 20#p660932 ;)beastov23 pisze:Koncert został odwołany.
edit:
ale co ciekawe:
- borsuk
- rozkręca się
"Zapowiadany na 10.11.2011 r. koncert pod nazwą "Avant-Garde Night vol. 2", z udziałem m.in. grup Arcturus i Virus, nie odbędzie się. Powodem są zobowiązania muzyków w innym zespołach i projektach. Wszystkie zakupione bilety będzie można zwracać w punktach sprzedaży od wtorku, 26 lipca 2011. Formacje Arcturus i Virus przyjadą do Polski w innych terminach.
Virus wystąpi 17 grudnia 2011 w katowickim "Mega Clubie". Bilety w cenie 70 zł (przedsprzedaż) i 80 zł (w dniu koncertu) będą dostępne od 26 lipca.
Arcturus zagra 14 stycznia 2012 roku, także w katowickim "Mega Clubie". Bilety w cenie 85 zł (przedsprzedaż) oraz 99 zł (w dniu koncertu) będą dostępne w sprzedaży także od 26 lipca."
Noo zobaczymy ;)
Virus wystąpi 17 grudnia 2011 w katowickim "Mega Clubie". Bilety w cenie 70 zł (przedsprzedaż) i 80 zł (w dniu koncertu) będą dostępne od 26 lipca.
Arcturus zagra 14 stycznia 2012 roku, także w katowickim "Mega Clubie". Bilety w cenie 85 zł (przedsprzedaż) oraz 99 zł (w dniu koncertu) będą dostępne w sprzedaży także od 26 lipca."
Noo zobaczymy ;)
- Maleficio
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- borsuk
- rozkręca się
- Najprzewielebniejszy
zrodlo tak, organizator nie:
Wcześniej anonsowany koncert pod nazwą Avant-Garde Night vol. 2 z udziałem m.in. Arcturusa i Virusa nie odbędzie. Powodem są koncertowe zobowiązania muzyków w innym zespołach i projektach.
Wszystkie zakupione bilety będzie można zwracać w punktach sprzedaży od wtorku 26 lipca.
Koncerty Arcturusa i Virusa odbędą się w innych terminach. Virus wystąpi 17 grudnia 2011 w katowickim Megaclubie. Bilety w cenie 70zł w przedsprzedaży i 80zł w dniu koncertu będą dostępne w sprzedaży już od wtorku 26 lipca. Natomiast Arcturus zagra 14 stycznia 2012 roku także w katowickim Megaclubie. Bilety w cenie 85zł w przedsprzedaży oraz 99zł w dniu koncertu będą dostępne w sprzedaży także od wtorku 26 lipca. Koncerty te zorganizuje Agencja Live-Art.
http://masterful-magazine.com/newsy.php ... &id=347153
Wcześniej anonsowany koncert pod nazwą Avant-Garde Night vol. 2 z udziałem m.in. Arcturusa i Virusa nie odbędzie. Powodem są koncertowe zobowiązania muzyków w innym zespołach i projektach.
Wszystkie zakupione bilety będzie można zwracać w punktach sprzedaży od wtorku 26 lipca.
Koncerty Arcturusa i Virusa odbędą się w innych terminach. Virus wystąpi 17 grudnia 2011 w katowickim Megaclubie. Bilety w cenie 70zł w przedsprzedaży i 80zł w dniu koncertu będą dostępne w sprzedaży już od wtorku 26 lipca. Natomiast Arcturus zagra 14 stycznia 2012 roku także w katowickim Megaclubie. Bilety w cenie 85zł w przedsprzedaży oraz 99zł w dniu koncertu będą dostępne w sprzedaży także od wtorku 26 lipca. Koncerty te zorganizuje Agencja Live-Art.
http://masterful-magazine.com/newsy.php ... &id=347153
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- LiveArt
- rozkręca się
Witam wszystkich w swoim pierwszym poście na forum :)
Tak jak napisał powyżej Analripper koncert Arcturus odbędzie się dzięki nowej agencji Live Art. Jesteśmy spółką, która przejeła bookingi Piony m.in sztukę Arcturus. Już wkrótce ukaże się oficjalne oświadczenie w mediach dotyczące firmy oraz jej działań.
