To, że Lechu mieszkał przy trasie pielgrzymki to czysty przypadek. Pomijam, że "okno" miał w drugą stronę. Odwiedzali wszystkich. Poza tym, kogo zamknęli?krz63 pisze:
Się nie śmiej, kiedyś przed wizytą JPII ABW profilaktycznie zamykało na 48 godzin i robiło naloty na chaty wydawców metalowych zine'ów.
PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
-
- rasowy masterfulowicz
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
krz63 pisze:Się nie śmiej, kiedyś przed wizytą JPII ABW profilaktycznie zamykało na 48 godzin i robiło naloty na chaty wydawców metalowych zine'ów.

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Odmeldował się chłop na Wacken.
02.08.2013 16:39 - Age: 2 min
- By: WackenJasper
During the night from Thursday to Friday a tragic death happened at W:O:A. A 50 years old Polish Metalhead was found dead in his tent in the morning. A third party negligence or an accident are deduced by the relevant authorities. The man died of natural causes.
We are deeply saddened and will of course support the family during these hard times.
Our thoughts are with the family and friends!
R.I.P. Metalhead!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Za dużo emocji....
- harvestman
- weteran forumowych bitew
+1 :)Nasum pisze:manieczki pisze:A będą w tym roku wykłady pod patronatem śp[*] Simona Mola i [*]Andrzeja Samsona?
A oni tam rzeczywiście jakieś wykłady prowadzili albo jaja sobie robisz?
A w temacie: Brudstock do zaorania. Wkurwia mnie już ta nazwa, tak jakby nazwa polskiego festiwalu nie mogła być w ojczystym języku. Jak chociażby Jarocin.
- harvestman
Tam można jezdzić chyba tylko dla idei bo dla muzyki się nie da , tak chujowej obsady nie ma żaden inny znany festiwal :)
- Zenek
Przecież tam w większości jeździ młodzież żeby się najebać/naćpać/naruchać (niepotrzebne skreślić) z dala od rodziców.

- harvestman
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pisze się "patologii".
- harvestman

My tu sobie piszemy a zabawa trwa :)
- Zenek
skład składem, kiedyś ponoć nawet Killing Joke tam grał, piszę ponoć bo nigdy na tym spędzie nie byłem. :)

- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Type O Negative też.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak naprawdę zazdrość przez was przemawia i tyle...
edit: curva, ja założyłem ten temate :(
edit: curva, ja założyłem ten temate :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
Pojedyncze przypadki, osobiście wolę za jakikolwiek koncert zapłacić i obejrzeć go w godziwych warunkach z ludzmi którzy wiedzą o co chodzi.
Było tam też Prodigy, wydali potem oświadczenie w którym napisali że takiego burdelu to świat nie widział :) Zasady bezpieczeństwa dotyczące organizacji imprez masowych tego spędu nie dotyczą. Tam ludzie dbają o siebie sami :)
Było tam też Prodigy, wydali potem oświadczenie w którym napisali że takiego burdelu to świat nie widział :) Zasady bezpieczeństwa dotyczące organizacji imprez masowych tego spędu nie dotyczą. Tam ludzie dbają o siebie sami :)
- Hellion
- w mackach Zła
KJ był chyba w 2003, na brudstoku grał też Kreator, śmiesznie to musiało wyglądać jak grali Flag of hate dla hipisów pod sceną.Zenek pisze:skład składem, kiedyś ponoć nawet Killing Joke tam grał, piszę ponoć bo nigdy na tym spędzie nie byłem. :)
Ja natomiast myślę, że się przypierdalacie. Kto chciał to pojechał, wytaplał się w błocie, jego sprawa, jego zabawa. Powtórzę jeszcze raz. Odnoszę wrażenie, czytając niektóre wypowiedzi, że na doskonale zorganizowane "koncerty metalowe", przychodzą, wiedzący o co chodzi, goście w garniturach, pod krawatami i prosto od kosmetyczki. Co to w ogóle jest za pierdolenie? Każdy bawi się tak jak mu pasuje. Mi osobiście machanie flagami i wielobarwny tłum nie odpowiada, ale nic mi do tego. Nie wybieram się na ten festiwal, ale rozumiem, że ludzi tam ciągnie. Tak jak kiedyś do Jarocina, chociaż ciężko to porównywać. To zupełnie inna bajka.
-
- postuje jak opętany!
Akurat oni okazali się zwykłymi zjebami. Wcześniej nikt nie miał problemu z brakiem barierek, dla nich nagle zrobił się to problem. Przerosło ich pewnie trochę to co zobaczyli, a potem w oświadczeniach dorabiali ideologię do impotencji :Dharvestman pisze: Było tam też Prodigy, wydali potem oświadczenie w którym napisali że takiego burdelu to świat nie widział :)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No fakt, musieli się nieźle przycykać widząc tysiące ludzi jeszcze bardziej naćpanych niż oni sami ;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Zenek