no wczoraj była cała Proxima....Heretyk pisze:otóż to. ponoć jak parę lat temu grali w Wawie, to nawet setki ludzi nie było. kpina535 pisze:W Warszawie pies z kulawą nogą na to nie przyjdzie. Kasa, Piasek, Norbi to są artyści stworzeni dla mieszkańców stolycy. Przenieść to w pizdu, gdzieś na południe, a najlepiej do Kwadratu.
Mayhem European Tour 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Mayhem European Tour 2014
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
koncert na plus, chyba dawno nie byłem na żadnym gigu, który by się zaczął przed czasem, dlatego dotarłem niestety w połowie występu Voidhanger, Merrimack ku mojemu zaskoczeniu bardzo na plus, co do Mayhem to nie mam pytań, zresztą i ludzie byli zadowoleni i kapela przyjęciem, byle do następnego
In a world of compromise...some don't
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
5 razy widziałem Mayhem na żywo i w takiej kondycji jak teraz jeszcze nie byli. Tak dobrej, rzecz jasna.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
A co grają z nowego albumu? I jak się to prezentuje na tle reszty?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
this is a land of wolves now
- Lykantrop
Tu masz setlistę z Londynu, kolejność przypadkowa:
Pagan Fears
Deathcrush
Buried by Time and Dust
To Daimonion
Symbols of Bloodswords
My Death
A Time to Die
Psywar
Illuminate Eliminate
Whore
De Mysteriis Dom Sathanas
Chainsaw Gutsfuck
Freezing Moon
Carnage
Pure Fucking Armageddon
Pagan Fears
Deathcrush
Buried by Time and Dust
To Daimonion
Symbols of Bloodswords
My Death
A Time to Die
Psywar
Illuminate Eliminate
Whore
De Mysteriis Dom Sathanas
Chainsaw Gutsfuck
Freezing Moon
Carnage
Pure Fucking Armageddon
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Całkiem zajebista, ale brakuje Wall of water
this is a land of wolves now
- Sybir
U mnie taka sama sytuacja, byłem przekonany, że przed 20:00 się nie zacznie - a tu taki szoke! Inna sprawa, że Voidhanger zagrał bdb!!! (a przynajmniej to, co usłyszałem, było właśnie takie)*. Występ Merrimack w całości przegadałem - generalnie, na żadnym koncercie nie spotkałem tylu bdb forumowych kolegów, co w czwartkowy wieczór. Co do Mayhem - bardzo dobry koncert, choć spodziewałem się większego rytuału. Niemniej, widać i słychać, że zespół jest w dobrej formie, jak to już zauważył Lykan. Poza tym, usłyszeć klasyki starsze i nowsze na żywo - bezcenne, dodatkowy plus za konferansjerkę Necrobutchera przed Whore ;)KAKAESIAK pisze:chyba dawno nie byłem na żadnym gigu, który by się zaczął przed czasem, dlatego dotarłem niestety w połowie występu Voidhanger
*Pytanie - czy bała grana Ilsa?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- krz63
- weteran forumowych bitew
Ja bym się przyzwyczajał powoli do tego, że jak organizuje Maciej z PW Events bądź Maciej na własną rękę to wszystko zaczyna się o czasie.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Koncert wieczoru to Voidhanger. Brzmienie żyleta. Jeśli spędzam cały gig pod sceną to wiedzcie, że musiało być lepiej niż dobrze.
- Bloodcult
+1Brązowy Jenkin pisze:Koncert wieczoru to Voidhanger. Brzmienie żyleta.
- Bień
- postuje jak opętany!
Co tam Necro wygadywal?Sybir pisze:U mnie taka sama sytuacja, byłem przekonany, że przed 20:00 się nie zacznie - a tu taki szoke! Inna sprawa, że Voidhanger zagrał bdb!!! (a przynajmniej to, co usłyszałem, było właśnie takie)*. Występ Merrimack w całości przegadałem - generalnie, na żadnym koncercie nie spotkałem tylu bdb forumowych kolegów, co w czwartkowy wieczór. Co do Mayhem - bardzo dobry koncert, choć spodziewałem się większego rytuału. Niemniej, widać i słychać, że zespół jest w dobrej formie, jak to już zauważył Lykan. Poza tym, usłyszeć klasyki starsze i nowsze na żywo - bezcenne, dodatkowy plus za konferansjerkę Necrobutchera przed Whore ;)KAKAESIAK pisze:chyba dawno nie byłem na żadnym gigu, który by się zaczął przed czasem, dlatego dotarłem niestety w połowie występu Voidhanger
*Pytanie - czy bała grana Ilsa?
- Sybir
Wskazując na jakiegoś kolesia w tłumie, zaskrzeczał coś w stylu "This is a song about your girlfriend - she's a whore!".
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
ciekawe czy ja zna, czy tylko tak se pierdoli. a moze wychodzi z zalozenia ze wszystkie baby to dziwki?
- Sybir
Wiesz, to jest w końcu Mayhem - oni zawsze szokowali.
- tomder
- zaczyna szaleć
Nie , nie grali Ilsy.Sybir pisze:KAKAESIAK pisze: *Pytanie - czy bała grana Ilsa?
- Sybir
Re: Odp: Mayhem European Tour 2014
To bdb!!!:-D W przeciwnym razie umarłbym z żalu ;____;
Inna rzecz, że Voidhanger faktycznie zagrał morderczo i trochę żałuję, że spóźniłem się na ich set.
Inna rzecz, że Voidhanger faktycznie zagrał morderczo i trochę żałuję, że spóźniłem się na ich set.
- COFFIN
Stary zakap nie wziął pod uwagę, że koleś może mieć pałtnęła, jak kilku jego znajomych:DSybir pisze:Wskazując na jakiegoś kolesia w tłumie, zaskrzeczał coś w stylu "This is a song about your girlfriend - she's a whore!".
'Come the Blessed Madness'
Partnera powiadasz? To ćwiekowane dziwadło z którym prowadzał się sympatyczny Jorn, kilka lat temu w Krakowie, nie bardzo przypominało kobietę...
- COFFIN
-
- zaczyna szaleć
Ciekawe co by było jakby koleś wyszedł z tłumu i sprzedał mu plombę :) To byłoby czyste zło :)Sybir pisze:Wiesz, to jest w końcu Mayhem - oni zawsze szokowali.