Asymmetry Festival 5.0 (Wrocław, 1.05-4.05.2013)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: Asymmetry Festival 5.0 (Wrocław, 1.05-4.05.2013)
Trochę beka :D
Ale wrzucili też nowy plakat od Malleusa, i IMO jest naprawdę dobry.
Ale wrzucili też nowy plakat od Malleusa, i IMO jest naprawdę dobry.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- shesnotcominghome
- rozkręca się
to z oficjalnego fanpage'a festiwalu... sprawdzałam w kalendarzu dzisiaj jest 23 stycznia, a nie 1 kwietnia :/
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
- witchfinder
Asymetria asymetrią, Vader kompletnie mi nie pasuje do konceptu. Już nie mówiąc o tym, że ciężko o bardziej ograną ekipę.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To jest chyba najbardziej nieasymetryczna kapela ze wszystkich możliwych. ;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Już nie dokładaj na siłę argumentów przeciw. Mayhem albo Morowe pasuje/pasowało? Chmielewski zaprasza kogo chce. To raz. Dwa, że na polu tak alternatywnego zestawu i festiwalu nagle okazuje się, że Vader może być jakąś przeszkodą. Wg mnie to dla festiwalu dobre posunięcie. Nie chcesz nie oglądasz, proste jak jebanie. Ale żeby z tego powodu mówić o jakiejś bece? Nie kumam.witchfinder pisze:Asymetria asymetrią, Vader kompletnie mi nie pasuje do konceptu. Już nie mówiąc o tym, że ciężko o bardziej ograną ekipę.
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj ogłosili skład Primavera Sound w Barcelonie, m.in. Swans, Goat, Dead Can Dance, Om, Nurse With Wound, Nick Cave, , Thee Oh Sees, Dead Skeletons, The Knife, Crime & The City Solution, Liars, Rodriguez, Mount Eerie, Neurosis, Shellac, Tame Impala, My Bloody Valentine... a tu oglaszają VADER - OK :D
- Skaut
tyle, że oni jak widzę, działają od 2001 roku.streetcleaner pisze:Dzisiaj ogłosili skład Primavera Sound w Barcelonie, m.in. Swans, Goat, Dead Can Dance, Om, Nurse With Wound, Nick Cave, , Thee Oh Sees, Dead Skeletons, The Knife, Crime & The City Solution, Liars, Rodriguez, Mount Eerie, Neurosis, Shellac, Tame Impala, My Bloody Valentine... a tu oglaszają VADER - OK :D
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
wiedziałem, że ktoś to napisze ;)
Jasne to nie ten format festiwalu, ale jakoś niefortunnie trafiło na tego vadera w momencie kiedy zobaczyłem lineup Primavery. Cholera, karnet pewnie gdzieś ok. 700zł ale może trzeba rozważyć? Piękny ten skład.
Jasne to nie ten format festiwalu, ale jakoś niefortunnie trafiło na tego vadera w momencie kiedy zobaczyłem lineup Primavery. Cholera, karnet pewnie gdzieś ok. 700zł ale może trzeba rozważyć? Piękny ten skład.
- Skaut
no i ? ;]streetcleaner pisze:wiedziałem, że ktoś to napisze ;)
no ale powiedz szczerze, ten nieszczęsny Vader jakoś przeszkadza w całości? Nie potrafię tego zrozumieć, że nagle alternatywni metalowcy obrażają się na metalowy Vader na festiwalu. Jakoś mnie to po prostu śmieszy. Tyle było różnych zespołów na tym festiwalu, a się okazuje, że akurat Vader staje się chłopcem do bicia dla samego faktu, że jebać Vader jest modnie i fajnie ;]streetcleaner pisze: Jasne to nie ten format festiwalu, ale jakoś niefortunnie trafiło na tego vadera w momencie kiedy zobaczyłem lineup Primavery. Cholera, karnet pewnie gdzieś ok. 700zł ale może trzeba rozważyć? Piękny ten skład.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Skaut, ale co się tak spinasz , przecież nikt nie leje z festiwalu ani organizatorow, natomiast fakt faktem, ze Wader pasuje do reszty jak piesc do nosa. Mi to nie przeszkadza i i tak pewnie pojade (jeśli tylko będę mogl), no ale fakt jest faktem.