Tak jak napisał powyżej Analripper koncert Arcturus odbędzie się dzięki nowej agencji Live Art. Jesteśmy spółką, która przejeła bookingi Piony m.in sztukę Arcturus. Już wkrótce ukaże się oficjalne oświadczenie w mediach dotyczące firmy oraz jej działań.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Chuj z Arturem, Autopsy też przejęliście? ;)
- LiveArt
- rozkręca się
Temat koncertu Autopsy wygląda następująco: Nie przypominam sobie by gdziekolwiek/kiedykolwiek Piona oficjalnie ogłosił, że tak owy koncert będzie robił? :) Jeśli już mielibyśmy się podjąć ściągnięcia ich do Polski to na pewno nie w tym roku. W przyszłym jest to kwestia otwarta...Self pisze:Chuj z Arturem, Autopsy też przejęliście? ;)
- Deviant
- w mackach Zła
Pionę. :Dkregozmyk pisze:Co macie wspólnego z Pioną?;)LiveArt pisze:Jesteśmy spółką, która przejeła bookingi Piony
- LiveArt
- rozkręca się
Nie - Live Art to Sp. z o. o.kregozmyk pisze:Spółką prawa handlowego? Możesz podać KRS albo chociażby siedzibę? Co macie wspólnego z Pioną?;)LiveArt pisze:Jesteśmy spółką, która przejeła bookingi Piony
W kwestii tego co mamy wspólnego z Pioną odpowiedź już chyba była z mojej strony: przejęliśmy jego bookingi. Tak jak pisałem wcześniej już niedługo będzie oficjalne oświadczenie zarządu w w/w kwestii. :)
- empir
No to powodzenia życzę.LiveArt pisze:Jeśli już mielibyśmy się podjąć ściągnięcia ich do Polski to na pewno nie w tym roku. W przyszłym jest to kwestia otwarta...
- empir
Jeszcze niech 5x ktoś wklei. Nim coś wrzucicie to sprawdzajcie czy post wyżej ktoś tego już kilka razy nie wrzucił. ;)borsuk pisze:"Zapowiadany na 10.11.2011 r. koncert pod nazwą "Avant-Garde Night vol. 2", z udziałem m.in. grup Arcturus i Virus, nie odbędzie się. Powodem są zobowiązania muzyków w innym zespołach i projektach. Wszystkie zakupione bilety będzie można zwracać w punktach sprzedaży od wtorku, 26 lipca 2011. Formacje Arcturus i Virus przyjadą do Polski w innych terminach.
Noo zobaczymy ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
A jest już tracklista?empir pisze:No, jeszcze niech 5x ktoś wklei.
No wiadomix, że oficjalnie nie nie było. Tak czy siak również powodzenia na nowej drodze życia życzę.LiveArt pisze:Temat koncertu Autopsy wygląda nastepująco: Nie przypominam sobie by gdziekolwiek/kiedykolwiek Piona oficjalnie ogłosił, że tak owy koncert będzie robił? :) Jeśli już mielibyśmy się podjąć ściągnięcia ich do Polski to na pewno nie w tym roku. W przyszłym jest to kwestia otwarta...
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja również. Ściągnijcie ich kurwa bez względu na koszty. Ja mogę 2 stówki dać za bilet, czy ile tam będziecie chcieli. ;)empir pisze:No to powodzenia życzęLiveArt pisze: Jeśli już mielibyśmy się podjąć ściągnięcia ich do Polski to na pewno nie w tym roku. W przyszłym jest to kwestia otwarta...
- Self
- rasowy masterfulowicz
@kregozmyk - ja nic nie wiem, nie łap mnie za słówka. ;)
- Maleficio
- Kontakt:
i wszystko jasne, chociaż nazwę trzeba było inna wymyślić