Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
A ja go nadal nie kupiłem i nie kupię jeżeli SLAYER niestety u Nas nie zagra; SLAYERA widziałem na żywo 4 razy,
Megadeth dwa razy, Metallicę raz, Anthrax'u wprawdzie jeszcze nie zwłaszcza z Belladonną (a jak grali w Proximie
z Bushem niestety nie mogłem tam zawitać), Behemotha kilka razy dawno temu, więc daruję sobie ten spęd
i anuluję dwudniowy urlop-czekam na rozwój sytuacji!!!:-)
Megadeth dwa razy, Metallicę raz, Anthrax'u wprawdzie jeszcze nie zwłaszcza z Belladonną (a jak grali w Proximie
z Bushem niestety nie mogłem tam zawitać), Behemotha kilka razy dawno temu, więc daruję sobie ten spęd
i anuluję dwudniowy urlop-czekam na rozwój sytuacji!!!:-)
Ostatnio zmieniony 09-06-2010, 12:21 przez Death in another way, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Nie wkurwiajcie mnie nawet...
Ale na razie nie wygląda najgorzej: na Sweden Rock Festival grają!
http://www.slayerized.com/whatsnew/slayernews.html
Ale na razie nie wygląda najgorzej: na Sweden Rock Festival grają!
http://www.slayerized.com/whatsnew/slayernews.html
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Zagrają, nie ma bata. Bilet już dawno mam i się cieszę. Lubię czytać te marudzenia, fajne to jest

-
Ja też mam nadzieję, że tak właśnie się stanie; mam nawet dla Was pewną propozycję nie do odrzucenia związaną z tymgelO pisze:Zagrają, nie ma bata. Bilet już dawno mam i się cieszę. Lubię czytać te marudzenia, fajne to jest![]()
![]()
tematem!!!:-)
ps. historoczno-symboliczny moment: właśnie stuknęło Ci dokładnie 666 posów na mesterfulu-gratulacje!!!:-)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Hehe, ale mi się udało:-)
Co za propozycja?
Co za propozycja?
-
Ano dokładnie tak, Grzesiu!!!:-)gelO pisze:Hehe, ale mi się udało:-)
Co za propozycja?
Podaj mi najlepiej na pm swój nr komórkowy, to do Ciebie zadzwonię i wszystko Ci wyjaśnię!!!:-)
-
- zaczyna szaleć
-
Tak apropos aury w Warszawie na najbliższe 17 dni i mających się wtedy odbyć festiwali i koncertów:
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa !!!:-)
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa !!!:-)
-
- postuje jak opętany!
Ty ale na stronie pogodynki są prognozy raczej poglądowe
pogodynka pisze:Prezentowane dane pochodzą z komputerowych modeli numerycznych i nie są zweryfikowane przez synoptyków!
- Tokarz
- zaczyna szaleć
Są miejsca w busie z Puław. Chętnych proszę o kontakt. tel. 605 288 939
- kocurejro
- postuje jak opętany!
Buła pisze:Ty ale na stronie pogodynki są prognozy raczej poglądowepogodynka pisze:Prezentowane dane pochodzą z komputerowych modeli numerycznych i nie są zweryfikowane przez synoptyków!
no to panie Wicherek przepowiedz pogode

-
Wiem o tym doskonale, zmieniają się też każdego dnia, dosyć często niemal jak w kalejdoskopie,Buła pisze:Ty ale na stronie pogodynki są prognozy raczej poglądowepogodynka pisze:Prezentowane dane pochodzą z komputerowych modeli numerycznych i nie są zweryfikowane przez synoptyków!
ale dają ogólny i przybliżony obraz jakiej aury można się spodziewać, zwłaszcza danego dnia
albo na najbliższe kilka dni; do tego jedną z głównych cech naszego klimatu jest zmieność
pogód i dlatego też przewidzenie pogody u Nas jest tak trudne, a jednego dnia mogą wystąpić
symptomy conajmniej dwóch, a nawet trzech pór roku, a żeby całą sprawę jeszcze bardziej
skomplikować to właściwie w naszej strefie klimatu umiarkowanego przejściowego wystąpują
nie cztery, ale sześć pór roku z dwoma dodatkowymi: przedzimiem i przedwiośniem, a na pogodę
u Nas wpływają coraz bardziej też inne czynniki jak np. zmiana kąta nachylenia Ziemi oraz inne,
o których się synoptykom i klimatologom nie śniło, więc sprawa jest niezwykle skomplikowana,
a to co napisałem to tylko przysłowiowy wierzchołek góry lodowej w tym temacie!!!:-)
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Lykantrop
Z każdym nowym postem Death in another way wymiękam 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
ale ja się na tym nie znamkocurejro pisze:Buła pisze:Ty ale na stronie pogodynki są prognozy raczej poglądowepogodynka pisze:Prezentowane dane pochodzą z komputerowych modeli numerycznych i nie są zweryfikowane przez synoptyków!
no to panie Wicherek przepowiedz pogode

wiem tylko że nie należy wierzyć pogodynce;)
- Skaut
no proszę, nawet Zubilewicz czytuje masterfulaDeath in another way pisze:Wiem o tym doskonale, zmieniają się też każdego dnia, dosyć często niemal jak w kalejdoskopie,Buła pisze:Ty ale na stronie pogodynki są prognozy raczej poglądowepogodynka pisze:Prezentowane dane pochodzą z komputerowych modeli numerycznych i nie są zweryfikowane przez synoptyków!
ale dają ogólny i przybliżony obraz jakiej aury można się spodziewać, zwłaszcza danego dnia
albo na najbliższe kilka dni; do tego jedną z głównych cech naszego klimatu jest zmieność
pogód i dlatego też przewidzenie pogody u Nas jest tak trudne, a jednego dnia mogą wystąpić
symptomy conajmniej dwóch, a nawet trzech pór roku, a żeby całą sprawę jeszcze bardziej
skomplikować to właściwie w naszej strefie klimatu umiarkowanego przejściowego wystąpują
nie cztery, ale sześć pór roku z dwoma dodatkowymi: przedzimiem i przedwiośniem, a na pogodę
u Nas wpływają coraz bardziej też inne czynniki jak np. zmiana kąta nachylenia Ziemi oraz inne,
o których się synoptykom i klimatologom nie śniło, więc sprawa jest niezwykle skomplikowana,
a to co napisałem to tylko przysłowiowy wierzchołek góry lodowej w tym temacie!!!:-)

Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Slysalem ze jak Slayer nie zagra to zastapi go Maria i bedzie rozdawal autografy , wiec ktos nie ma biletu niech sie mocno zastanaowi
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Na temat pogody: Pogodynka ssie, aż dziwie się że chwalą się logiem Teraz Polska, ale może ta nagroda to już żaden prestiż, bo rzadko kiedy podane przez nich informacje się sprawdzały. Bardziej wiarygodne źródło wg. mojej opinii jest http://www.wunderground.com/global/stations/12375.html. Tak powinien wyglądać profesjonaly serwis pogodowy.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Juz wolę, żeby padało, niz żeby był 35 stopniowy skwar.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Ja również (dla mnie optymalna temperatura to 15-20-25 stopni), a dziś może paść rekord tego lata, jeszczeAlsvartr pisze:Juz wolę, żeby padało, niz żeby był 35 stopniowy skwar.
w czasie trwania astronomicznej wiosny: akurat w W-wie ma być dziś aura z maksymalną temperaturą
aż 37-miu stopni Celsjusza!!!:-)