Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- immortal69
- postuje jak opętany!
Re: Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
qrwa krótko za uzdę i do ziemii!Analripper pisze: w imię zasady Slayer=Święta Krowa. Block69, umówmy się tak. Jeśli masz rację - zostajesz, jeśli nie - ban. ok?
reszta jak na to patrzy?

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
70k?
Kurwa, jak będzie więcej niż na AC/DC (a podobno było cos koło 65k) to się zdziwię.

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Maleficio
- Kontakt:
nie dziw się, na metallica chodzą te sam osoby co by poszły na U2
-
- rasowy masterfulowicz
i te same co poszły pod pałac prezydenckiMaleficio pisze:nie dziw się, na metallica chodzą te sam osoby co by poszły na U2
- Scaarph
Ha! taką złośliwość to ja rozumiem 

- Najprzewielebniejszy
Frontside zagra na Sonisphere Festival
Frontside zagra na festiwalu Sonisphere, który odbędzie się już w środę na warszawskim lotnisku Bemowo. Zespół zagra na oficjalnej drugiej scenie festiwalu - Red Bull Tourbus. W przerwach między kapelami grającymi na głównej scenie odbędą się koncerty Diary Of Sorrow, Materia i na koniec Frontside.
Przypomnijmy, że na głównej scenie pojawią się Behemoth, Anthrax, Megadeth, Slayer i Metallica.
Frontside zagra na festiwalu Sonisphere, który odbędzie się już w środę na warszawskim lotnisku Bemowo. Zespół zagra na oficjalnej drugiej scenie festiwalu - Red Bull Tourbus. W przerwach między kapelami grającymi na głównej scenie odbędą się koncerty Diary Of Sorrow, Materia i na koniec Frontside.
Przypomnijmy, że na głównej scenie pojawią się Behemoth, Anthrax, Megadeth, Slayer i Metallica.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:
no wiedzialem, ze trzeba byc... mam nadzieje, ze zagraja jak bedzie grala Metallica
-
- postuje jak opętany!
- Maleficio
- Kontakt:
Slayer rozjebał, Megadeth mogło być lepiej Antraksu nie widziałem... na metallice już nie zostałem bo dla mnie ta kapela to farsa.... większość i tak przyszła na nich. Ale słyszę z tarasu w domu, ze nadał się męczą na scenie.
- Husar
- weteran forumowych bitew
I ile slejer gral ostatecznie?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Maleficio
- Kontakt:
- Husar
kurwa krocej niz godzine? Myslalem ze raczej bedzie przedluzany set
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- rasowy masterfulowicz
Megadeth - słabo zagrali
Slayer - zmietli Megadeth pierwszym pierdolnieciem. Zagrali zajebisty koncert, który byłby wykurwisty gdyby był dłuższy. Najbardziej ucieszył mnie Chemical Warfare, którego nie zagrali w Spodku w 2007 a rozczarował brak Psychopathy Red.
Metallica - widziałem pierwszy raz i chce zobaczyć jeszcze wiele. Zagrali z niesamowitą energią, widać było, że granie to dla nich nie tylko sposób na płacenie rachunków ale też dobra zabawa. Przyjęcie mieli zankomite i nie ma sie co dziwic, bo zagrali takie hity jak Four Horsemen i Blackend(te dwa najbardziej mnie rozjebały).
To był zajebisty wieczór i oby Sonisphere wrócił do Nas w przyszłym roku!!!:-)
Slayer - zmietli Megadeth pierwszym pierdolnieciem. Zagrali zajebisty koncert, który byłby wykurwisty gdyby był dłuższy. Najbardziej ucieszył mnie Chemical Warfare, którego nie zagrali w Spodku w 2007 a rozczarował brak Psychopathy Red.
Metallica - widziałem pierwszy raz i chce zobaczyć jeszcze wiele. Zagrali z niesamowitą energią, widać było, że granie to dla nich nie tylko sposób na płacenie rachunków ale też dobra zabawa. Przyjęcie mieli zankomite i nie ma sie co dziwic, bo zagrali takie hity jak Four Horsemen i Blackend(te dwa najbardziej mnie rozjebały).
To był zajebisty wieczór i oby Sonisphere wrócił do Nas w przyszłym roku!!!:-)
I AM MORBID
- Deathless King
Anthrax - zajebisty koncert, najwieksze hity + Belladona latajacy w pioropuszu na indians 
Megadeth - slabo, z 2 numery moze widzialem
Slayer - MOC! REWELACYJNY GIG!
Metallica - mozna psioczyc, mozna narzekac, ale na zywo mnie zniszczyli. Tylko Laps Ulrich jak zwykle mnie irytowal, powinni znalezc jakiegos dobrego bebniarza.
A teraz ide spac.

