O kurwa. Zaczyna się robić ciekawy skład.neuro pisze:... Wehrmachtu i AC ...
BEHEMOTH + BATUSHKA + BÖLZER - Polska 30.09-9.10.2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: BEHEMOTH + BATUSHKA + BÖLZER - Polska 30.09-9.10.2016
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Spisek
SLUZBY, MAFIE I LOZE.
SLUZBY, MAFIE I LOZE.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
ale zeby bialystok ruski? ;(Ascetic pisze:szwajcarski - to też nie najlepiej się kojarzy … frankowicze … banki… banksterzy … krwiopijcy … samo zło …neuro pisze:Tak jeszcze sobie patrzę na ten plakat i myślę, że dodatkowym argumentem dla przeciwników ewentualnych może być fakt, że w tej imprezie uczestniczą zespoły ruski i niemiecki. Termin trasy też jakoś tak dziwnie się pokrywa z rocznicą zakończenia kampanii wrześniowej czyli de facto zwycięstwa Wehrmachtu i AC , co na dodatek w połączeniu z dawną ksywką Adamu daje zestaw nie do obrony. Przejebane...
Guilty of being right
- Ascetic
będzie duża frekwencja w takim razie, wymienione to co lolacy lubią najbardziej + tania prowokacja … sukces murowany ...manieczki pisze:Spisek
SLUZBY, MAFIE I LOZE.
jak juz o tym spędzie piszą na wykopie … to myślę, że już trzeba pomyśleć o rezerwacji ...
ktoś tutaj napisał, że Adam czyta na bank to forum,
dla mnie nie jest to jakoś specjalnie absurdalne, rzeczywiście dobiera te supporty jakimś dziwnym trafem zbieżnie z tym o czym tutaj jest względnie głośno … przypadek?
Poro
- Ascetic
"zielone ludziki" już maszerują … panimaju ? kolega neuro tylko wyprzedza fuck'tyuglak pisze:ale zeby bialystok ruski? ;(Ascetic pisze:szwajcarski - to też nie najlepiej się kojarzy … frankowicze … banki… banksterzy … krwiopijcy … samo zło …neuro pisze:Tak jeszcze sobie patrzę na ten plakat i myślę, że dodatkowym argumentem dla przeciwników ewentualnych może być fakt, że w tej imprezie uczestniczą zespoły ruski i niemiecki. Termin trasy też jakoś tak dziwnie się pokrywa z rocznicą zakończenia kampanii wrześniowej czyli de facto zwycięstwa Wehrmachtu i AC , co na dodatek w połączeniu z dawną ksywką Adamu daje zestaw nie do obrony. Przejebane...
Poro
-
- postuje jak opętany!
To Babuszka jest z Białegostoku? Kurwać, znaczy mamy ruską piątą kolumnę na kresach, teraz to się wszystko układa jeszcze bardziej. Była prowokacja gliwicka, teraz będzie białostocka, a zielone ludziki słusznie odnotowane powyżej już w pogotowiu...
Na szczęście prasa reżimowa czuwa i już powoli informuje, zatem jest szansa, że żadnej trasy nie będzie, tylko wszyscy wylądują w obesranej celi...
http://m.niezalezna.pl/78066-rogi-diabl ... -nergalowi" onclick="window.open(this.href);return false;
Na szczęście prasa reżimowa czuwa i już powoli informuje, zatem jest szansa, że żadnej trasy nie będzie, tylko wszyscy wylądują w obesranej celi...
http://m.niezalezna.pl/78066-rogi-diabl ... -nergalowi" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Czytelnicy Niezależna.pl już wystawili Adamowi diagnozę :)
Trudno nawet mówić w jego przypadku o opętaniu. Ten biedny człowiek, jest PO prostu chory psychicznie. Kwalifikuje się do zamkniętego leczenia.
A ja uważam, że jest opętany.
Uważam też, że egzorcyzmowanie go na tym etapie mogłoby być bardzo trudne i nie wiadomo, czy zakończyłoby się powodzeniem...
Jest WIELKI TYDZIEŃ!!! Nergal/przez niego także szatan/ się ujawnia i prowokuje nieprzypadkowo.Analizuję od dawna okresy ważnych Katolickich Świąt i wydarzeń i to jest normą wrogów CHRYSTUSA I JEGO KOŚCIOŁA, że zawsze uderzają i atakują.
