Ja widziałem właśnie, ale to było ponad 2 lata temu. Inna sprawa, że w Firleju w ramach Asymmetry wykręcili wtedy brzmienie którego headlinerzy mogli im pozazdrościć. No nic, zobaczymy jak to wypadnie w Od Nowie.Duban pisze:do tego nie widziałem jeszcze sztuki Blindead, która by mnie powaliła.
Phoenix Rising Tour 2011! BEHEMOTH / BLINDEAD / MOROWE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: Phoenix Rising Tour 2011! BEHEMOTH / BLINDEAD / MOROWE
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
I tylko dlatego rozważam w ogóle przejście się na ten koncert. Szczególnie jeśli Blindead grałoby całą ostatnią płytę, ale na to chyba nie starczy im czasu...Nerwowy pisze:A wracając do trasy to z tego składu liczy się oczywiście tylko Blindead. Morowe ew. z ciekawości się zobaczy.
The madness and the damage done.
- Nerwowy
Podejrzewam jakiś przekrojowy set jednak...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Pewnie dostaną ze czydzieści minut... w sumie to trochę szkoda. A ostatnią płytę na żywo bym BARDZO chętnie usłyszał.
The madness and the damage done.
- Maleficio
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze zagraja to
- Block69
Pewnie będzie fajnie, ale zobacze se MOROWE przy innej okazji. By mogli to odwołać i zrobić zamiast tego większą trase REVENGE, INQUISITION, CORPUS i THE STONE.
PENIS METAL
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
i pewnie byłaby pełna sala.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jedno nie zmienia faktu. Publiczność Behemoth jest całkiem inna niż w przypadku choćby AZARATH i to nie podlega dyskusji. Są tego plusy i są minusy wiadomo.Duban pisze:Wracając do tematu: mi osobiście nie chodzi o cenę. Behemoth w chwili obecnej nie interesuje mnie w wersji koncertowej (no nowego materiału nie będzie, a hype jest tak duży, że już widzę hordy spoconych nastolatków, przez które próbuję przecisnąć się do baru), a do tego nie widziałem jeszcze sztuki Blindead, która by mnie powaliła. Dlatego chyba 5 dych za Morowe to nieco za dużo. Wolę sprawić sobie Sathanasa i Cultesu des Ghoulesu w WHR za mniej więcej taką samą kwotę.
... dziwi mnie natomiast, że nie powaliła Cię żadna sztuka BLINDEAD. Byłem na wszystkich koncertach jakie grali we Wrocławiu i po każdym byłem w 100% usatysfakcjonowany, powiem więcej - za każdym razem czuć profesjonalizm w ich występach połączony z totalnym transem. Nie inaczej myślę będzie i tym razem, dlatego po raz kolejny z czystą przyjemnością stanę i oglądnę sobie ich koncert.
Na MOROWE widzę nie tylko ja czekam. :)
Ciekawy jestem co wymyśli Nihil i spółka, z tego co słyszałem ma nie być standardowo. ;) Bardzo, bardzo czekam na ich koncert i nie dopuszczam myśli bym się zawiódł; We Wrocławiu się stawiam oczywiście.
Ciekawy jestem jak wypadnie "Eter" jako miejsce koncertowe, w życiu nie byłem w tym klubie ale masę dobrego słyszałem o nim.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jak dla mnie to będzie sprawdzian dla behiemota. jak spierdola to nawet nie ściągne ich nowego albumu z "hotlink od ruskich zabroniony"
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
To trzeba ich sprawdzać? LOL :))
Przecież oni na scenie niszczą! ... i chyba tego nie muszą nikomu udowadniać, bo te kilka tysięcy koncertów jakie dali są tego dowodem. Ciekawie się też zapowiada tracklista na tej trasie. :)
Przecież oni na scenie niszczą! ... i chyba tego nie muszą nikomu udowadniać, bo te kilka tysięcy koncertów jakie dali są tego dowodem. Ciekawie się też zapowiada tracklista na tej trasie. :)
-
- rasowy masterfulowicz
Jakieś stoisko sowicie zaopatrzone w płyty, koszulki etc. będzie?