this is a land of wolves now
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Poza tym Vader stał się w Polsce dyżurnym zapychaczem składu - jak organizator nie ma co wrzucić to daje ich. Chujowo jak na festiwal, który z założenia ma dawać możliwość posłuchania ciekawych kapel, których nie widuje się w Polsce codziennie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Skaut
ale ja się nie spinam, wręcz przeciwnie. Śmieje się z tego, że nagle Nerwowy i witchfinder cisną bekę z Vadera dla samego faktu ciśnięcia beki. No i powtórzę, niby dlaczego Vader ma nie pasować, skoro takie Morowe miało grać na festiwalu?Riven pisze:Skaut, ale co się tak spinasz , przecież nikt nie leje z festiwalu ani organizatorow, natomiast fakt faktem, ze Wader pasuje do reszty jak piesc do nosa. Mi to nie przeszkadza i i tak pewnie pojade (jeśli tylko będę mogl), no ale fakt jest faktem.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie znam morowego to nie wiem, ale na podstawie tego co widziałem na asymmetry w 2011 i patrząc na reszte składu trudno się dziwic, ze obecność vadera może budzic kontrowersje. mi tam rybka, może nawet przytupne nozka jeśli zagrają raining blood albo sothis :).
this is a land of wolves now
- Skaut
Ja abstrahuje tutaj od aktualnej kondycji Vader i ich dawnego cyrku Kmiołsena. Zespół to zasłużony i może się znaleźć w ramówce festiwalu jak każdy inny.Nerwowy pisze:Poza tym Vader stał się w Polsce dyżurnym zapychaczem składu - jak organizator nie ma co wrzucić to daje ich. Chujowo jak na festiwal, który z założenia ma dawać możliwość posłuchania ciekawych kapel, których nie widuje się w Polsce codziennie.
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
Nie przeszkadza, po prostu dziwi mnie polityka ogłaszania line-upu. Wyobraź sobie, że dają info o Neurosis, Om i Vader. Nikt nie jątrzy. A tak wszystko teraz skupia się na tym nieszczęsnym Vaderze, który stał się chłopcem do bicia. Tłum czeka na konkretne, duże nazwy - myślę, że w złym momencie ich wrzucili. Bo dla samego widowiska straty nie będzie, oni zawsze grali dobre koncerty i na pewno część osób na nich zostanie.
- Skaut
no o tym właśnie piszę. Jebanie Vader jest zawsze modne i fajne ;]streetcleaner pisze:Nie przeszkadza, po prostu dziwi mnie polityka ogłaszania line-upu. Wyobraź sobie, że dają info o Neurosis, Om i Vader. Nikt nie jątrzy. A tak wszystko teraz skupia się na tym nieszczęsnym Vaderze, który stał się chłopcem do bicia.
no tak, a Vader akurat jest niszowy :]]]streetcleaner pisze: Tłum czeka na konkretne, duże nazwy - myślę, że w złym momencie ich wrzucili. Bo dla samego widowiska straty nie będzie, oni zawsze grali dobre koncerty i na pewno część osób na nich zostanie.
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
No ale umówmy się szczerze, kto CZEKA na koncert Vader na takim festiwalu?
Jak dla mnie mogą zaprosić nawet Majkę Jeżowską, byle wystąpienie Mayhem stało się faktem.
- witchfinder
Re:
Chuja tam na siłę. To żadna przeszkoda, ale 1) widzów to raczej nie przyciągnie, więc marketingowo średni pomysł; 2) po stokroć bardziej wolałbym w tym miejscu zobaczyć jakąś dobrą 3 ligę, która już w dużej ilości przewinęła się przez Asymmetry przez lata.Skaut pisze:Już nie dokładaj na siłę argumentów przeciw. Mayhem albo Morowe pasuje/pasowało? Chmielewski zaprasza kogo chce. To raz. Dwa, że na polu tak alternatywnego zestawu i festiwalu nagle okazuje się, że Vader może być jakąś przeszkodą. Wg mnie to dla festiwalu dobre posunięcie. Nie chcesz nie oglądasz, proste jak jebanie. Ale żeby z tego powodu mówić o jakiejś bece? Nie kumam.witchfinder pisze:Asymetria asymetrią, Vader kompletnie mi nie pasuje do konceptu. Już nie mówiąc o tym, że ciężko o bardziej ograną ekipę.
Bardzo lubię Vadera, z Asymmetry się już też jakoś "zżyłem", po prostu ten pomysł wydaje mi się chybiony.