juz wczoraj nie dalo sie wytrzymac...ja piernicze...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dla mnie tak samo, no może z wyłączeniem tych 25Death in another way pisze:
Ja również (dla mnie optymalna temperatura to 15-20-25 stopni),
a Ty w końcu bedziesz czy nie, bo sie pogubiłem...Maleficio pisze:jestescie pizdy a nie metalowcy:P sloneczka sie przestraszyli
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
dobre:) To a propos ?Maleficio pisze:Spotkales Araye w kosciele?
może babka powinna dać sobie spokój już Długopisssem i wziąść kogoś młodszego powinna. Na pewno jest wielu młodych rolniko-pedałów którzy mieli by ogromny talent i pasowaliby do babki. Wtedy babka dostałaby nowej siły i odrodziłaby się na nowodługopisyyyyyyyyyy pisze:może Araya powinien dać sobie spokój już zespołem i wziąść kogoś młodszego powinni. Na pewno jest wielu młodych basistów-wokalistów którzy mieli by ogromny talent i pasowali by do Slayera. Wtedy zespół dostał by nowej siły i odrodzili by się na nowo.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Mi się wydaje, że wystarczyłoby, aby Araya tak w polu się narobił raz, drugi to by wiedział co to metal i zaczął grać jak dawniej. I jakby jedną zimę przegłodował, dając babce skarpety do cerowania i karmiąc serdela owadami to by się poznał.długopisyyyyyyyyyy pisze:A co to, Slayer to jakaś święta krowa? ja pisze to co inni myślą i się boją przyznać. Nowy wokalista dał by wiatru w żagle na pewno jak w każdej grupie. Może by nawet zaczeli grać agresywniej.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Tak, prawda. Każdy kto by popracował cały dzień w polu w pocie czoła zobaczył by co to jest.Lykantrop pisze:Mi się wydaje, że wystarczyłoby, aby Araya tak w polu się narobił raz, drugi to by wiedział co to metal i zaczął grać jak dawniej. I jakby jedną zimę przegłodował, dając babce skarpety do cerowania i karmiąc serdela owadami to by się poznał.długopisyyyyyyyyyy pisze:A co to, Slayer to jakaś święta krowa? ja pisze to co inni myślą i się boją przyznać. Nowy wokalista dał by wiatru w żagle na pewno jak w każdej grupie. Może by nawet zaczeli grać agresywniej.
Prawda, Darek?