Megadeth - slabo, z 2 numery moze widzialem
Slayer - MOC! REWELACYJNY GIG!
Metallica - mozna psioczyc, mozna narzekac, ale na zywo mnie zniszczyli. Tylko Laps Ulrich jak zwykle mnie irytowal, powinni znalezc jakiegos dobrego bebniarza.
A teraz ide spac.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Rattlehead
Właśnie wlazłem do domu. MEGADETH rozpierdolił wszystko z powierzchni ziemi. Jak mogło być słabo skoro zajebali cały Rust In Peace. Moc kurwa moc powiadam. Slajer trochę zachowawczo, ale pierdolnięcie było, po RiP liczyłęm na całę Seasons... Metallica fajnie się zapowiadała ale po trzecim numerze nie mogłem już na to patrzeć. Może brzmieniowo ok, ale ogólnie chujnia. Na Anthrax nie dotarłem kurwa i ubolewam z tego powodu, ale ekipa z Rudym zabiła, zabiła kurwa.
Szkoda Adrian, że nie udało się spotkać jakoś.
Jeszcze co mnie wkuriwło że na Golden Circle nie można było wchodzić z browarem. Na razie tyle z mojej strony.
Ale Megadeth kurwa zmasakrował powiadam Wam, zmasakrował.
Edit:
aha krążą słuchu tu i tam, że w sierpniu przypierdoli u nas Pan Morbid Angel z Panem Carcass'em
Szkoda Adrian, że nie udało się spotkać jakoś.
Jeszcze co mnie wkuriwło że na Golden Circle nie można było wchodzić z browarem. Na razie tyle z mojej strony.
Ale Megadeth kurwa zmasakrował powiadam Wam, zmasakrował.
Edit:
aha krążą słuchu tu i tam, że w sierpniu przypierdoli u nas Pan Morbid Angel z Panem Carcass'em
Ostatnio zmieniony 17-06-2010, 09:08 przez Rattlehead, łącznie zmieniany 1 raz.
support music, not rumors
- rob
- w mackach Zła
" Nadal masz bzika na punkcie węży?
(...) Wyobrażam sobie, że jak już kiedyś odłożę gitarę na bok, będę się utrzymywał z hodowli i sprzedaży tych zwierząt. W końcu który fan Slayera nie chciałby mieć pytona od Kerry’ego Kinga ? "

(...) Wyobrażam sobie, że jak już kiedyś odłożę gitarę na bok, będę się utrzymywał z hodowli i sprzedaży tych zwierząt. W końcu który fan Slayera nie chciałby mieć pytona od Kerry’ego Kinga ? "

jebać frajerów
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
http://www.tvn24.pl/0,1661055,0,1,wraca ... omosc.html
Rat ty chyba jesteś ostatnią osobą na ziemi, którą tak podnieca ten żałosny rudy katol
Rat ty chyba jesteś ostatnią osobą na ziemi, którą tak podnieca ten żałosny rudy katol

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Rattlehead
Nie jedyną, mój kumpel, też ma na ich punkcie pierdolca. Przynajmniej dwóch na jest 

support music, not rumors