Celem życia nie jest przeżycie.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ma być. :) Nowe koszulki i bluzy Blindead będą.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Pojawiam się dzisiaj w Eskulapie. Decyzja podjęta w ostatniej chwili. :)
- empir
Dawaj.Ihasan pisze:Ciekawie się też zapowiada tracklista na tej trasie. :)
- Duban
- weteran forumowych bitew
Jakoś mnie nie ruszyli. Poczytam trochę jak sprawdza się ten zestaw na trasie i podejmę decyzję, bo wygląda na to, że kumpel raczej mnie nie będzie przekonywał. :) Kusi mnie też to obiecane stoisko. :)Ihasan pisze:Jedno nie zmienia faktu. Publiczność Behemoth jest całkiem inna niż w przypadku choćby AZARATH i to nie podlega dyskusji. Są tego plusy i są minusy wiadomo.
... dziwi mnie natomiast, że nie powaliła Cię żadna sztuka BLINDEAD. Byłem na wszystkich koncertach jakie grali we Wrocławiu i po każdym byłem w 100% usatysfakcjonowany, powiem więcej - za każdym razem czuć profesjonalizm w ich występach połączony z totalnym transem. Nie inaczej myślę będzie i tym razem, dlatego po raz kolejny z czystą przyjemnością stanę i oglądnę sobie ich koncert.
Na MOROWE widzę nie tylko ja czekam. :)
Ciekawy jestem co wymyśli Nihil i spółka, z tego co słyszałem ma nie być standardowo. ;) Bardzo, bardzo czekam na ich koncert i nie dopuszczam myśli bym się zawiódł; We Wrocławiu się stawiam oczywiście.
Ciekawy jestem jak wypadnie "Eter" jako miejsce koncertowe, w życiu nie byłem w tym klubie ale masę dobrego słyszałem o nim.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- rasowy masterfulowicz
Ktoś był? Jak wrażenia? Jak stoisko?
Celem życia nie jest przeżycie.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Stoisko Bartowe z Bartusiem himself za ladą...
Koncert dobry, chociaż to już jest INNY Behemoth. Panowie zdecydowanie bardziej statyczni na scenie (to nie zarzut). Niestety brakuje Malty za gałkami dość wyraźnie. Ale kurde, grają rzeczy, których nigdy nie grali, masa staroci, generalnie wszystko rokuje bardzo dobrze. Parlament tak napchany, że myszy by się nie wstawiło (dzięki ci Panie za passy i loże...). Blindead doskonale - chyba najlepszy ich koncert od jakichś 2-3 lat, naprawdę chłopaki w świetnej formie. Na Morowe niestety nie dojechałem, a szkoda, bo - jak się okazało - to zaprawdę morowe chłopaki. Nihil ziomal pierwsza klasa.
Koncert dobry, chociaż to już jest INNY Behemoth. Panowie zdecydowanie bardziej statyczni na scenie (to nie zarzut). Niestety brakuje Malty za gałkami dość wyraźnie. Ale kurde, grają rzeczy, których nigdy nie grali, masa staroci, generalnie wszystko rokuje bardzo dobrze. Parlament tak napchany, że myszy by się nie wstawiło (dzięki ci Panie za passy i loże...). Blindead doskonale - chyba najlepszy ich koncert od jakichś 2-3 lat, naprawdę chłopaki w świetnej formie. Na Morowe niestety nie dojechałem, a szkoda, bo - jak się okazało - to zaprawdę morowe chłopaki. Nihil ziomal pierwsza klasa.
- Block69
Zarzuć co tam grali.
Kurewny ścisk był do przewidzenia. Zobaczy sie kiedy indziej. W sobote wybieram Artura Szpilke.
Kurewny ścisk był do przewidzenia. Zobaczy sie kiedy indziej. W sobote wybieram Artura Szpilke.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Np. Moonspell Rites, 23 (The Youth Manifesto)...
- Block69