Mam pomysl, nie moze ktos tam go oblac woda swiecona?
Wygłupiaj się synku póki jeszcze możesz. Później będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Jesteś tylko narzędziem w reku zła ale narzędziem takim które posiada wolną wolę. I za to właśnie zostaniesz rozliczony. Możesz podrzeć Biblię czy odwrócić Krzyż ale Bóg ani wiara przez to nie osłabnie.Judasz sprzedał się za srebrniki ale zrozumiał to póki jeszcze żył. Ty możesz nie mieć takiej szansy.
Dla mnie najgorszy jest odwrócony krzyż. Dwa dni przed wielkim piątkiem go widzę. Nergalu, bluźnierco, nie wiesz, co na siebie szykujesz! Boże, ześlij mu opamiętanie, a nam przebacz, ze coś takiego żyje pośród nas i nie umiemy go powstrzymać!
itd. do koncertów jeszcze trochę czasu a raban już się podniósł, cel został osiągnięty.
Jeszcze jedno, ktoś tam napisał że na Masterfulu śmieją się z Adama, śmiejemy się? Chyba nie, co najwyżej w sposób rzetelny piszemy o jego twórczości i działaniach biznesowych, jeżeli krytykujemy to konstruktywnie.
Trudno nawet mówić w jego przypadku o opętaniu. Ten biedny człowiek, jest PO prostu chory psychicznie. Kwalifikuje się do zamkniętego leczenia.
A ja uważam, że jest opętany.
Uważam też, że egzorcyzmowanie go na tym etapie mogłoby być bardzo trudne i nie wiadomo, czy zakończyłoby się powodzeniem...
Jest WIELKI TYDZIEŃ!!! Nergal/przez niego także szatan/ się ujawnia i prowokuje nieprzypadkowo.Analizuję od dawna okresy ważnych Katolickich Świąt i wydarzeń i to jest normą wrogów CHRYSTUSA I JEGO KOŚCIOŁA, że zawsze uderzają i atakują.
Mam pomysl, nie moze ktos tam go oblac woda swiecona?
Wygłupiaj się synku póki jeszcze możesz. Później będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Jesteś tylko narzędziem w reku zła ale narzędziem takim które posiada wolną wolę. I za to właśnie zostaniesz rozliczony. Możesz podrzeć Biblię czy odwrócić Krzyż ale Bóg ani wiara przez to nie osłabnie.Judasz sprzedał się za srebrniki ale zrozumiał to póki jeszcze żył. Ty możesz nie mieć takiej szansy.
Dla mnie najgorszy jest odwrócony krzyż. Dwa dni przed wielkim piątkiem go widzę. Nergalu, bluźnierco, nie wiesz, co na siebie szykujesz! Boże, ześlij mu opamiętanie, a nam przebacz, ze coś takiego żyje pośród nas i nie umiemy go powstrzymać!
itd. do koncertów jeszcze trochę czasu a raban już się podniósł, cel został osiągnięty.
Jeszcze jedno, ktoś tam napisał że na Masterfulu śmieją się z Adama, śmiejemy się? Chyba nie, co najwyżej w sposób rzetelny piszemy o jego twórczości i działaniach biznesowych, jeżeli krytykujemy to konstruktywnie.
Oczywiście, że nie. To poważne forum, a nie jakiś podrzędny szczurzy kabaret.harvestman pisze:
Jeszcze jedno, ktoś tam napisał że na Masterfulu śmieją się z Adama, śmiejemy się? Chyba nie,
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
no przecież prawde napisali?
Poza tym przejrzyj temat o nergalu, tak śmiejemy się, bo od ostatnich 5 lat tylko to pozostało jak jego attention whoring czy to solo czy przy promocji B wywołuje strumień kisielu zenuncji z dupy u człowieka który ma jeszcze głowe na karku, i potrafi odróżnić prawdziwy metal od komercyjnego plastikowego happy meal metalu. Do Behemota na support aktualnie bardzie niz bolzer pasuje wokalista maria peszkowa, jedno i drugie jest chujowe, i próbuje zwrócić na siebie uwage tanimi kontrowersjami. Taki michał wiśniewski 21 wieku.
