FOLK'em ALL TOUR, II Edycja!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Re: FOLK'em ALL TOUR, II Edycja!
I jeszcze Kraina Bez Wiatru.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Porozmawiałbym z Kel'Thuzem o wspólnej ofensywie dźwięku, ale ma u mnie embargo od czasu, kiedy mimo próśb zlał temat Bravo Kriegg. Przez to trudno mi odróżnić w nim prawicowca od prawiczka.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- white_pony
- weteran forumowych bitew
wiedziałem ze warto sie zarejestrować na tym forum.
do not make equal what is unequal
-
- rozkręca się
Przykro mi, ale dla mnie temat (jak to się mówi w niektórych kręgach) 'przemocarnego KelThuzarra' jest oficjalnie zamknięty :P
- white_pony
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Kel udziela się też jako basista sesyjny, więc może jazda na dwa baty... e... basy dałaby to legendarne "pierdolnięcie" bez którego chociażby Kurt nie docenia Waszego projektu? Rzecz warta przemyślenia.
Jest tylko jeden problem - Kel boi się kobiet. :( No, chyba że Asia interesuje się austriacką szkołą ekonomii, Korwinem-Mikke albo ManOwar. Kto wie - może będzie to początkiem pięknej przyjaźni...
Pony: Warmageddon odpada. Scena oleśnicka jest bardzo hermetyczna i raczej w klimatach hc-emo. No chyba że dogadali by się przy piwku u Cabaja... :D
Jest tylko jeden problem - Kel boi się kobiet. :( No, chyba że Asia interesuje się austriacką szkołą ekonomii, Korwinem-Mikke albo ManOwar. Kto wie - może będzie to początkiem pięknej przyjaźni...
Pony: Warmageddon odpada. Scena oleśnicka jest bardzo hermetyczna i raczej w klimatach hc-emo. No chyba że dogadali by się przy piwku u Cabaja... :D
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
-
- rozkręca się
Khe khe khe ;) Asia śpiewa czasem cover Swords in the wind ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O widzisz, takie połączenie by do mnie jak najbardziej przemówiło.Wujek Lucyferiusz pisze: Kel udziela się też jako basista sesyjny, więc może jazda na dwa baty... e... basy dałaby to legendarne "pierdolnięcie" bez którego chociażby Kurt nie docenia Waszego projektu? Rzecz warta przemyślenia.
The madness and the damage done.
-
- rozkręca się
Na basie mamy Asie ;) Zaręczam, że takie rozwiązanie rozgrzewa męską część publiczności, a KelThuzz... nie mam pojęcia, kogo mógłby rozgrzać... Może zwolenników austriackiej szkoły ekonomicznej?
- white_pony
Rozumiem, że Asia może rozgrzać parobków w łapciach i siermięgach na festiwalu bartników i kołodziejów, ale ja jestem zimny jak sopel...w ramach konstruktywnej krytyki proponuję wam zatrudnienie trupy trzech cygańskich akrobatów z tańczącym na łańcuchu niedźwiedziem.
@wuja: to był Cabaj, Cecot czy Cypis w tej Oleśnicy?
@wuja: to był Cabaj, Cecot czy Cypis w tej Oleśnicy?
Ostatnio zmieniony 08-03-2011, 14:45 przez white_pony, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rozkręca się
Dobrze tato.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
