Support wyborny. A auto zawsze kajś sie wciśnie.Deviant pisze:Lodowisko to jest.I kurde nie ma gdzie auta zaparkować.Block69 pisze:W najlepszy możliwy dzień - 6 czerwiec :) Jakaś tam stadion zimowy czy coś, kole 700 koron.
P.S.Support Malignant Tumour,czyli wstydu nie ma.
Slayer na Ursynaliach?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: Slayer na Ursynaliach?
PENIS METAL
- Deviant
- w mackach Zła
To co browarek?
Kupujesz bilety wcześniej, czy "walisz na pałę"?Deviant pisze:Ja na 95% będę.535 pisze:Ostrava jest całkiem realna. Nie dość, że rzut beretem, autostrada to dodatkowo termin zdecydowanie lepszy. Coś mi się k... wydaje, że jeszcze nic straconego.
- Deviant
- w mackach Zła
Na pałę,nigdy żle nie wyszedłem na tym ,u kanarów nawet 30% taniej biletongi na niektóre gigi kupowałem,a nawet na wyprzedane za darmoche wchodziłem,poza tym nic nie zwiastuje zeby miało zabraknąć.
Ostatnio zmieniony 31-05-2012, 18:13 przez Deviant, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- weteran forumowych bitew
To maksymalnie do dupy!!!:-(:-(:-(Góral pisze:To pisz na PM. Na koncercie nie będę.
ps. ok-nie ma problemu, a Ty odbieraj telefony i odpisuj na smsy i daj mi do siebie maila
-
Napisz w jakiej koszulce będziesz to się spotkamy i z miłą chęcią Cię poznam i nie tylko!!!:-):-):-)Scaarph pisze:ja będę
ps. na razie się waham jaką koszulkę założyć: SLAYERA, SODOM do In The... czy też do Mortal... czy DARKNESS do jedynki.
-
To do dupy-czyżby naprawdę zabrakło niezawodnej Ekipy z Lublina i to jeszcze na SLAYERZE!!!???gelO pisze:Jak coś to ja w pracy będę.
No nie wiem, ale pod scenę zostało według ticketpro około 300, a stojących z tyłu, ponad tysiąc. Zastanawiam się, bo chciałbym uniknąć "czeskiego filmu" z pocztą, a zresztą ch... z tym. Skoro tak, to "ryzyk-fizyk", najwyżej przedmucham turbinę...Deviant pisze:Na pałę,nigdy żle nie wyszedłem na tym ,u kanarów nawet 30% taniej biletongi na niektóre gigi kupowałem,a nawet na wyprzedane za darmoche wchodziłem,poza tym nic nie zwiastóje zeby miało zabraknąć.
- Husar
Tę jedynkę DARKNESS to sam bym chcial, skąd masz?Death in another way pisze:Napisz w jakiej koszulce będziesz to się spotkamy i z miłą chęcią Cię poznam i nie tylko!!!:-):-):-)Scaarph pisze:ja będę
ps. na razie się waham jaką koszulkę założyć: SLAYERA, SODOM do In The... czy też do Mortal... czy DARKNESS do jedynki
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
A niech będzie i absolutne zero, czyli blisko -280 stopni-nie ważne, TO JEST KURWA KONCERT SLAYERA-nic w nim nie przeszkodzi i nic innego się poza NIM nie liczy!!!:-):-):-)Riven pisze:podobno ma padac deszcz, a temperatura 10 stopni :D
-
Dostałem kilka lat temu w prezencie od bdb kolegi-Polaka mieszkającego w Zagłębiu Ruhry-wielkiego, aczkolwiek wtedyHusar pisze:Tę jedynkę DARKNESS to sam bym chcial, skąd masz?
stosunkowo młodego fana thrashu zwłaszcza teutońskiego po dyskusji na jego temat-zdjął ją z siebie i mi ją dał, stwierdzając,
że ją u siebie i tak kupi!!!
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
Mości panowie jakies połączenie sensowne jest z tą Ostravą z Katowic lub BB? Lub może kto ma jakieś miejsce w samochodzie bo jak jutro sobie smaku narobię to możliwe, że i do Czech bym spróbował...
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Przesympatyczny kolego, niezmiernie głupio i przykro jest mi cię rozczarować, gdyż mój post był niestety tylko głupim żartem. :( Co nie zmienia faktu, iż jestem przekonany, że kiedyś w końcu uda się spotkać, nachlać i zasiać trochę terroru! A całkiem prawdopodobne jest, że my już się znamy, tylko jeszcze o tym nie wiemy!!!:-)))Death in another way pisze:Napisz w jakiej koszulce będziesz to się spotkamy i z miłą chęcią Cię poznam i nie tylko!!!:-):-):-)Scaarph pisze:ja będę
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Heheh, takie coś dzisiaj znalazłem :D
http://www.lastfm.pl/festival/2073427+U ... /_/2053302
http://www.lastfm.pl/festival/2073427+U ... /_/2053302
-
- mistrz forumowej ceremonii
Lepiej jakby krzyknął : "Jebać Kler":D
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pomarzyć zawsze wolno :)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Żenujące, mam nadzieję że nie przejdzie.
-
- postuje jak opętany!
sprzedam karnet dla studentów za 90zł
EDIT: poszło
EDIT: poszło
Ostatnio zmieniony 31-05-2012, 22:54 przez Buła, łącznie zmieniany 1 raz.
- MinT
- Kontakt:
Ja będę w nazi-koszulce 'live Zabrze '94'. Jest szara, podarta i ma jebitny, czerwony, odwrócony krzyż na plerach.
ps. zawsze lałem z wypisywania koszulek. i tak najlepiej powiedzieć, że będę ten z długimi włosami, ubrany na czarno!!!:-)))
ps. zawsze lałem z wypisywania koszulek. i tak najlepiej powiedzieć, że będę ten z długimi włosami, ubrany na czarno!!!:-)))
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja będę w koszulce, spodniach i butach.