Poza tym przejrzyj temat o nergalu, tak śmiejemy się, bo od ostatnich 5 lat tylko to pozostało jak jego attention whoring czy to solo czy przy promocji B wywołuje strumień kisielu zenuncji z dupy u człowieka który ma jeszcze głowe na karku, i potrafi odróżnić prawdziwy metal od komercyjnego plastikowego happy meal metalu. Do Behemota na support aktualnie bardzie niz bolzer pasuje wokalista maria peszkowa, jedno i drugie jest chujowe, i próbuje zwrócić na siebie uwage tanimi kontrowersjami. Taki michał wiśniewski 21 wieku.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Anal Cunt jest za mało modne, a poza tym nie żyją, to czasem stanowi problem.535 pisze:O kurwa. Zaczyna się robić ciekawy skład.neuro pisze:... Wehrmachtu i AC ...
Czego ja się tutaj dowiaduję w ogóle, Białystok to już teraz kresy są? Coś przegapiłem?
- harvestman
Wiśniewskim 21 wieku, był Wiśniewski. Ten jegomość największe chwile chwały miał jakoś w 2001/2002 roku, jednak to mało ważne. Analogia ma jednak sens, obu tych panów cechuje megalomania o stężeniu trudnym do strawienia :)Only_True_Believers pisze:no przecież prawde napisali?
Taki michał wiśniewski 21 wieku.
- evildead
Robi.Karkasonne pisze:Na Hali Wisły robi się teraz koncerty? Tak czy siak, przejdę się. Batushkę bym zobaczył, a Behemotha raz w życiu też bym chciał w sumie.
Ale jeśli Rage czy Helloween tam brzmiały jak drugoligowy death metal, to tu się spodziewam kompletnej betoniarki.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
krakowski koncert na Wiśle robi Knockout, jest już informacja na stronie, bilety już można kupić, wysyłka od 5 kwietnia.
wiadomo już coś jak z tymi koncertami w katowickim Mega ??
wiadomo już coś jak z tymi koncertami w katowickim Mega ??
A propos Behemoth i hali Wisły. Nie wiedziałem, że można obejrzeć całość...
[youtube][/youtube]
Dało się napierdalać bez pajacowania, damskich fatałaszków i tostera na głowie?
[youtube][/youtube]
- Ascetic
535, sam w to nie wierzysz, co napisałeś …535 pisze:Oczywiście, że nie. To poważne forum, a nie jakiś podrzędny szczurzy kabaret.harvestman pisze:
Jeszcze jedno, ktoś tam napisał że na Masterfulu śmieją się z Adama, śmiejemy się? Chyba nie,
Poro
Zróbmy zatem ankietę. czy wierzę, czy nie wierzę? Hi,hi,hi.Ascetic pisze:535, sam w to nie wierzysz, co napisałeś …535 pisze:Oczywiście, że nie. To poważne forum, a nie jakiś podrzędny szczurzy kabaret.harvestman pisze:
-
- w mackach Zła
535 pisze:A propos Behemoth i hali Wisły. Nie wiedziałem, że można obejrzeć całość...
[youtube][/youtube]
Oo, byłem wtedy nawet. Na Behemoth góra 20 osób pod sceną :) To też wtedy ze względu na mój stan ochrona postanowiła wyjebać mnie z Hali zaraz przed wejściem Satyricon na scenę. I to był chyba mój ostatni kontakt z muzyką Behemoth i Satyricon in general :)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
widac te "20" np. w 11:10 ;-)Necropunk pisze:Oo, byłem wtedy nawet. Na Behemoth góra 20 osób pod sceną :)
Guilty of being right
-
- w mackach Zła
Z tej perspektywy to ciężko ocenić, ale z perspektywy końca sali to wtedy nie wyglądało zbyt imponująco. Przy okazji promowania "Thelema.6" też wtedy mi się wydaje, że kluby były zapełniane w 1/5 i między kawałkami co bardziej porobieni uczestnicy domagali się Slayera, a nie autorskich kawałków Behehehemoth. Ale to było 15 lat temu i mogę się, rzecz jasna, mylić :)
-
- postuje jak opętany!
Ale Satyricon to był rok później. W Katowicach ;)Necropunk pisze:Oo, byłem wtedy nawet. Na Behemoth góra 20 osób pod sceną :) To też wtedy ze względu na mój stan ochrona postanowiła wyjebać mnie z Hali zaraz przed wejściem Satyricon na scenę. I to był chyba mój ostatni kontakt z muzyką Behemoth i Satyricon in general :)
A ten Mystic był baardzo fajny. Zwłaszcza Mayhem i Zyklon.