zescie sie dopierdolili Percival Shuttenbach jak policja Ryśka. Graja cos nowego na polskiej scenie, nietuzinkowego do tego maja fajna wokalistke/basistke i sluchac tez sie da PC. No to taka typowa polskosc, dopierdalanie sie do czegos czego sie tak naprawde nie zna, Ja sam nie slucham takich klimatow, ale na koncert sie przejde w katowicach, coby zobaczyc jak to brzmi na zywo.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Właśnie, każdy sie dopierdala a by spróbował coś samemu zrobić to nie tylko każdy do monitora moundry i jeszcze sie pytają na forum jakie monitory se kupić żeby sie mocniej dopierdalać a ten cały blok zbok 666 czy 78 to kurwa w o góle jest szczyt bo na weselu to z taką muzyką to sobie nie wyobrarzam jakby mieli sie bawić wszyscy już nie mówie panstwa młodzi ale zawsze rodzina przychodzi a to jest całikem ciężka muza więc to szczał jak kula w płot żeby nie powiedzieć jak kupa z tyłka he he he he he bo takie rzeczy to trzeba po imieniu nazywać, wiadomo, a Yarpen się nie goraczkój bo tu zawsze takie same trole i ogry siedzą i narzekają jak ktoś coś działa, wiec rzycze powidzenia i mam nadzieje że jak zagracie w Warmi to sie napijemy piwka albo miodu jak przystrało nam SŁowianinom
- white_pony
własnie. nie zapominajmy ze krytykować mozna tylko, jesli umie sie lepiej.
jak eunuchy dyskutujące o dupceniu ech ech.
jak eunuchy dyskutujące o dupceniu ech ech.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ja jestem eunuchem i nigdy nie dupczylem. jak to jest? opowiedz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- white_pony
Jeżeli laska jest młoda i ciasna, to przypomina wpychanie kutasa w wentyl balona wypełnionego ciepłą kawą.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Yarpenn: No to Asia ma już przynajmniej jednego plusa za tego ManOwara! Współpraca z Kelem nie jest łatwa, bo uważa, że wszystko samo się reguluje (rynek, ceny, stopy procentowe, brwi, włosy pod pachami itd.). Mimo wszystko na basie potrafi zaorać, nie można mu tego odmówić. Ma też doświadczenie w graniu na imprezach na cześć rudymentów państwowo-chrześcijańskich (=wesela). Więc trema jest dla niego niczym pierś - nie zna jej.
Kurt: Wiedziałem, że Yarpenn Cię przekona. Wszyscy czasem się mylimy i dlatego zespoły powinny mieć menedżerów, którzy odbiorcom wyjaśnią to i owo. Bardziej urozmaicony bas - mamy już dobrą ścieżkę rozwoju zatem.
Pony: Cecot, Cycot, Cabaj, Chapaj... Pomyliłem główny barłóg oleśnickiej sceny, sorki. :))
Maciek i Blackult: Dokładnie. Na szczęście głos rozsądku utemperował lincz na zespole. Brakuje mi generała Długopisa - on z pewnością wziąłby w obronę Percivala. Otoczył troskliwą opieką...
Forever in our hearts!
Kurt: Wiedziałem, że Yarpenn Cię przekona. Wszyscy czasem się mylimy i dlatego zespoły powinny mieć menedżerów, którzy odbiorcom wyjaśnią to i owo. Bardziej urozmaicony bas - mamy już dobrą ścieżkę rozwoju zatem.
Pony: Cecot, Cycot, Cabaj, Chapaj... Pomyliłem główny barłóg oleśnickiej sceny, sorki. :))
Maciek i Blackult: Dokładnie. Na szczęście głos rozsądku utemperował lincz na zespole. Brakuje mi generała Długopisa - on z pewnością wziąłby w obronę Percivala. Otoczył troskliwą opieką...
Forever in our hearts!

-
- rozkręca się
Ale mi to absolutnie nie przeszkadza, czy pojeżdżacie na zespół, czy pojeżdżacie mnie, serio :) Po piętnastu latach siedzenia na necie po prostu nic mnie już nie zaskoczy ;) Ważne, żeby temat był u góry, a przed samą trasą sypnę darmowymi wejściami i będzie cacy :)
A to jest powód, dla którego wolę Asię na basie niż mistrza KelThuzzara:

A to jest powód, dla którego wolę Asię na basie niż mistrza KelThuzzara:

-
- rozkręca się
W sumie trailer poprzedniej trasy koncertowej, ale przesłanie to samo :)
Cover Motorbreath:
Cover Motorbreath:
-
- rozkręca się
Przeedytowana pierwsza notka, plakat z patronatami i linki do stron zespołów. Enjoy :)