07.03.14 Kraków - Mgła + Mare + One Tail, One Head +...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: 07.03.14 Kraków - Mgła + Mare + One Tail, One Head +...
aha czyli to cala symfonia a nie nutka
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
;)COFFIN pisze:Nie nudź:P
'Come the Blessed Madness'
- odór_z_grobów
- świeżak
W moim zasięgu nie pogowali bo zostali zepchnięci Trzeba było tępić takie towarzystwo :DBaton pisze:Czy nażelowane chłopaki pogowały podczas występu BESTIAL RAIDS?Bień pisze:.jesli chodzi ogolnie o ludzi to faktycznie..przekroj byl przejebany...od nazelowanych chlopakow po fanatycznych wyznawcow cultes des ghules.
- Bień
- postuje jak opętany!
No..w ciagu nocy z 2 cale browary wylalem na siebie przez mlyn...jebane paciory!..choc w sumie wiedzialem na co sie pisze idac z piwem pod scene 0_o
- COFFIN
A właśnie - Adrian, byłeś?
- tomder
- zaczyna szaleć
Wspomnień czar he he
Bestial Raids -zdjęcia- http://tomder.pl/bestial-raids-07-03-20 ... ng-krakow/" onclick="window.open(this.href);return false;
One Tail, One Head -zdjęcia - http://tomder.pl/one-tail-one-head-07-0 ... ng-krakow/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bestial Raids -zdjęcia- http://tomder.pl/bestial-raids-07-03-20 ... ng-krakow/" onclick="window.open(this.href);return false;
One Tail, One Head -zdjęcia - http://tomder.pl/one-tail-one-head-07-0 ... ng-krakow/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
fajne fotki jak na komurkie :P
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
The queue situation was A FUCKING FARCE. Amateur set up. A lot of pissed off people travelling big distances to stand in line for an hour. Any other country in Europe you would have a riot. OTT searches and ultra slow non ticket system. Bullshit start to the night.
Dalej lepsze.
Nice gig (part I've seen). Next time PLEASE SEND TICKETS TO THE PEOPLE. Last time I waited so long in 1984 for 2 kilos of sugar in Poland.
Nice gig (part I've seen). Next time PLEASE SEND TICKETS TO THE PEOPLE. Last time I waited so long in 1984 for 2 kilos of sugar in Poland.
- Sybir
Bardzo mnie radują te wpisy, zważywszy na fakt, że na bramce spędziłem - dosłownie - 2 minuty. Jak to mawia koleżanka z pracy: to wszystko kwestia organizacji czasu ;-)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- świeżak
Sam po 10-15 minutach byłem w środku, jednak trzeba podkreślić, że ustawiłem się w kolejce dość wcześnie. Fakt że było trzepanie wiary, ale kto o zdrowych zmysłach zabiera na koncert plecak ze szczoteczką do zębów i całym podobnym oprzyrządowaniem? :D Po cześci ludzie są sami sobie winni choć można było rozegrać to lepiej ze strony organizacyjnej. Jeśli chodzi o koncerty to OTOH pozytywnie zaskoczył, nie tylko wokalistą popijającym łychę, ale też samym materiałem, który wypadł całkiem przyzwoicie. Grave Miasma zaprezentowali techniczne łamańce, aż się dziwiłem że można tak zapierdalać po gryfie, jednak ostatecznie wyszła z tego ściana dźwięku. Panowie na S dali krótki set w porównaniu do reszty, ale wystarczająco intensywny, choć nie powiem, nie przeszkadzało mi to że już schodzą, bo przyjechałem głównie dla Mgły. Set był znany, brzmienie nie tak potężne jak na płytach i pewne niuanse przepadły przez nieodpowiednie nagłośnienie danych instrumentów. Choć to tylko moje wrażenie bo chuja sie znam jak co powinno brzmieć w warunkach koncertowych. Dziękuję za uwagę
- metalized
Ja tam często biorę takie asortymenta jak zapasowe koszulki gacie ręcznik czy żel pod prysznic, nieraz sie myłem w np bazylowym kiblu heh. Nie wyobrażam sobie wracać kilkaset km bez choćby minimalnej toalety. Wpuszczanie na krakowski koncert nad podziw bdb i płynność pełna. Można pokazywać, ze sie da. Sam koncert bardzo zajebisty- BR i Mare pełna satysfakcja OTOH drugi raz widziany i znowu mi sie podobało a jedyny niewidziany z tego zestawu Svartidaudi początkowo lekki zawód potem już ok ale i tak mniej bdb niż liczyłem. Więcej takich spędów bardzo mile widziane!
P.J.E.C.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
To fakt, organizatora trzeba pochwalić że całkiem nieźle wywiązał się ze swoich obowiązków. Zjeby oczywiście za niemożność wyjścia/powrotu, nie ważne na ile zależało to od klubu.
- COFFIN
Nawet chyba nie tyle;-)Sybir pisze:na bramce spędziłem - dosłownie - 2 minuty
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a na obronie, ataku lub pomocy?;-)Sybir pisze: na bramce spędziłem - dosłownie - 2 minuty;-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Re: Odp: 07.03.14 Kraków - Mgła + Mare + One Tail, One Head
No, może minutę, panie Coffin ;) Manieczki, potem była już tylko ofensywa :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Silent_Sea
COFFIN pisze:
:D:D

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
zdecydowanie nie jesteś metalowcemmetalized pisze:Ja tam często biorę takie asortymenta jak zapasowe koszulki gacie ręcznik czy żel pod prysznic
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdole, jaki ty jesteś nudny, weź idź zwal se konia i poszukaj dziewczyny w końcuyossarian84 pisze:zdecydowanie nie jesteś metalowcemmetalized pisze:Ja tam często biorę takie asortymenta jak zapasowe koszulki gacie ręcznik czy żel pod prysznic
- tomder
- zaczyna szaleć
Zapasowe koszulki dobra rzecz. Często wraca sie w spoconych łachach warto wtedy wymienić podkoszulkę, otrzeć cielsko ręcznikiem w szczególności jak przed Tobą ponad 300 km podróży czy nawet więcej.Czesław pisze:Ja pierdole, jaki ty jesteś nudny, weź idź zwal se konia i poszukaj dziewczyny w końcuyossarian84 pisze:zdecydowanie nie jesteś metalowcemmetalized pisze:Ja tam często biorę takie asortymenta jak zapasowe koszulki gacie ręcznik czy żel pod prysznic